淘寶集運集中討論區 (8) 雙11物流仍然擠塞

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
24號用coe集運
28號淘寶話我果份已經到左自提店
但等到尋日都未收到sms
於是問客服 話可能send漏左 佢俾返個提貨密碼我。即日去拎埋貨
早2日淘寶買左d電腦零件
宜家個fd比左舊零件我 我未收到貨 就想退錢
係咪就咁禁退款就ok 咩原因都唔重要?
屌垃圾4PX 23號比錢落單依家影都冇
電子煙果車好可能成車都要拆包,仆街累全家
同埋關口會唔會flag左間公司?以後查密d?

但有人就話會唔會係人地拖緊,電子煙根本就假呢

以往海關查車查中要申報嘅貨而冇申報
係會成車扣起唔知搞咩
電子煙(冇油)申報應該運得
未算違禁品
佢連埋電子煙油運就GG

剛剛睇到佢話放行了

我估係iqos煙彈,好多人運
集運王幾時肯出貨

我都係29號集兩件比埋錢, 2號有單號, 而家都未出貨
巴集終於送到
d貨全齊 全安好
集運王幾時肯出貨

佢地星期六唔出車,睇下聽朝有冇更新

發往香港又發往東莞係咩事
集運王到左貨但仲未send sms 比我 咁即係拎唔拎得?
嚇撚到屎都瀨埋
件貨嘅貨運no.唔一樣
仲諗住唔見錢當冇折買野算
2017-12-04 00:41:38 集運王國內中轉站 发件 振通物流(香港)
集運王呢個status ,通常幾時/ 隔幾耐落到取貨點?
2017-12-04 00:41:38 集運王國內中轉站 发件 振通物流(香港)

聽日到
集運王幾時肯出貨

佢地星期六唔出車,睇下聽朝有冇更新

我發現到唔出貨某個原因係自提點未reset票數,自提點唔比佢發貨,
揀d山卡啦點會出得快d

聽日到

唔一定
4px 以後一定唔用
好慢 成日干線交接成功
24號用coe集運
28號淘寶話我果份已經到左自提店
但等到尋日都未收到sms
於是問客服 話可能send漏左 佢俾返個提貨密碼我。即日去拎埋貨

巴打,你打去邊度問??
我29號比完錢出貨,到咗香港兩日都未有得拎
巴集終於送到
d貨全齊 全安好

我差一件到. 巴集補貨名單, 今日應該收最後一件.
脫離 苦主行列
開始為雙 12 做準備
官集運洗頭水拒收
可唔可以退款架
Po 你嬤 4px 集運8件 頭4件分兩日嚟都算,仲有4件又唔發貨,問客服又已讀
集運王
今次寫定可能要3至4天
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞