淘寶集運集中討論區 (8) 雙11物流仍然擠塞

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
各位巴絲
我想問一下
我四方集運 今日去左拎件
拎完返屋企拆 入面啲野係第2個人
咁應該點做?
已經問左四方 但無人覆

上年用巴集試過開到人地既小米手環
當福袋咁

我試過
之後我自己俾返人

咁你有無拎返自己個個

佢係連埋人地既寄埋俾我

宜家係寄左人地個個比我 我個個唔知去左邊啊啊啊

問返間集運喇

問左啦 無人覆 4方
依家用緊集運王
28/11通知集運
01/12集運
02/12發件
到依家都未收到
Facebook 電話又搵佢唔到
我想問有無其他集運好
用過順豐,貴,同好多唔運
BUYUP 如何?

正常起碼要7日左右 宜加風頭火勢

1212喇
依家用緊個間今發後至 係咪已經算快?
依家用緊集運王
28/11通知集運
01/12集運
02/12發件
到依家都未收到
我想問有無其他集運好
BUYUP 如何?

24號通知
1號先到
點睇

上年用巴集試過開到人地既小米手環
當福袋咁

我試過
之後我自己俾返人

咁你有無拎返自己個個

佢係連埋人地既寄埋俾我

宜家係寄左人地個個比我 我個個唔知去左邊啊啊啊

問返間集運喇

問左啦 無人覆 4方

去fb 講喇 inbox 埋佢
coe 2/12 下晝出咗貨
應該幾時會再有update架?
隔咗咁多日都未有聲氣
隔咗咁多日都未有聲氣

我1號出都未有聲氣
隔咗咁多日都未有聲氣

我1號出都未有聲氣

雙12 都就來. 重未攪掂
我都重差一件補貨, 都未派. .......重係苦主

吓,我都就黎第四轉
雙11 既件 「點對點」 11月2x終於入倉
但而家咩反應都冇
Fb唔覆 電話拖
睇路呀巴打
點解無人講點對點集運? 呢間野真係垃圾都你唔信,我22號出貨,到今日都未開始集運落黎。係咁鼓勵人出貨,我照你講出貨啦,點知呃人既,又話上個星期會到,又係無,仲要客服問極都無人應。呢間野真係永不錄用,黎緊要敢話加價同一件當5kg計重,痴撚線。

本身想用呢間買燈,但佢話每件貨5kg先肯收
痴線,仲有邊間好介紹 想用點對點都係因為貪佢計實重咋!

咪撚用 雙11既貨都未出
我都係苦主
雙12 都就來. 重未攪掂
我都重差一件補貨, 都未派. .......重係苦主

吓,我都就黎第四轉

我都收緊11月30日買既貨
依家用緊集運王
28/11通知集運
01/12集運
02/12發件
到依家都未收到
我想問有無其他集運好
BUYUP 如何?

1212喇

平時都係3,4日
集運王苦主

23Nov取件, 發現少左件, 問左集運王, 佢話miss左係大陸倉, 本身話星期一有sms叫我去自取, 今日星期三都未有...

老實, 件野唔係貴, 你直頭同我講唔撚見左我都無咁嬲, 拖拖拖, 想點撚樣呢?

4px 19號比左錢而家仲係「等待出庫」 究竟係咪情況
問左佢地幾次每次都係答盡快
有冇打去4px 客服 次次都冇人聽
集運王 cut 鳩埋某D自提
屌 退撚到洗鬼咁 第一次要淘就淘撚到咁唔開心 以後唔鳩淘痴撚線
屌 退撚到洗鬼咁 第一次要淘就淘撚到咁唔開心 以後唔鳩淘痴撚線

根本個post 4px係俾人由頭屌到尾
第一次淘都唔追下post做下功課 抵啦
4px 19號比左錢而家仲係「等待出庫」 究竟係咪情況
問左佢地幾次每次都係答盡快

冇得退錢咩

更新
啱啱佢同我講件貨太大入唔到自提箱 叫我轉自提倉
終於有d進展
有冇人識4PX點退錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞