淘寶集運集中討論區 (8) 雙11物流仍然擠塞

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
有人用集運王運電子煙比海關捉到

會唔會累街坊架屌

會唔會累街坊架屌

佢話負責人 "協調" 緊

會唔會累街坊架屌

有無link?

會唔會累街坊架屌

有無link?

facebook

會唔會累街坊架屌

有無link?

facebook

見到
真係累街坊
成車貨一齊扣留
勁多人留言鬧集運王

會唔會累街坊架屌

有無link?

facebook

見到
真係累街坊
成車貨一齊扣留

反而我有個街坊運刀都冇事,反而呢次就中獎
啱啱返黎唔知咩情況,
係咪仲塞緊雙十一果d集運件??
集運王29號集
中午有單號了
有冇人送過多寶派送, 有份朋友既禮物唔記得集 , 好趕
順便想屌自己係on9仔

多寶好似死左 有朋友用四日都唔出貨

呢到好少人用多寶, 好少人提 集運王 最多.....成半版都係. .

我集運王29號開始集運,未有消息

我同你一樣,最初諗住最遲聽日點都有呱,點知而家仲乜消息都無

唔係多寶少人用,係今次佢地安排出奇地好無出乜問題,集運王奶晒野咪多人出黎

屌啦多寶
我d 貨上星期四出單
依家都未收到

會唔會累街坊架屌

有無link?

facebook

見到
真係累街坊
成車貨一齊扣留

反而我有個街坊運刀都冇事,反而呢次就中獎

刀好少事
30號官集(中通秀驛定好似叫coe)落order
到而家3號都未岀庫 係咪正常 大家等左幾多日先岀到倉?
電子煙果車好可能成車都要拆包,仆街累全家
同埋關口會唔會flag左間公司?以後查密d?

但有人就話會唔會係人地拖緊,電子煙根本就假呢

以往海關查車查中要申報嘅貨而冇申報
係會成車扣起唔知搞咩
電子煙(冇油)申報應該運得
未算違禁品
佢連埋電子煙油運就GG

剛剛睇到佢話放行了
集運王 雙十一集運集到雙十二都黎緊
Txplink係咪食左屎

往幾年雙十一都無今年咁炒車
搵唔齊件比客(好彩我無事)
合併貨物後超過24小時唔出庫

以前無人用果陣就貪佢保證今發明到
多人用就話今發後到
近呢年都做到今日出貨第二日到
但今次雙十一要第4第5日先到
換左班底既好處係班cs無咁串,會覆人
但慢撚過以前好多囉
你班cs叫班客做巴打,即係你地有上高/連登啦
睇唔睇到我屌鳩你

你講緊巴集?
如果係,舊年雙十一已經收左皮啦

巴集係邊間
上年無買雙十一
但12月初買野已經運得好順,唔同今年

以往海關查車查中要申報嘅貨而冇申報
係會成車扣起唔知搞咩
電子煙(冇油)申報應該運得
未算違禁品
佢連埋電子煙油運就GG

剛剛睇到佢話放行了

其實運呢類野,如果寫係陰司紙,大陸佬係咪見到都費事查
集運公司,星期日會唔會派件?
上禮拜日淘寶
星期三到中通集運
到今日都未send sms叫我去拎
今日假期, 休息下, 集運都休息.....
依家重等 巴集補件貨來我..... 18號到依家....
好彩貴貨 到齊晒.
垃圾4PX 我24號俾錢
上個星期收到貨, 一打開, 得三件貨 (本身suppose有五件)

聽日開始無人喺屋企收貨
如果無人收貨會點......

我最驚係佢地唔見貨!

24號收到呢個msg
好,都唔係第一次
唔緊要,馬上用淘寶個聯繫物流商轉去自提點自己攞
佢都覆咗我話ok等短信
全部24號發生嘅事

前日星期五我都仲未收到任何msg
就再搵佢哋問吓咩事

想問吓係咪正常咁耐
定其實佢已經唔見咗我件貨
之前郵局唔收都係咁做又無試過咁耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞