淘寶集運集中討論區 (8) 雙11物流仍然擠塞

1001 回覆
7 Like 5 Dislike

Coe?我都係 但我收唔撚到信息

到左自提點了

巴打幾時集?我仲未有

24號落order
29號 倉送香港
今日話到左自提

28號落黎 今日都未可以係自提櫃拎

自提櫃啲位少啲 人地唔拎就無得擺貨入去 發左貨算好了 你都好快有得拎

岩岩終於收到中通sms有得拎
23號中午落單 26號出庫 28號到香港 今日1號先有得拎

報告 拎左貨 集5件齊哂貨

到左自提點了

巴打幾時集?我仲未有

24號落order
29號 倉送香港
今日話到左自提

自提櫃啲位少啲 人地唔拎就無得擺貨入去 發左貨算好了 你都好快有得拎

恭喜巴打 唔洗再擔心了

幾時先出到

買得一件 出倉要好耐?
Txplink係咪食左屎

往幾年雙十一都無今年咁炒車
搵唔齊件比客(好彩我無事)
合併貨物後超過24小時唔出庫

以前無人用果陣就貪佢保證今發明到
多人用就話今發後到
近呢年都做到今日出貨第二日到
但今次雙十一要第4第5日先到
換左班底既好處係班cs無咁串,會覆人
但慢撚過以前好多囉
你班cs叫班客做巴打,即係你地有上高/連登啦
睇唔睇到我屌鳩你

由26出左倉到而加都無人sd sms叫我拎貨
係咪真係雙11搞到咁慢定點 正常人地出左倉兩三日都收到 巴打最遲出倉後等左幾耐先到

我24號出倉到而家coe個網都冇消息
問客服又話5-7日會到
而家咩聲氣都冇
淨係話幫你催

巴打幾時集?我仲未有

24號落order
29號 倉送香港
今日話到左自提

恭喜巴打 唔洗再擔心了

其實自提櫃係咪淨係得ef locker
利申用開Ef locker

多人用就話今發後到
但慢撚過以前好多囉
睇唔睇到我屌鳩你

今日已收件, 兩張單. 齊料.
有一張單 2件貨 30號出, 今日到. 等咗 2日
另外一張單走單件貨. 28號出, 今日先到.即係等咗 4日
等待第一日唔計

24號落order
29號 倉送香港
今日話到左自提

恭喜巴打 唔洗再擔心了

其實自提櫃係咪淨係得ef locker
利申用開Ef locker

順豐有順便智能櫃
中通都有自提櫃
不過網絡冇ef locker咁多咁密

多人用就話今發後到
但慢撚過以前好多囉
睇唔睇到我屌鳩你

你講緊巴集?
如果係,舊年雙十一已經收左皮啦
有冇手足有介紹 想轉集運

自己慢慢逐間試好過啦 答完你等攬炒

多人用就話今發後到
但慢撚過以前好多囉
睇唔睇到我屌鳩你

等待第一日唔計

我有份30岀仲未收到SMS

自己慢慢逐間試好過啦 答完你等攬炒

用開邊間就keep 住算喇
轉左寄錯咪仲慘

係咪真係雙11搞到咁慢定點 正常人地出左倉兩三日都收到 巴打最遲出倉後等左幾耐先到

我24號出倉到而家coe個網都冇消息
問客服又話5-7日會到
而家咩聲氣都冇
淨係話幫你催

我都等左個幾星期

置頂有介紹. 買少少野試,
我以前都係咁做, 唔啱就轉第二間,
個個地區自取點唔同 , 有快有慢, 你要自己試.
屌咩23號到香港 仲未閪到中通自提櫃 早知揀門市 起碼可以上門屌柒佢

多人用就話今發後到
但慢撚過以前好多囉
睇唔睇到我屌鳩你

等待第一日唔計

時間問題, 出咗車, 有貨收, 齊貨就掂.
齊一件補貨就脫退 苦主行列
雙12 再買過 要鬥快入庫, 轉運,
又再玩過呢個遊戲

上網check28號已經到香港收件....但根本無拎到

上網check收咗件 但冇msg 真係死俾佢睇
4px 2點幾話派件 到而家都未有消息
有無電話可以打去問

多人用就話今發後到
但慢撚過以前好多囉
睇唔睇到我屌鳩你

等待第一日唔計

時間問題, 出咗車, 有貨收, 齊貨就掂.
齊一件補貨就脫退 苦主行列
雙12 再買過 要鬥快入庫, 轉運,
又再玩過呢個遊戲

佢間自提點係屋企附近第2間行好遠下,想轉遠d第2間但另間今次1111都係又瀨野,順豐都近但官集好多野又唔運
有人用集運王運電子煙比海關捉到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞