淘寶集運集中討論區 (8) 雙11物流仍然擠塞

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
22號落單,中通今日攞得

呢D真係PK到飛起

鬧多幾句,再等下,佢又會出返黎
根本佢就一個人應付好多個客,搏你唔耐煩走人

屌佢老母臭閪 以前用4px 起碼客服都會回 未試過等集運等咁撚耐

感謝你的咨詢
Point2point唔收件
Hotbuy而家又改限50cm
仲諗住買大件野 唔想硬食體積重呀屌
今日終於收到集運王啲貨
好開心咁去拎

4件貨,2袋野
都係差1袋
好彩重要啲果啲到左
差果1袋個老闆話可能扣關,過2日先有
Point2point唔收件
Hotbuy而家又改限50cm
仲諗住買大件野 唔想硬食體積重呀屌

呢D真係PK到飛起

鬧多幾句,再等下,佢又會出返黎
根本佢就一個人應付好多個客,搏你唔耐煩走人

屌佢老母臭閪 以前用4px 起碼客服都會回 未試過等集運等咁撚耐

感謝你的咨詢

屌中通送漏貨

我21落 都未有

我都係21號落ar, 都未有~
22號淘寶見出庫, 但上COE網查就係12月2先收件…
我運去沙田區自取櫃

我21落 都未有

我都係21號落ar, 都未有~
22號淘寶見出庫, 但上COE網查就係12月2先收件…
我運去沙田區自取櫃

Same 12月2收件到今日都無消息 我有2份

中通我雙11買左6件野 分批發貨依家都淨係黎左一件其他全部未到
用開一間冇留意其他
一路個服務都幾好冇咩差錯
自提點1kg$10 續半kg$3
智能櫃首1kg$20 續1kg$6
算唔算貴
唔知係度問啱唔啱
我淘寶用咗順豐直送
琴日睇到到咗其中一間順豐店
但今日check見到寫住包裹異常
請問有無人知咩事

有無巴打知幾時可以到

唔好意思,唔知有無人用中通官運?
我淨係前幾頁見到有人話集運宜家無得揀
我d件起晒集運倉,仲有d無主件要事綑綁
但問題係幾日搵客服都無人應
有無人知道點解

奇喎,佢實應你過喎 我禽日先用手機同佢 live chat嚟

今日終於搵到客服!
尋日可能幾百人排隊問客服太塞
(平時手機livechat搵,
但真係到宜家都無人應... 要用電腦問

另外,中通暫時停咗香港集運
話突然太多件去香港
至於幾時開始返就話未知

唔好意思,唔知有無人用中通官運?
我淨係前幾頁見到有人話集運宜家無得揀
我d件起晒集運倉,仲有d無主件要事綑綁
但問題係幾日搵客服都無人應
有無人知道點解

奇喎,佢實應你過喎 我禽日先用手機同佢 live chat嚟

今日終於搵到客服!
尋日可能幾百人排隊問客服太塞
(平時手機livechat搵,
但真係到宜家都無人應... 要用電腦問

另外,中通暫時停咗香港集運
話突然太多件去香港
至於幾時開始返就話未知

停埋咁正
集運王係咪擺緊空城計,我諗好多人都劈炮唔撈?
fb, whatsapp完全冇人應
個網集運status完全冇update,但突然收到SMS話拎得
集運王係咪擺緊空城計,我諗好多人都劈炮唔撈?
fb, whatsapp完全冇人應
個網集運status完全冇update,但突然收到SMS話拎得

真的嗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞