(多圖) 呢條港女係咪癡撚左咗線

1001 回覆
52 Like 1529 Dislike
同男朋友打情罵肖關你撚事咩
最憎啲死港女拍拖條仔做乜都要放上ig公審
屌你老母係咁撚緊張嘅就較多幾個鬧鐘啦
反正都係讀唔成書嘅臭雞 pre唔pre有咩所謂

係咪樓主同佢有牙齒印借連登出招呀

人地send比我睇唔過眼

唔明你睇唔過眼乜野
叫男朋友morning call sweet下有乜問題
條仔應承佢又做唔到 抵比人屌喎
前面d人係唔係都話人雞 唔見你睇唔過眼?
這麼醜的妞

唔明你睇唔過眼乜野

sweet下?佢自己要presentation喎 自己唔較鬧鐘仲屌人
自己較又好 叫siri較都好 都係幾秒鐘嘅事姐
自己唔較鬧鐘旨意曬個男朋友姐係佢都唔係好緊張份present啦
陰公豬。。。

個男仔呀遇著咁既女朋友,無左35%抵撚死啦
最憎啲死港女拍拖條仔做乜都要放上ig公審
屌你老母係咁撚緊張嘅就較多幾個鬧鐘啦
反正都係讀唔成書嘅臭雞 pre唔pre有咩所謂

某啲連登用戶亦做緊相同嘅嘢。

唔明你睇唔過眼乜野

sweet下?佢自己要presentation喎 自己唔較鬧鐘仲屌人

就係呢d人助養到d死港女咁把炮
條女讀緊咩

睇相應該fashion
自己要present唔較鬧鐘 跟住仲屌柒自己條仔醒唔到冇叫醒自己 仲覺得自己啱撚晒 係咪公主癌末期

等我係佢啲followers嗰度搵你出嚟先
人地花槍炸毒0

唔明你睇唔過眼乜野

on9
咁易就縱壞咩 你有冇本事縱壞條女呀
自己要present唔較鬧鐘 跟住仲屌柒自己條仔醒唔到冇叫醒自己 仲覺得自己啱撚晒 係咪公主癌末期

等我係佢啲followers嗰度搵你出嚟先

未驚過 冇follow佢 講左係朋友send比我

唔明你睇唔過眼乜野

on9

係咪未拍過拖 縱壞一個人有幾易都唔知

唔明你睇唔過眼乜野

緊係信得過男朋友先唔自己校架啦
佢要present so what?
講緊條仔應承佢又做唔到喎
咁簡單都做唔到條仔應該打飛機打到記憶力衰退果d黎
唔屌條仔唔通屌你咩
我估佢地係一齊訓, 大家差唔多時間起身所以叫男朋友較鬧鐘, 點知男朋友冇較到

應該唔係要男朋友較鬧鐘起身然後打電話叫佢起身咁唔make sense掛

我都覺
如果咁樣我覺得鬧佢男友冇問題
極品
條仔咁都唔飛左條港女,正廢柴
仲要認錯真係on99

唔明你睇唔過眼乜野

on9

係咪未拍過拖 縱壞一個人有幾易都唔知

事實係應承左做唔到 屌佢有咩問題
定係你平時都係口響響做起上黎就甩哂碌所以覺得冇問題
morning call就縱壞條女我諗全世界既女都縱壞哂
btw拍緊
唔想縱壞條女咪唔好應承囉
o咩k姐 答得ok就唔該你真係ok啦
其實人哋可能係一齊瞓,如果係屌柒另一半有咩問題
人哋拍拖洗撚同毒撚交待咩,條仔唔想受咪走,咁都好放上連登,當呢度小學雞秘密咩

上面都講左一齊訓點會係snapchat屌

我覺得未必,朝頭早趕present所以冇時間屌佢都有可能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞