(多圖) 呢條港女係咪癡撚左咗線

1001 回覆
52 Like 1529 Dislike
對唔住啊,BB

你係佢男友? 你有冇聞過佢D腳趾臭唔臭? 多唔多腳汗?

好似話臭到仆街
利申非男友

會唔會又臭又多汗, D味道似生曬馬友
條女中文U? 又吾又交又搞,打乜柒?
同埋要present較一個鬧鐘已經好On9
我平時返學已經較開2個
條女中文U? 又吾又交又搞,打乜柒?
同埋要present較一個鬧鐘已經好On9
我平時返學已經較開2個

人地中文4好撚勁要利申埋架
屌你老母呢個年頭擰個垃圾4都開始要走出黎打飛機
屌 你班狗公柒少陣得唔得
request follow我做乜鳩
考到43333 開心到尖叫 衝埋一邊喊
廣告商請不要再請佢落廣告,佢朵已臭

我一定罷買
吾, 鬧中
中文U?
ask fm先好笑
屌 你班狗公柒少陣得唔得
request follow我做乜鳩

癡線
雖然樓主可以唔follow佢ig 亦都可以當睇唔到佢啲story
無眼屎乾淨盲

但講返句公道說話 點樣認定自己係ig女神 係咪係follower見到個k就即刻升個幾個level 一直覺得好煩 成日分享生活啲以為好撚大件事既生活瑣碎小事 我真係一鳩skip撚左佢 睇都廢時睇

以我所知放咁多呢類story可以引起好多共鳴 然後就會有大量comment同ig direct 女神免為其難都要做下樣 間唔中仲會放粒閃撚到盲既閃光彈 等你地班毒撚幫佢推人氣 你地又係賤啲 又驚比人閃盲但又要follow
好有臭雞feel
你開我名我都唔會驚 我又唔係你呢隻臭雞 我ig ac長期private 唔似你係人都入得 睇埋上面我po完出黎人地咩反應 再睇下你po完除左負皮仲有咩反應?

你唔驚都要還錢嫁 快d還錢

不知悔改
大家由得個po沉啦
已經救唔到

呢啲港女無得救架 只會活係自己世界
希望佢咪撚生仔女出黎為禍人間
個post爆左就無人理呢啲柒頭

自己嘅野自己唔負責任仲講到大條道理咁
真係執到喊三聲
小丑fish唔係好中意係askfm度覆questions㗎咩 又好中意講曬道理話自己冇錯再順路公審下人咁 而家做乜唔覆嘅
求舊post
小丑fish唔係好中意係askfm度覆questions㗎咩 又好中意講曬道理話自己冇錯再順路公審下人咁 而家做乜唔覆嘅

陣間班中學雞又話撐佢架啦
救撚命 條女啲自信真係無撚敵

人唔要面真係天下無敵㗎
佢就係好例子

扮乜撚野唔搶人男朋友姐小丑fish 講一套做一套仲要呃埋自己 以為用private冇人睇到咩 你以為你身邊有朋友咩?個個cap9你圖分享啦 你老母怕左你先走佬咋

P相P到對眼濛哂 既然咁有自信 做乜要修圖姐

話佢正果啲 真人直播個鼻窿大到牛咁 狗也不吠啦

扮乜撚野唔搶人男朋友姐小丑fish 講一套做一套仲要呃埋自己 以為用private冇人睇到咩 你以為你身邊有朋友咩?個個cap9你圖分享啦 你老母怕左你先走佬咋

條仔可以屌鼻哥窿

條仔可以屌鼻哥窿

全身得番個鼻窿仲叫做窄窄地

條仔可以屌鼻哥窿

全身得番個鼻窿仲叫做窄窄地

哇好q賤呀條女。。。。。。
原來一切有撚曬預謀wtf😢
198個前度好慘
btw多謝絲打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞