(多圖) 呢條港女係咪癡撚左咗線

1001 回覆
52 Like 1529 Dislike
講咁耐我都係唔明點解條仔早起要教鬧鐘佢就唔使教鬧鐘

呢個就係問題所在 自己要起身但唔較鬧鐘 跟住屌柒人唔叫醒自己
屌 人地情侶一個願打一個願捱
關你班連登仔撚事咩

乜柒都放上黎

連登仔自己冇拖拍 咪公審人囉

盲撐到

我答佢條問題就係盲撐?條女有問題 你哋又同佢啲癲明明咁小事 又放上來 咪就係因為你呢啲白癡仔 先會搞到連登越嚟越差

垃圾樓主 駁唔到就喺度話人盲撐 總之係連登 女人就係原罪

咁其實所有事都唔關我地事 係咪要自我封閉

一對情侶耍花槍 關你撚事 條仔都未出聲 你遲啲拍拖俾人放上黎係咪要開香檳慶祝
黃x泉... 如果唔係你嗰陣太細個 我諗你都做咗黃太啦 係咪呀14歲媽媽 仲有 陸運會攞第二破唔到記錄就喊到仆街 你知唔知好撚扮嘢 好心你快啲收皮
其實我係比人屈我落過仔😑有的話我咩都得。有同佢屌過的話我直播食屎。加上我有不在場証據 btw後面拎第2喊到扑街係真

許浩x有啦掛

就知你係識我😂😂

咪撚講得就講 唔識但識你啲朋友

你有證據我落過他我live食屎 冇就收嗲人講就信冇d獨立思考

我冇話你落仔 我話許xx有屌過你啦掛
咪博出位啦臭雞 睇你個款咪又係想上位
發夢夢見佢校園欺凌佢eeex個exbully到個女仔要報警

真事 但佢冇報到 而且佢應該自己知點解我會吾中意佢

人地同你道曬歉你仲要追擊人地到而家 好撚極惡 唔好再以為自己出名就可以任意玩人地啦

佢冇錯要道歉?佢係佢學校話我搶佢條仔而事實係佢地散左我先識

算啦 死港女 自己一定岩㗎 同佢拗都冇用 就算佢bully人都可以有大條道理㗎啦 見佢咁厚面皮仲可以上黎辯駁就知佢唔知錯,點講都冇用

第一次見比人jer仲敢出黎 應該真係覺得自己冇錯

好過你地鍵盤戰士

話人鍵盤戰士 咁你又上黎死雞撐飯蓋
走啦死港女
樓主算啦屌 哂條

條女無反應架啦 慣左啦架啦佢
放J圖未?
放J圖未?

咁既女你想j乜鳩
黃x泉... 如果唔係你嗰陣太細個 我諗你都做咗黃太啦 係咪呀14歲媽媽 仲有 陸運會攞第二破唔到記錄就喊到仆街 你知唔知好撚扮嘢 好心你快啲收皮
其實我係比人屈我落過仔😑有的話我咩都得。有同佢屌過的話我直播食屎。加上我有不在場証據 btw後面拎第2喊到扑街係真

許浩x有啦掛

就知你係識我😂😂

你有證據我落過他我live食屎 冇就收嗲人講就信冇d獨立思考

成日屌我著得少
關你班連登仔撚事咩

乜柒都放上黎

盲撐到

我答佢條問題就係盲撐?條女有問題 你哋又同佢啲癲明明咁小事 又放上來 咪就係因為你呢啲白癡仔 先會搞到連登越嚟越差

一對情侶耍花槍 關你撚事 條仔都未出聲 你遲啲拍拖俾人放上黎係咪要開香檳慶祝

private ig
睇佢啲字辛苦過食屎

真事 但佢冇報到 而且佢應該自己知點解我會吾中意佢

人地同你道曬歉你仲要追擊人地到而家 好撚極惡 唔好再以為自己出名就可以任意玩人地啦

佢冇錯要道歉?佢係佢學校話我搶佢條仔而事實係佢地散左我先識

算啦 死港女 自己一定岩㗎 同佢拗都冇用 就算佢bully人都可以有大條道理㗎啦 見佢咁厚面皮仲可以上黎辯駁就知佢唔知錯,點講都冇用

第一次見比人jer仲敢出黎 應該真係覺得自己冇錯

好過你地鍵盤戰士

話人鍵盤戰士 咁你又上黎死雞撐飯蓋
走啦死港女

依張好笑😂
條女del q曬啲公審po冇得檢舉佢欺凌
條女ig仲用到?
姐係唔夠人report?
關你班連登仔撚事咩

乜柒都放上黎

盲撐到

佢擺到明post出嚟問緊人地意見喎
依家大家就住佢條問題比下意見唔得啊?
我想睇圖only

有冇巴打save埋save埋啲圖可以一炮過send出嚟

想睇鬼影變幻球

許浩x有啦掛

就知你係識我😂😂

成日屌我著得少

唔洗逃避 大家都知咩料
多左300人follow

盲撐到

private ig

牛頭唔搭馬嘴
見到佢話沒有媽媽
就知係成長環境令佢變成咁既人
大家都係唔好再鬧佢d咩 意義不大
我都有識好似佢咁既人 有d明白佢
我想睇圖only

有冇巴打save埋save埋啲圖可以一炮過send出嚟

想睇鬼影變幻球

星球大戰?!
關你班連登仔撚事咩

乜柒都放上黎

盲撐到

耍花槍要放上ig story又整晒投票 咁都唔關人事? 係唔關人事就收埋自己耍飽佢啦 佢唔放上ig story撚有人理佢咩

盲撐到

耍花槍要放上ig story又整晒投票 咁都唔關人事? 係唔關人事就收埋自己耍飽佢啦 佢唔放上ig story撚有人理佢咩

其實你可以唔follow
垃圾
多左300人follow

黎睇你點柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞