(多圖) 呢條港女係咪癡撚左咗線

1001 回覆
52 Like 1529 Dislike
洗乜嘈啊
條女咁細個就死老母
無老母仲要同個有賓州既女人拍拖
已經得到佢呢世最大既懲罰

繼續由得條5p公廁係到吾吾吾係到撐囉
心理質素真係高既人唔會係咁 佢宜家應該嬲到震扮唔在意
btw無乸教既垃圾係咁咖喇

老母應該未死。只係已經不在李家

終於講真話
果然係167就話自己170 d人
係鍾意講大話

健康院f.2度169.2 上星期學校度171

頂 有身高冇智商 有西用咩

屌佢對自己唔負責就叫有咩事就屌左條女先
好似係你由頭到尾話人冇女唔知叫起身幾sweet幾冇問題
我先重點討論自己唔負責亦都冇資格要人負責同怪人有冇負責
資格論都唔係咁難姐下話
再講 就算就算條仔有責任
講左sorry 個責任要大到sorry都唔夠要放上instagram公審嫁?
檢討左自己未?
你個龍門要搬到幾遠?

可唔可以唔好駁d唔駁d睇下落順理成章然後話人搬龍門
對自己負責 咁條仔就唔洗負責?
屌佢唔對自己負責咁話人雞做乜?
而你講果三點我一句都冇討論過
我淨係覺得你地班人次次有咩事就屌左條女先跟手話人雞好on9好低質姐
你打咁多野其實一句都駁唔到

而e句只係我一開頭作出既假設
大慨係:乜唔比人地覺得sweet先咁做架咩? 既意思

你叫個fd幫手排隊跟住佢掛住打機唔記得左相信你都會嬲,同樣道理

講左sorry 個責任要大到sorry都唔夠要放上instagram公審嫁?條仔頂唔順就會走唔洗你擔心,等於上面話你叫個fd幫手,跟住佢講sorry,咁你係咪唔可以嬲?
至於佢檢唔檢討自己,睇佢d comment應該未喇

其實你識唔識字......
打左咁撚多野都可以唔明真係好攰
佢唔負責任在先 咁都叫鳩屌?
同埋我無意討論人地話咩臭雞
大部分屌佢既人都冇話人係雞
究竟你係屌緊人鳩屌定屌緊人話人雞
不過你要口德既話請上跌吉
從來高登本身已經唔係和理非非既科林
黎到連p更加唔會係講道德既科林
人生重要野拎黎sweet 做唔到就公審
咁都真係幾sweet
然後將打機拎黎類比35%既present
唉屌真係廢撚事屌 完全冇可比性
又係個句 自己應該要負責任既野做唔到
都超額講埋sorry 咁都要公審
唔講sorry都不為過 講埋但都仲好意思大做文章
重點係好唔好意思呀好唔好意思呀好唔好意思呀
知唔知醜呀知唔知醜呀知唔知醜呀
自己放上public既instagram搞投票公審條仔
之後又話條仔唔使人擔心
公開既野又唔比人討論

重點
無腦港女真係柒撚到喊

討論 不過一黎就開哂名
想討論定想公審心照啦

兩個人既事
但一黎就開晒投票開晒chat record
想留念定公審心照啦

story留念

除左公審我都諗唔到第二樣野去推測依個行為
唯有用留念
其實冇人想知你有冇老母
冇老母唔係大晒
唔係全世界都奉旨要就你可憐你體諒你
同埋做人唔係旨意晒老母
咁撚大個人 有返學
都搞到咁樣 負返啲負任啦
賴完條仔又賴死鬼老母

屌,我語重心長咁教撚精佢都唔撚明咁款啦,哂9氣,由佢覺得自己無問題算9數

冇諗過教精佢
佢老母唔識教女點解我要義務幫人教女
純粹好似廢老咁慨嘆依個後生點解咁不濟

重要死不悔改個到啜核
完啦好嗎
比港女上位做咩
我知你好開心既

重點
無腦港女真係柒撚到喊

討論 不過一黎就開哂名
想討論定想公審心照啦

就算係 以其人之道還治其人之身都抵死啦
仲要bully過人 抵撚死

人無恥 便無敵
你同條女有咩分別

究竟係邊個咁無恥柒撚完仲係到死撐先
喂好問題呀!

有本事咪指出我邊句話錯你地囉
淨係頭幾頁已經雞 臭雞
樓主post圖又唔遮名
成班係度懶清高
其實都係一擔擔

有冇理由要遮名?

上面又話討論?
討論有必要開名?
吾覆信喇 睇片

希望你男朋友同你一齊幸福快樂,可以行好耐啦
其實地球係圓既 何況香港咁細 留翻條後路比自己
吾覆信喇 睇片

吾你老母咩 老母死撚左都要連登仔打搞佢
洗乜嘈啊
條女咁細個就死老母
無老母仲要同個有賓州既女人拍拖
已經得到佢呢世最大既懲罰

繼續由得條5p公廁係到吾吾吾係到撐囉
心理質素真係高既人唔會係咁 佢宜家應該嬲到震扮唔在意
btw無乸教既垃圾係咁咖喇

老母應該未死。只係已經不在李家

終於講真話
果然係167就話自己170 d人
係鍾意講大話

健康院f.2度169.2 上星期學校度171

頂 有身高冇智商 有西用咩

成日拎身高黎打j真係好撚可悲
正常人邊會成日吹奏自己幾高幾高
我知你好開心既

隻手條邊p到濛曬
樓主一開始遮名有春用咩
條女ig 2萬幾followers 打造明星咁款
遮名都搵到佢出黎啦
DI下話?
小弟CDM既
俾我睇下你係DI係咪都係咁大家姐款
一係素顏照一係閃卡 快手
其實冇人想知你有冇老母
冇老母唔係大晒
唔係全世界都奉旨要就你可憐你體諒你
同埋做人唔係旨意晒老母
咁撚大個人 有返學
都搞到咁樣 負返啲負任啦
賴完條仔又賴死鬼老母

屌,我語重心長咁教撚精佢都唔撚明咁款啦,哂9氣,由佢覺得自己無問題算9數

咪撚教啦,呢啲人等佢返工得罪全行人跟住永不翻身就啱架啦

之前公司黎個2個summer都係咁既閪樣
冇禮貌冇心裝載 文件整錯左好聲好氣叫佢改就閪面
唔識教依家啲人
有咩片睇呀?
我知你好開心既

3萬夠唔夠
條女話 小妹中文level4
不過都係既 連自己身高都可以拎黎打j
Level 4都可以拎黎打j既
吾你老味咩,中文4都好拎出黎講 讀DI炸你 仲要係到懶清高 ,個post唔係叫你問我答啊
DI下話?
小弟CDM既
俾我睇下你係DI係咪都係咁大家姐款

會比人公審架
條女話 小妹中文level4
不過都係既 連自己身高都可以拎黎打j
Level 4都可以拎黎打j既

淨係可以打J 無其他用㗎啦

可唔可以唔好駁d唔駁d睇下落順理成章然後話人搬龍門
對自己負責 咁條仔就唔洗負責?
屌佢唔對自己負責咁話人雞做乜?
而你講果三點我一句都冇討論過
我淨係覺得你地班人次次有咩事就屌左條女先跟手話人雞好on9好低質姐
你打咁多野其實一句都駁唔到

而e句只係我一開頭作出既假設
大慨係:乜唔比人地覺得sweet先咁做架咩? 既意思

你叫個fd幫手排隊跟住佢掛住打機唔記得左相信你都會嬲,同樣道理

講左sorry 個責任要大到sorry都唔夠要放上instagram公審嫁?條仔頂唔順就會走唔洗你擔心,等於上面話你叫個fd幫手,跟住佢講sorry,咁你係咪唔可以嬲?
至於佢檢唔檢討自己,睇佢d comment應該未喇

其實你識唔識字......
打左咁撚多野都可以唔明真係好攰
佢唔負責任在先 咁都叫鳩屌?
同埋我無意討論人地話咩臭雞
大部分屌佢既人都冇話人係雞
究竟你係屌緊人鳩屌定屌緊人話人雞
不過你要口德既話請上跌吉
從來高登本身已經唔係和理非非既科林
黎到連p更加唔會係講道德既科林
人生重要野拎黎sweet 做唔到就公審
咁都真係幾sweet
然後將打機拎黎類比35%既present
唉屌真係廢撚事屌 完全冇可比性
又係個句 自己應該要負責任既野做唔到
都超額講埋sorry 咁都要公審
唔講sorry都不為過 講埋但都仲好意思大做文章
重點係好唔好意思呀好唔好意思呀好唔好意思呀
知唔知醜呀知唔知醜呀知唔知醜呀
自己放上public既instagram搞投票公審條仔
之後又話條仔唔使人擔心
公開既野又唔比人討論

重點
無腦港女真係柒撚到喊

討論 不過一黎就開哂名
想討論定想公審心照啦

兩個人既事
但一黎就開晒投票開晒chat record
想留念定公審心照啦

story留念

除左公審我都諗唔到第二樣野去推測依個行為
唯有用留念

佢公審佢條仔起碼都鬧緊相關既野
好過頭幾頁班人開口埋口都雞
屌,其他po又唔見推咁快,講條港女就推咁快,d奶假㗎。
利申:係佢中學同學
一係素顏照一係閃卡 快手

很想要吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞