(多圖) 呢條港女係咪癡撚左咗線

1001 回覆
52 Like 1529 Dislike
公主病
做佢條仔真係慘 一做錯野就比條女連續足本咁po上網公審咁款 洗唔洗下次扑野都話比全世界知
係男人就比返啲尊嚴自己,比條女擺上網罵都仲可以bb唔好嬲 好cheap

之前佢條仔好似落bar比條女錫左淡佢都擺左上ig審自己條仔之後條仔仲低聲下氣認翻錯tim 做人男朋友做到狗咁 影撚衰曬

係askfm😂

請問你幾時先可以擺脫公審
屌 人地情侶一個願打一個願捱
關你班連登仔撚事咩

乜柒都放上黎

連登仔自己冇拖拍 咪公審人囉
公主病
做佢條仔真係慘 一做錯野就比條女連續足本咁po上網公審咁款 洗唔洗下次扑野都話比全世界知
係男人就比返啲尊嚴自己,比條女擺上網罵都仲可以bb唔好嬲 好cheap

之前佢條仔好似落bar比條女錫左淡佢都擺左上ig審自己條仔之後條仔仲低聲下氣認翻錯tim 做人男朋友做到狗咁 影撚衰曬

係askfm😂

我都吾知 問依個就好似問幾時會冇連登咁
report條女ip
關你班連登仔撚事咩

乜柒都放上黎

盲撐到
公主病

係askfm😂

你一個港女都扺左百個連登啦 公審不同人,日日新鮮,好睇過連登
report 條女ig啦

係咪樓主同佢有牙齒印借連登出招呀

人地send比我睇唔過眼

唔明你睇唔過眼乜野
叫男朋友morning call sweet下有乜問題
條仔應承佢又做唔到 抵比人屌喎
前面d人係唔係都話人雞 唔見你睇唔過眼?

sweet下?佢自己要presentation喎 自己唔較鬧鐘仲屌人

就係呢d人助養到d死港女咁把炮

仲有人幫手兜呢啲只係假膠玩諷刺

咪撚就係
條仔錯還錯
人呢就個體黎既,自己present唔知醒,話返條仔唔叫醒佢,賴條仔都係順手叫起身姐
係著緊個presentation 就自己整多個鬧鐘啦,禁幾個掣姐 個學業係你自己架 係你對自己負責任喳
仆街好似代人阿媽教女咁
report 條女ig啦

加油💪

係咪樓主同佢有牙齒印借連登出招呀

人地send比我睇唔過眼

唔明你睇唔過眼乜野
叫男朋友morning call sweet下有乜問題
條仔應承佢又做唔到 抵比人屌喎
前面d人係唔係都話人雞 唔見你睇唔過眼?

sweet下?佢自己要presentation喎 自己唔較鬧鐘仲屌人

就係呢d人助養到d死港女咁把炮

仲有人幫手兜呢啲只係假膠玩諷刺

咪撚就係
條仔錯還錯
人呢就個體黎既,自己present唔知醒,話返條仔唔叫醒佢,賴條仔都係順手叫起身姐
係著緊個presentation 就自己整多個鬧鐘啦,禁幾個掣姐 個學業係你自己架 係你對自己負責任喳
仆街好似代人阿媽教女咁

沒有媽媽
公主病

係askfm😂

吾你老母臭閪咩

條友真係痴撚線 不停地吾吾吾吾吾吾

may姐哈哈哈哈哈
黃x泉... 如果唔係你嗰陣太細個 我諗你都做咗黃太啦 係咪呀14歲媽媽 仲有 陸運會攞第二破唔到記錄就喊到仆街 你知唔知好撚扮嘢 好心你快啲收皮
關你班連登仔撚事咩

乜柒都放上黎

盲撐到

我答佢條問題就係盲撐?條女有問題 你哋又同佢啲癲明明咁小事 又放上來 咪就係因為你呢啲白癡仔 先會搞到連登越嚟越差
retake啦臭雞
最好笑係ig story講到自己幾咁唔介意 轉頭又係到覆大家 係真唔care就由個post沉啦

過1,2日就沉架啦 你估你討論度好撚高咩
條女姓賴
教下你班dse雞啦
你地要做啲令佢有損失既野佢先識驚
淨係喺到屌條自信到自大既公主癌末期臭閪你越屌佢越開心,有得出名又繼續自我感覺良好
report條女ip

集體unfollow啦

做乜自爆

咁睇唔開玩自爆想俾條女起底?
教下你班dse雞啦
淨係喺到屌條自信到自大既公主癌末期臭閪你越屌佢越開心,有得出名又繼續自我感覺良好

點解袋家啲細路會咁樣樣
教下你班dse雞啦

想知邊個係dse雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞