(多圖) 呢條港女係咪癡撚左咗線

1001 回覆
52 Like 1529 Dislike

屌你收聲啦你把口你對手拎黎打飛機拎黎含撚㗎咋臭雞!冇腦嘅港女仲係度嘈 翻去你個ig賣波賣肉啦!

你嘅eq都幾高

一定高過你 旭啲比人鬧兩句就擺上ig公審人

冇鬧你都燥

你鬧過我朋友 應唔應該嘈?

好應該

想問你好耐 點解咁中意屌鳩自己男朋友個ex?做小三已經厚顏無恥 仲要屌人公審人 你真係好cheap好雞

我就真係冇做過小三 次次都係男方分左手先認識 有女朋友嘅我直頭會話吾傾了 我同ex識左一星期就一齊 係太快但吾代表我就係小三 依個你可以問返你個fd同埋我ex 當初我同我依家個男朋友傾計之後發現原來佢同ex未散 佢ex氹返佢 我見佢ig del曬d相我以為散左先同佢傾 我知佢有女朋友之後我都即刻話 你有女朋友咁吾好再傾了 我連人地小小嘅誤會機會都吾想有 係直到佢2個完全散左 我先同返我依家個男朋友傾 所以我冇做過第三者 其實會吾會係你個fd有被害妄想症或者係接受吾到比人飛而屈我係小三?
真係好撚肉酸
成個小朋友細路女咁,唔執輸死駁爛駁
潑婦罵街 又生仔無屎忽又點點點
好撚醜怪啊你

大家咁話
Winsy講得好好 十卜👍🏻👍🏻😘

你嘅eq都幾高

冇鬧你都燥

好應該

想問你好耐 點解咁中意屌鳩自己男朋友個ex?做小三已經厚顏無恥 仲要屌人公審人 你真係好cheap好雞

我就真係冇做過小三 次次都係男方分左手先認識 有女朋友嘅我直頭會話吾傾了 我同ex識左一星期就一齊 係太快但吾代表我就係小三 依個你可以問返你個fd同埋我ex 當初我同我依家個男朋友傾計之後發現原來佢同ex未散 佢ex氹返佢 我見佢ig del曬d相我以為散左先同佢傾 我知佢有女朋友之後我都即刻話 你有女朋友咁吾好再傾了 我連人地小小嘅誤會機會都吾想有 係直到佢2個完全散左 我先同返我依家個男朋友傾 所以我冇做過第三者 其實會吾會係你個fd有被害妄想症或者係接受吾到比人飛而屈我係小三?

呢而家又係小三 上仼又係小三
或者唔係小三嘅 但一定散完即刻一齊囉
大陸狗都係中意做小三
但條女靚
無計
三十幾頁真係睇到眼攰 再加埋條傻西D [吾] 字真係頂唔撚順
靚唔靚唔評論啦 但事主個格衰到仆街就係鐵一般事實
屌你仲係小學生? 定係你係弱能兒童咁不能自理?
如果真係咁撚重要 又或者個35%對你黎講咁重要
你會自己較鬧鐘 頂多會叫男朋友叫埋你起身以防萬一
而唔係假手於人 明唔明呀傻西
仲係度駁駁駁 懶鳩醒

做人條仔個個 唔知你有無睇到呢個post 我係你既話盡早飛鳩呢條臭西
比番小小男人既尊嚴自己啦 如果一個女人真係愛你 邊會放呢D野上IG咁撚On9
你幫手做緊話題 比佢得閒無事拎黎Post搵存在感ja 醒下啦懵撚

最後再屌埋班係度問J圖既連登仔
唔該唔好咩狗屎垃圾都拎黎J啦 醜唔醜呀
呢D都叫大是大非 識唔撚識分輕重?
我都係男人 有時覺得某班男人比女人睇唔起真係唔抵幫
跟本自己拎黎
呢D女人應該大大力一巴刮到佢仆街 再指撚住咁屌柒佢 先有男人既霸氣
屌你老味 係度問有無J圖
成世打飛機啦屌 無女鐘意架啦

你嘅eq都幾高

冇鬧你都燥

好應該

呢而家又係小三 上仼又係小三
或者唔係小三嘅 但一定散完即刻一齊囉
大陸狗都係中意做小三

小你老母三咩
死番支那啦
個名同佢撞咗2個字
即刻想改名
又唔係靚
收皮啦李穎思 有手足口病都唔講仲要同VA啲人食同一個蛋糕 搞到一個傳一個 你係好意思嘅私底下同自己小圈子啲人講自己幾委屈 理直氣壯咁 做咩唔光明正大問呀 係咪驚自己講嘅同真實版本唔一樣呢?
人地要下花槍又關你撚事咩,羨慕妒忌恨?網絡上就咁多管閒事,當街你咪又係走過唔理,香港人就比你搞到咁低質
我自爆都要擺上黎 加上我自爆過 佢呢d不可一世既態度真係希望連登仔祝佢幸福

你咪撚再作故仔啦 真係知咩事個啲個個都知你而家改撚曬成個事實 又話人地屈你 啊仲有你同個嗰許xx分手之後個嗰水泡呢?玩感情玩到你咁撚賤 你而家條仔對上個ex又俾你公審過 許xx個ex又俾你公審過 你咁鐘意公審人今日比人公審翻 真係睇到心都涼
我自爆都要擺上黎 加上我自爆過 佢呢d不可一世既態度真係希望連登仔祝佢幸福

乜撚野有大把人甘心比我害 痴9線
收皮啦李穎思 有手足口病都唔講仲要同VA啲人食同一個蛋糕 搞到一個傳一個 你係好意思嘅私底下同自己小圈子啲人講自己幾委屈 理直氣壯咁 做咩唔光明正大問呀 係咪驚自己講嘅同真實版本唔一樣呢?

原來佢叫
李穎思

最尾果句精警呀

佢真係好好撚 咁蠢既女第一次見

撚到我一路上堂一路笑

佢真係好好撚 咁蠢既女第一次見

阿李穎思中文lv4應該已經係極限+好運
你咪撚再作故仔啦 真係知咩事個啲個個都知你而家改撚曬成個事實 又話人地屈你 啊仲有你同個嗰許xx分手之後個嗰水泡呢?玩感情玩到你咁撚賤 你而家條仔對上個ex又俾你公審過 許xx個ex又俾你公審過 你咁鐘意公審人今日比人公審翻 真係睇到心都涼

咪就係 明明比人搶左男朋友已經好慘,仲要比個第三者恃住自己多人follow有啲人氣係度語言辱罵
最慘係害人個個係班盲撐嘅狗公下變左被害人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞