(多圖) 呢條港女係咪癡撚左咗線

1001 回覆
52 Like 1529 Dislike
希望佢同條仔長長久久直到永遠
唔好放佢出嚟當造福人群
lm
樓主想公審條女又唔夠膽直接講
捉人地d小事黎開post真係好垃圾
又咁好彩咁多人撐

討論 不過一黎就開哂名
想討論定想公審心照啦

兩個人既事
但一黎就開晒投票開晒chat record
想留念定公審心照啦

story留念

除左公審我都諗唔到第二樣野去推測依個行為
唯有用留念

佢公審佢條仔起碼都鬧緊相關既野
好過頭幾頁班人開口埋口都雞

得啦入德望post做正義超人啦死唔斷氣

幫佢加口德分啦

連登好有趣
公道d講野就係道德撚
以前d假膠求其up句野d直必就信到十足
久而久之搞到e加個個都係咁
根本比連登d痴線佬影響左
咁易比人影響就上少d啦
臭脾氣自私雞一隻 有乜好討論?
感情糾紛
正宗做壞個市
仲唔快d幫教授出下火,果35%即刻返黎架
lm
臉係人地俾
屌 打中文啦
依d人無資格畢業囉
抵死
仲唔快d幫教授出下火,果35%即刻返黎架

我覺得男朋友唔係工人囉
無義務去負責你嘅做學生嘅責任
知道個present重要 梗係自己check清楚保險啲
自己乜都無做過 將早起身嘅責任推畀人
佢都戇鳩鳩 正一臭閪港女 狗也不屌

其實好無聊😂
乜撚狗屎垃圾都post上黎,當呢到狗竇咩

做咩學我自爆
三十幾頁真係睇到眼攰 再加埋條傻西D [吾] 字真係頂唔撚順
靚唔靚唔評論啦 但事主個格衰到仆街就係鐵一般事實
屌你仲係小學生? 定係你係弱能兒童咁不能自理?
如果真係咁撚重要 又或者個35%對你黎講咁重要
你會自己較鬧鐘 頂多會叫男朋友叫埋你起身以防萬一
而唔係假手於人 明唔明呀傻西
仲係度駁駁駁 懶鳩醒

做人條仔個個 唔知你有無睇到呢個post 我係你既話盡早飛鳩呢條臭西
比番小小男人既尊嚴自己啦 如果一個女人真係愛你 邊會放呢D野上IG咁撚On9
你幫手做緊話題 比佢得閒無事拎黎Post搵存在感ja 醒下啦懵撚

最後再屌埋班係度問J圖既連登仔
唔該唔好咩狗屎垃圾都拎黎J啦 醜唔醜呀
呢D都叫大是大非 識唔撚識分輕重?
我都係男人 有時覺得某班男人比女人睇唔起真係唔抵幫
跟本自己拎黎
呢D女人應該大大力一巴刮到佢仆街 再指撚住咁屌柒佢 先有男人既霸氣
屌你老味 係度問有無J圖
成世打飛機啦屌 無女鐘意架啦

好慘 話人臭雞點知最臭雞係自已條女

極品
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞