(多圖) 呢條港女係咪癡撚左咗線

1001 回覆
52 Like 1529 Dislike
黃x泉... 如果唔係你嗰陣太細個 我諗你都做咗黃太啦 係咪呀14歲媽媽 仲有 陸運會攞第二破唔到記錄就喊到仆街 你知唔知好撚扮嘢 好心你快啲收皮
其實我係比人屈我落過仔😑有的話我咩都得。有同佢屌過的話我直播食屎。加上我有不在場証據 btw後面拎第2喊到扑街係真
條女姓賴

賴ws??真心呢
讀asso原因明顯
最好笑係ig story講到自己幾咁唔介意 轉頭又係到覆大家 係真唔care就由個post沉啦

過1,2日就沉架啦 你估你討論度好撚高咩

我冇話吾介意係話覺得好笑
教下你班dse雞啦
你地要做啲令佢有損失既野佢先識驚
淨係喺到屌條自信到自大既公主癌末期臭閪你越屌佢越開心,有得出名又繼續自我感覺良好
所以report到佢ig用唔到
用得返都要繼續report
到佢收皮知錯為止
黃x泉... 如果唔係你嗰陣太細個 我諗你都做咗黃太啦 係咪呀14歲媽媽 仲有 陸運會攞第二破唔到記錄就喊到仆街 你知唔知好撚扮嘢 好心你快啲收皮
其實我係比人屈我落過仔😑有的話我咩都得。有同佢屌過的話我直播食屎。加上我有不在場証據 btw後面拎第2喊到扑街係真

許浩x有啦掛

高汁會然

more
條女姓賴

賴ws??真心呢

屌 人地情侶一個願打一個願捱
關你班連登仔撚事咩

乜柒都放上黎

連登仔自己冇拖拍 咪公審人囉

盲撐到

我答佢條問題就係盲撐?條女有問題 你哋又同佢啲癲明明咁小事 又放上來 咪就係因為你呢啲白癡仔 先會搞到連登越嚟越差

垃圾樓主 駁唔到就喺度話人盲撐 總之係連登 女人就係原罪

許浩x有啦掛

就知你係識我😂😂

之前佢條仔好似落bar比條女錫左淡佢都擺左上ig審自己條仔之後條仔仲低聲下氣認翻錯tim 做人男朋友做到狗咁 影撚衰曬

係askfm😂

請問你幾時先可以擺脫公審

我都吾知 問依個就好似問幾時會冇連登咁

吾你老母臭閪咩

條友真係痴撚線 不停地吾吾吾吾吾吾

may姐哈哈哈哈哈

你依個男朋友 係咪你做小三搶番黎架 屌你老母
想睇條女J圖
關你班連登仔撚事咩

乜柒都放上黎

盲撐到

我答佢條問題就係盲撐?條女有問題 你哋又同佢啲癲明明咁小事 又放上來 咪就係因為你呢啲白癡仔 先會搞到連登越嚟越差

條女條仔?
定狗公?
算啦 人哋都係當你狗咁撚
咁多人follow 條mk 妹

其實佢病在一開始已經係重病
做重要既野當日都可以叫人叫自己起身
你話自己本身校左鬧鐘不過驚醒唔到搵多個人叫
多重保險就話姐
旨撚意晒人 冇啲承擔
依家啲人對自己既人生咁撚不負責任
唔使再spin佢條仔應唔應承做得好唔好啦
重點都唔係依度 嘥鳩氣

即係你叫個fd幫你手
個fd唔記得左冇幫你
唔係個fd問題而係你唔諗定幾個方案
我唔知佢點解要叫條仔叫佢起身啦
不過既然條仔應承得就應該做到囉

仲spin呀? 識唔識字?
由一開始要人係自己既重要日子嗌起身個心態已經係錯已經好港女
之後既野就算條仔知唔知醒又好
條女嬲唔嬲都好
都係對自己冇承擔既表現
你咁撚大個人都唔會仲叫老母叫起身啦
三歲細路哥呀?

果個係男朋友 間唔中叫男朋友叫自己起身係情趣我覺得冇問題囉
留意返我一路話緊條女屌柒條仔冇問題
加上大量小學雞係唔係都話女事主係雞我先講返句人話
不過你好似有d誤會 我條女好撚獨立從來唔洗我叫起身

係自己人生重要日子要人叫起身係情趣
既然一開始係港女病發仲好意思發人脾氣
不過學你話齋 關我乜事
我好似冇講過你條女點點點
成個post屌緊條女
1 旨意人起身
2 自己責任賴落人地度
3 覺得搞到冇分唔係責任

我唔知你係咁鳩spin條仔乜承諾做唔到做乜柒
對自己負責 大家屌緊既就係咁簡單

你不如睇多次自己講過乜先
對自己負責 咁條仔就唔洗負責?
屌佢唔對自己負責咁話人雞做乜?
而你講果三點我一句都冇討論過
我淨係覺得你地班人次次有咩事就屌左條女先跟手話人雞好on9好低質姐
唔好轉移話題ok?

屌佢對自己唔負責就叫有咩事就屌左條女先
好似係你由頭到尾話人冇女唔知叫起身幾sweet幾冇問題
我先重點討論自己唔負責亦都冇資格要人負責同怪人有冇負責
資格論都唔係咁難姐下話
再講 就算就算條仔有責任
講左sorry 個責任要大到sorry都唔夠要放上instagram公審嫁?
檢討左自己未?
你個龍門要搬到幾遠?

可唔可以唔好駁d唔駁d睇下落順理成章然後話人搬龍門
對自己負責 咁條仔就唔洗負責?
屌佢唔對自己負責咁話人雞做乜?
而你講果三點我一句都冇討論過
我淨係覺得你地班人次次有咩事就屌左條女先跟手話人雞好on9好低質姐
你打咁多野其實一句都駁唔到

好似係你由頭到尾話人冇女唔知叫起身幾sweet幾冇問題
而e句只係我一開頭作出既假設
大慨係:乜唔比人地覺得sweet先咁做架咩? 既意思

我先重點討論自己唔負責亦都冇資格要人負責同怪人有冇負責
你叫個fd幫手排隊跟住佢掛住打機唔記得左相信你都會嬲,同樣道理

講左sorry 個責任要大到sorry都唔夠要放上instagram公審嫁?條仔頂唔順就會走唔洗你擔心,等於上面話你叫個fd幫手,跟住佢講sorry,咁你係咪唔可以嬲?
至於佢檢唔檢討自己,睇佢d comment應該未喇

係askfm😂

請問你幾時先可以擺脫公審

我都吾知 問依個就好似問幾時會冇連登咁

吾你老母臭閪咩

條友真係痴撚線 不停地吾吾吾吾吾吾

may姐哈哈哈哈哈

你依個男朋友 係咪你做小三搶番黎架 屌你老母

不是喔
咁多人follow 條mk 妹

食花生
關你班連登仔撚事咩

乜柒都放上黎

盲撐到

咁其實所有事都唔關我地事 係咪要自我封閉

許浩x有啦掛

就知你係識我😂😂

咪撚講得就講 唔識但識你啲朋友
關你班連登仔撚事咩

乜柒都放上黎

盲撐到

條女條仔?
定狗公?
算啦 人哋都係當你狗咁撚

都話三唔識七 而且你又知我係仔?
講咁耐我都係唔明點解條仔早起要教鬧鐘佢就唔使教鬧鐘
發夢夢見佢校園欺凌佢eeex個exbully到個女仔要報警

真事 但佢冇報到 而且佢應該自己知點解我會吾中意佢

人地同你道曬歉你仲要追擊人地到而家 好撚極惡 唔好再以為自己出名就可以任意玩人地啦

佢冇錯要道歉?佢係佢學校話我搶佢條仔而事實係佢地散左我先識

人地俾你搞到要報警 正常人都想道歉了事啦下化 佢唱你 你洗版人身攻擊佢 夾埋佢身邊啲fd玩9佢 你真係好撚大條道理

哇屌 唔撚係呀 仲撚係人黎嘅? bully者仲扮晒無辜 收皮啦

許浩x有啦掛

就知你係識我😂😂

咪撚講得就講 唔識但識你啲朋友

你有證據我落過他我live食屎 冇就收嗲人講就信冇d獨立思考
講咁耐我都係唔明點解條仔早起要教鬧鐘佢就唔使教鬧鐘

唔係唔駛
佢智障先覺得自己唔駛

人地send比我睇唔過眼

唔明你睇唔過眼乜野
叫男朋友morning call sweet下有乜問題
條仔應承佢又做唔到 抵比人屌喎
前面d人係唔係都話人雞 唔見你睇唔過眼?

sweet下?佢自己要presentation喎 自己唔較鬧鐘仲屌人

就係呢d人助養到d死港女咁把炮

仲有人幫手兜呢啲只係假膠玩諷刺

咪撚就係
條仔錯還錯
人呢就個體黎既,自己present唔知醒,話返條仔唔叫醒佢,賴條仔都係順手叫起身姐
係著緊個presentation 就自己整多個鬧鐘啦,禁幾個掣姐 個學業係你自己架 係你對自己負責任喳
仆街好似代人阿媽教女咁

沒有媽媽

責任感其實唔洗媽媽教既都
有自知之明就得架啦
讀得hd即係夠18啦,即係成年人啦
大個女啦,要對自己人生負責任架
如果你媽媽知道而加個女仲係咁唔成熟應該會好擔心你
沒有媽媽唔係大哂 咁樣顯得係你無家教,你石頭爆出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞