(多圖) 呢條港女係咪癡撚左咗線

1001 回覆
52 Like 1529 Dislike
人地條仔都未嘈 你地班毒撚係到叫春做乜鳩
臭雞
人地條仔都未嘈 你地班毒撚係到叫春做乜鳩

緊係唔嘈啦 想屌閪比著你都狗咁道歉啦
香港啲女人拍拖拍到成個植物人咁
睇下個個大大小妹個小妹又係一撚樣
咪撚再鼓吹啲咁既風氣啦知唔知醜嫁
我係女人都覺得羞家

係咪樓主同佢有牙齒印借連登出招呀

人地send比我睇唔過眼

唔明你睇唔過眼乜野
叫男朋友morning call sweet下有乜問題
條仔應承佢又做唔到 抵比人屌喎
前面d人係唔係都話人雞 唔見你睇唔過眼?

sweet下?佢自己要presentation喎 自己唔較鬧鐘仲屌人

緊係信得過男朋友先唔自己校架啦
佢要present so what?
講緊條仔應承佢又做唔到喎
咁簡單都做唔到條仔應該打飛機打到記憶力衰退果d黎
唔屌條仔唔通屌你咩

其實佢病在一開始已經係重病
做重要既野當日都可以叫人叫自己起身
你話自己本身校左鬧鐘不過驚醒唔到搵多個人叫
多重保險就話姐
旨撚意晒人 冇啲承擔
依家啲人對自己既人生咁撚不負責任
唔使再spin佢條仔應唔應承做得好唔好啦
重點都唔係依度 嘥鳩氣
幾靚條女

人地send比我睇唔過眼

唔明你睇唔過眼乜野

sweet下?佢自己要presentation喎 自己唔較鬧鐘仲屌人

就係呢d人助養到d死港女咁把炮

on9
咁易就縱壞咩 你有冇本事縱壞條女呀

係咪未拍過拖 縱壞一個人有幾易都唔知

事實係應承左做唔到 屌佢有咩問題
定係你平時都係口響響做起上黎就甩哂碌所以覺得冇問題
morning call就縱壞條女我諗全世界既女都縱壞哂
btw拍緊

我唔使條仔morning call的
請問你是否同有障礙既人拍緊拖?
佢都有男朋友

Btw吾你老母
關人撚事咩乜都擺上黎
有啲男仔係咁廢架啦
on9咁都要放上黎

唔明你睇唔過眼乜野

on9

btw拍緊

你睇佢啲留言都知佢有病啦
緊係唔嘈啦 想屌閪比著你都狗咁道歉啦

似你地班A0毒撚
唔好話臭雞 欣宜type都冇得你地屌
屌佢老母
唔想縱壞條女咪唔好應承囉
o咩k姐 答得ok就唔該你真係ok啦

都係個句
你估下條仔夠膽答唔ok既話條女咩反應?
其實個女仔成日恃住多followers擺人地上自己ig鬧 今日到佢比人擺返上黎 唔知咩感受呢
人哋條仔都未講嘢 關你哋撚事咩 想屌閪都唔關你事啦 橫掂你哋班a0毒撚都冇可能屌到 唔好同我講比我屌都唔屌 而係你哋根本冇機會屌到
自己較鬧鐘好撚難?

唔明你睇唔過眼乜野

on9

btw拍緊

你唔洗關我乜事
佢條仔無論ok唔ok都肯定會比條女放上ig公審
唔信下次試下
又Mk又醜嘅女 公審黎都哂氣 行過都唔怕望
邊間u presents 有35%

可能係fund deep/ass hole 呢
So?
大家共公審佢你好High?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞