(多圖) 呢條港女係咪癡撚左咗線

1001 回覆
52 Like 1529 Dislike

事實係應承左做唔到 屌佢有咩問題
定係你平時都係口響響做起上黎就甩哂碌所以覺得冇問題
morning call就縱壞條女我諗全世界既女都縱壞哂
btw拍緊

我唔使條仔morning call的
請問你是否同有障礙既人拍緊拖?

你唔洗關我乜事

咁你拍緊又關人乜事?
人地開post又關你乜事?

我意思係你唔洗morning call同我同咩人拍拖有咩關係?
我句拍緊就答緊佢問題
佢開post我見到想回咪回post囉
咪撚係度柒好冇呀
我回post關你乜事?
我同樓主講緊關你乜事?
我話我拍緊關你乜事?
乜鳩都關你乜事不如你摺埋收皮啦

你活係自己世界覺得冇問題
咪要話過你知柒撚懵懵個個係你囉
不過唔知你係同緊個男人拍拖定同個同七條仔既女拍拖呢

笑左
連登起底組既威力

屌自己開過既post撳個掣就睇到
咁就起底組 咁個撚個都係啦
建議你下次9up前開過個新account先
橫掂依家連p比小學雞咁易入黎
你問同學仔拎個account黎用都應該唔難

其實你地咁中意討論不如搞個你問我答呀?

有相為證我係本人
咁多乜乜77繼續屈我lol
發夢夢見佢校園欺凌佢eeex個exbully到個女仔要報警

之前佢未同條仔一齊前好不羈放縱 一睇就知淫底 當年有cap低佢啲story 但一cap佢就block左我 可能拍左拖收斂左 都冇再見到J圖

more
樣就唔錯既 不過小咗個腦

有相為證我係本人

陣間又俾你公審

有相為證我係本人

咁你收嗲啦 一開始就
講d唔講d
中文攞4好都曬命
情何以堪

咁你收嗲啦 一開始就
講d唔講d

唔使乜鳩狗屎垃圾都擺上黎

咁你想睇咩 po伯母出黎好冇? 護主都唔好咁出面

我護你老母閪咩
睇完件咁撚樣既臭貨我都嫌嘥data啦
自己on撚鳩唔較鬧鐘再屈返人年中其實都唔少啦
係無興趣睇呢d日經

巴打知啲嘢

真事 但佢冇報到 而且佢應該自己知點解我會吾中意佢

有相為證我係本人

無人想理你
唔該你死返入你老母個閪度

家母已不在 sorry

有相為證我係本人

你有成兩萬幾followers咁威威點知你會唔會為博多啲人氣公審曬我地㗎jeh

人地同你道曬歉你仲要追擊人地到而家 好撚極惡 唔好再以為自己出名就可以任意玩人地啦

有相為證我係本人

你有成兩萬幾followers咁威威點知你會唔會為博多啲人氣公審曬我地㗎jeh

唔好公審我呀

sweet下?佢自己要presentation喎 自己唔較鬧鐘仲屌人

緊係信得過男朋友先唔自己校架啦
佢要present so what?
講緊條仔應承佢又做唔到喎
咁簡單都做唔到條仔應該打飛機打到記憶力衰退果d黎
唔屌條仔唔通屌你咩

其實佢病在一開始已經係重病
做重要既野當日都可以叫人叫自己起身
你話自己本身校左鬧鐘不過驚醒唔到搵多個人叫
多重保險就話姐
旨撚意晒人 冇啲承擔
依家啲人對自己既人生咁撚不負責任
唔使再spin佢條仔應唔應承做得好唔好啦
重點都唔係依度 嘥鳩氣

即係你叫個fd幫你手
個fd唔記得左冇幫你
唔係個fd問題而係你唔諗定幾個方案
我唔知佢點解要叫條仔叫佢起身啦
不過既然條仔應承得就應該做到囉

仲spin呀? 識唔識字?
由一開始要人係自己既重要日子嗌起身個心態已經係錯已經好港女
之後既野就算條仔知唔知醒又好
條女嬲唔嬲都好
都係對自己冇承擔既表現
你咁撚大個人都唔會仲叫老母叫起身啦
三歲細路哥呀?

果個係男朋友 間唔中叫男朋友叫自己起身係情趣我覺得冇問題囉
留意返我一路話緊條女屌柒條仔冇問題
加上大量小學雞係唔係都話女事主係雞我先講返句人話
不過你好似有d誤會 我條女好撚獨立從來唔洗我叫起身

係自己人生重要日子要人叫起身係情趣
既然一開始係港女病發仲好意思發人脾氣
不過學你話齋 關我乜事
我好似冇講過你條女點點點
成個post屌緊條女
1 旨意人起身
2 自己責任賴落人地度
3 覺得搞到冇分唔係責任

我唔知你係咁鳩spin條仔乜承諾做唔到做乜柒
對自己負責 大家屌緊既就係咁簡單

你不如睇多次自己講過乜先
對自己負責 咁條仔就唔洗負責?
屌佢唔對自己負責咁話人雞做乜?
而你講果三點我一句都冇討論過
我淨係覺得你地班人次次有咩事就屌左條女先跟手話人雞好on9好低質姐
唔好轉移話題ok?

有相為證我係本人

其實講真香港地二萬吾算多

唔鐘意人就bully人 你係咪少左個腦

我唔使條仔morning call的
請問你是否同有障礙既人拍緊拖?

你唔洗關我乜事

咁你拍緊又關人乜事?
人地開post又關你乜事?

我意思係你唔洗morning call同我同咩人拍拖有咩關係?
我句拍緊就答緊佢問題
佢開post我見到想回咪回post囉
咪撚係度柒好冇呀
我回post關你乜事?
我同樓主講緊關你乜事?
我話我拍緊關你乜事?
乜鳩都關你乜事不如你摺埋收皮啦

你活係自己世界覺得冇問題
咪要話過你知柒撚懵懵個個係你囉
不過唔知你係同緊個男人拍拖定同個同七條仔既女拍拖呢

笑左
連登起底組既威力

屌自己開過既post撳個掣就睇到
咁就起底組 咁個撚個都係啦
建議你下次9up前開過個新account先
橫掂依家連p比小學雞咁易入黎
你問同學仔拎個account黎用都應該唔難

好勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞