(多圖) 呢條港女係咪癡撚左咗線

1001 回覆
52 Like 1529 Dislike
睇來佢都你無力開樽蓋個班來
屌你老味 條仔竟然同我差唔多高
屌你老味 條仔竟然同我差唔多高

如果你又靚仔又有錢你估條女見到會唔會即刻飛左自己條仔溝你
條女見勢色唔對即刻潛水
條女見勢色唔對即刻潛水

都未知係咪真潛
其實條女出黎做左野之後
係一定比人夾走
以為自己有名氣又靚值得更好

其實我有返工 老細不停比更我問我返吾返

返個味千一陣又走

屌你我都搵唔返
條女見勢色唔對即刻潛水

都未知係咪真潛

咁厚臉皮唔認錯點會潛
你開我名我都唔會驚 我又唔係你呢隻臭雞 我ig ac長期private 唔似你係人都入得 睇埋上面我po完出黎人地咩反應 再睇下你po完除左負皮仲有咩反應?

你唔驚都要還錢嫁 快d還錢

邊撚個呀你
你開我名我都唔會驚 我又唔係你呢隻臭雞 我ig ac長期private 唔似你係人都入得 睇埋上面我po完出黎人地咩反應 再睇下你po完除左負皮仲有咩反應?

邊撚個呀你

你差好多人錢咩 屌你
條女見勢色唔對即刻潛水

都未知係咪真潛

咁厚臉皮唔認錯點會潛

睇佢潛得幾耐 可能遲啲又出黎再公審人
你地唔好乜都反一餐啦 港女又反廢老又反咩都係度反 你都唔好對人唔對事啦
其實最大問題唔係個動作做左啲咩,反而係個誠諾,你一係就唔好應承,應承左就做好啲
其實做多個比喻好正常,一個港女約左個friend睇戲,個friend遲到 然後問嬲唔嬲好,係咪又要比人公審?之後又有人會講唔明條女點解要人叫佢起身唔可以自定較好鬧鐘,但係其實情侶黎講呢啲事好正常,仲要唔係特登要個男嘅起身去叫醒佢,而係個男嘅本身要早起啲所以順便叫埋自己。但重點係然後係個男嘅(應承完之後做唔到)
咁想問下條女除左太信佢條仔之外仲錯啲咩?定還是又係盲反?
條女見勢色唔對即刻潛水

都未知係咪真潛

咁厚臉皮唔認錯點會潛

睇佢潛得幾耐 可能遲啲又出黎再公審人

應該匿返埋ig偷偷地公審
唔屌佢了,幫佢推post
你地唔好乜都反一餐啦 港女又反廢老又反咩都係度反 你都唔好對人唔對事啦
其實最大問題唔係個動作做左啲咩,反而係個誠諾,你一係就唔好應承,應承左就做好啲
其實做多個比喻好正常,一個港女約左個friend睇戲,個friend遲到 然後問嬲唔嬲好,係咪又要比人公審?之後又有人會講唔明條女點解要人叫佢起身唔可以自定較好鬧鐘,但係其實情侶黎講呢啲事好正常,仲要唔係特登要個男嘅起身去叫醒佢,而係個男嘅本身要早起啲所以順便叫埋自己。但重點係然後係個男嘅(應承完之後做唔到)
咁想問下條女除左太信佢條仔之外仲錯啲咩?定還是又係盲反?

不服來辯,唔好諗唔到點䡈就偷偷留下負皮,都係大家討論下個人意見,揾交嗌果啲行開

邊撚個呀你

你差好多人錢咩 屌你

笑死 差馬會錢呀
呢d直頭係弱智
膠都費撚事比
理都唔想理

原圖?

原圖?

跪求條女用嘅p圖app 咁我以後就唔洗比女朋友炸型話我唔識影相

邊撚個呀你

你差好多人錢咩 屌你

笑死 差馬會錢呀

係呀 屌你

好撚樣衰喎

好撚樣衰喎

眼同嘴唇好明顯整過
就爆1001
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞