(多圖) 呢條港女係咪癡撚左咗線

1001 回覆
52 Like 1529 Dislike
好撚煩 當自己係明星咩 仲要應人 on99
你咪又係肯定係個d以前擺對波ig個d 扮咩上菜姐
笑4
兩個都當自己係明星咁
人唔笑狗都吠
好撚煩 當自己係明星咩 仲要應人 on99
你咪又係肯定係個d以前擺對波ig個d 扮咩上菜姐
笑4
兩個都當自己係明星咁
人唔笑狗都吠
公審嚟曬氣
J下好過啦
點解嬲唔嬲條仔都要投票呀臭雞
你中文攞四就唔好出聲啦屌你老母
Btw 關我撚事啊
最撚憎你呢啲臭閪港女
以為自己真係i g女神
毒撚有咩唔好 到最後咪又係毐撚幫你埋單
你條臭閪
你都係臭閪自成一族

其實如果你係啞嘅
唔撚咁撚多野講唔係咁撚八婆
我諗就咁同你屌屄都值嘅

Btw你條仔個樣都係毒撚樣
我諗呢度 每一位用家都靚仔過你條仔

其實我有返工 老細不停比更我問我返吾返

屌你收聲啦你把口你對手拎黎打飛機拎黎含撚㗎咋臭雞!冇腦嘅港女仲係度嘈 翻去你個ig賣波賣肉啦!

你嘅eq都幾高

一定高過你 旭啲比人鬧兩句就擺上ig公審人

冇鬧你都燥

你鬧過我朋友 應唔應該嘈?

好應該

想問你好耐 點解咁中意屌鳩自己男朋友個ex?做小三已經厚顏無恥 仲要屌人公審人 你真係好cheap好雞
一個願打一個願捱
野蠻人係要搵返啲被虐狂架啦
有乜問題
條女話唔再覆 結果咪又係上返黎繼續mon post
poor winsy no mother
係我啊 cap我啊柒頭 咁鐘意cap
但cap我都無用 廢撚左你武功啦
成個post咁撚多人撐條女 係咪弱智 我真係恭喜曬你地有個咁嘅女朋友
成個post咁撚多人撐條女 係咪弱智 我真係恭喜曬你地有個咁嘅女朋友

多人撐咩
就算撐咪又係想呃下蝦條

多人撐咩
就算撐咪又係想呃下蝦條

其實唔會呃到蝦條
只係覺得佢地2個好襯
2個都弱智
痴撚線 拍拖鬧交都放上黎。真係無撚腦。
做乜撚野 變小學雞討論區?
其實條女出黎做左野之後
係一定比人夾走
以為自己有名氣又靚值得更好

on撚9
part time理閪得你咩 有個人企係鋪到就得啦
仲好意思好自豪咁講: 我老細想我返工啊
其實條女出黎做左野之後
係一定比人夾走
以為自己有名氣又靚值得更好

on撚9
part time理閪得你咩 有個人企係鋪到就得啦
仲好意思好自豪咁講: 我老細想我返工啊

佢真係好弱智 根本個人完全無長處無自信
要搵呢啲黎拎優越感
好心條仔有啲骨氣飛咗條女啦
乜而加啲仔有西屌俾人擺上網就咩都忍?
啲港女咪就係咁樣寵出嚟架囉
好心條仔有啲骨氣飛咗條女啦
乜而加啲仔有西屌俾人擺上網就咩都忍?
啲港女咪就係咁樣寵出嚟架囉

定啦
條女屌到殘之後你慌條仔唔會飛咩
未屌夠咪扮下死狗
真係好撚肉酸
成個小朋友細路女咁,唔執輸死駁爛駁
潑婦罵街 又生仔無屎忽又點點點
好撚醜怪啊你
唉 希望佢條仔唔好同佢分手
唔好放佢出黎害人
一陣個個男人都以為香港女人都係咁就仆街
唉 希望佢條仔唔好同佢分手
唔好放佢出黎害人
一陣個個男人都以為香港女人都係咁就仆街

咪就係
各位各位,其實香港女人唔係咁公主病架
果個係異類黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞