(多圖) 呢條港女係咪癡撚左咗線

1001 回覆
52 Like 1529 Dislike
三十幾頁真係睇到眼攰 再加埋條傻西D [吾] 字真係頂唔撚順
靚唔靚唔評論啦 但事主個格衰到仆街就係鐵一般事實
屌你仲係小學生? 定係你係弱能兒童咁不能自理?
如果真係咁撚重要 又或者個35%對你黎講咁重要
你會自己較鬧鐘 頂多會叫男朋友叫埋你起身以防萬一
而唔係假手於人 明唔明呀傻西
仲係度駁駁駁 懶鳩醒

做人條仔個個 唔知你有無睇到呢個post 我係你既話盡早飛鳩呢條臭西
比番小小男人既尊嚴自己啦 如果一個女人真係愛你 邊會放呢D野上IG咁撚On9
你幫手做緊話題 比佢得閒無事拎黎Post搵存在感ja 醒下啦懵撚

最後再屌埋班係度問J圖既連登仔
唔該唔好咩狗屎垃圾都拎黎J啦 醜唔醜呀
呢D都叫大是大非 識唔撚識分輕重?
我都係男人 有時覺得某班男人比女人睇唔起真係唔抵幫
跟本自己拎黎
呢D女人應該大大力一巴刮到佢仆街 再指撚住咁屌柒佢 先有男人既霸氣
屌你老味 係度問有無J圖
成世打飛機啦屌 無女鐘意架啦

男朋友有睇丫

做咩學我自爆

幾靚仔喎
btw佢講得好啱
三十幾頁真係睇到眼攰 再加埋條傻西D [吾] 字真係頂唔撚順
仲係度駁駁駁 懶鳩醒

做人條仔個個 唔知你有無睇到呢個post 我係你既話盡早飛鳩呢條臭西
比番小小男人既尊嚴自己啦 如果一個女人真係愛你 邊會放呢D野上IG咁撚On9
你幫手做緊話題 比佢得閒無事拎黎Post搵存在感ja 醒下啦懵撚

跟本自己拎黎
呢D女人應該大大力一巴刮到佢仆街 再指撚住咁屌柒佢 先有男人既霸氣

Btw 條女係公主癌末期 佢而家上得黎覆你地 證明佢覺得成件事好好玩
出左名 又多左Follower 真係中撚哂佢心諗既野 如撚哂佢所願
所以麻煩連登仔們 一係就唔好理鳩佢 Stop making stupid people famous.
一係就整獲金既比佢嘆下 等佢摺埋消失人世間
仲係度駁駁駁 懶鳩醒

跟本自己拎黎

Btw 條女係公主癌末期 佢而家上得黎覆你地 證明佢覺得成件事好好玩
出左名 又多左Follower 真係中撚哂佢心諗既野 如撚哂佢所願
所以麻煩連登仔們 一係就唔好理鳩佢 Stop making stupid people famous.
一係就整獲金既比佢嘆下 等佢摺埋消失人世間

對喔😂 stop making me famous
其實條女出黎做左野之後
係一定比人夾走
以為自己有名氣又靚值得更好
睇完D圖 係我就認錯
男仔依刻都會同女仔講佢有睇只不過係男仔暫時要認同女仔 男仔你估佢自己唔會諗咩 如果散左仲會認同佢? 但千奇唔好散 你地太夾 要造福人群 唔好禍害人間
我覺得條女無錯,佢因為咩原因自己唔校根本唔重要,重要在條仔答得ok,責任就响哂條仔度。

正如出街食飯,點解唔行路去食?點解唔坐小巴?點解唔搭巴士,MTR,的士?全部都唔重要,重要在條仔要做司機,就要確保女乖客安全,炒車一定係條仔責任。

我炒你老母死全家
其實條女出黎做左野之後
係一定比人夾走

其實我有返工 老細不停比更我問我返吾返
其實條女出黎做左野之後
係一定比人夾走

屌你收聲啦你把口你對手拎黎打飛機拎黎含撚㗎咋臭雞!冇腦嘅港女仲係度嘈 翻去你個ig賣波賣肉啦!
男仔依刻都會同女仔講佢有睇只不過係男仔暫時要認同女仔 男仔你估佢自己唔會諗咩 如果散左仲會認同佢? 但千奇唔好散 你地太夾 要造福人群 唔好禍害人間

多得呢D on9港男 間接養成呢種臭西港女
其實條女出黎做左野之後
係一定比人夾走

如果係真人覆真係
On9到唔識應

Btw吾你老母
其實條女出黎做左野之後
係一定比人夾走

如果係真人覆真係
On9到唔識應

Btw吾你老母

正呀第日俾有錢佬屌屎眼
其實條女出黎做左野之後
係一定比人夾走

屌你收聲啦你把口你對手拎黎打飛機拎黎含撚㗎咋臭雞!冇腦嘅港女仲係度嘈 翻去你個ig賣波賣肉啦!

你嘅eq都幾高
其實條女出黎做左野之後
係一定比人夾走

如果係真人覆真係
On9到唔識應

Btw吾你老母

係真人丫
其實條女出黎做左野之後
係一定比人夾走

你嘅eq都幾高

一定高過你 旭啲比人鬧兩句就擺上ig公審人
原來我今個星期都有份佔全科35%既present喎
未見過 公審post

事主會出黎推post
其實條女出黎做左野之後
係一定比人夾走

如果係真人覆真係
On9到唔識應

Btw吾你老母

係真人丫

絲打 你好靚女
post多d j圖益下大家啦
好想同你做朋友啊
其實條女出黎做左野之後
係一定比人夾走

如果係真人覆真係
On9到唔識應

Btw吾你老母

正呀第日俾有錢佬屌屎眼

條女到依家都唔明
不過可能比連登啲有錢巴打屌
其實條女出黎做左野之後
係一定比人夾走

你嘅eq都幾高

冇鬧你都燥
其實條女出黎做左野之後
係一定比人夾走

你嘅eq都幾高

冇鬧你都燥

你鬧過我朋友 應唔應該嘈?
其實條女出黎做左野之後
係一定比人夾走

你嘅eq都幾高

冇鬧你都燥

你鬧過我朋友 應唔應該嘈?

好應該
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞