(多圖) 呢條港女係咪癡撚左咗線

1001 回覆
52 Like 1529 Dislike
屌,睇佢啲錯別字睇到好忟

人地中文有4
好威威架
其實你地咁中意討論不如搞個你問我答呀?

有相為證我係本人
咁多乜乜77繼續屈我lol

冇人想知你係咪本人 冇你嘅事,返岀去啦
點解咁無謂既野都要放上黎討論

唔明你睇唔過眼乜野
叫男朋友morning call sweet下有乜問題
條仔應承佢又做唔到 抵比人屌喎
前面d人係唔係都話人雞 唔見你睇唔過眼?

sweet下?佢自己要presentation喎 自己唔較鬧鐘仲屌人

就係呢d人助養到d死港女咁把炮

仲有人幫手兜呢啲只係假膠玩諷刺

咪撚就係
條仔錯還錯
人呢就個體黎既,自己present唔知醒,話返條仔唔叫醒佢,賴條仔都係順手叫起身姐
係著緊個presentation 就自己整多個鬧鐘啦,禁幾個掣姐 個學業係你自己架 係你對自己負責任喳
仆街好似代人阿媽教女咁

沒有媽媽

責任感其實唔洗媽媽教既都
有自知之明就得架啦
讀得hd即係夠18啦,即係成年人啦
大個女啦,要對自己人生負責任架
如果你媽媽知道而加個女仲係咁唔成熟應該會好擔心你
沒有媽媽唔係大哂 咁樣顯得係你無家教,你石頭爆出黎

佢應該係想表達自己咁冇腦係源於有爺生冇乸教
點解會發展成咁 笑死
最好笑係個女仔真係少少覺得自己有問題啊、要有責任心啊,通通都冇
唔好是但叫條仔po話係誤會,明知自己咁多followers,你po得就預咗一定比人見到
條仔應該忍撚左佢好耐啦 呢個擺明有預謀
Ive 仔咋,U佢老母咩

大專生喎

唔字都唔識打佢勁得去邊
負評係比條女既
睇撚到佢啲錯字真係勁唔順
教鬧鐘? 教個鬧鐘啲咩? 教到佢識自動叫醒佢?
字又唔識 用埋啲比喻又亂尻咁嚟
港女
咁撚柒緊張唔撚自己較多幾個做後備
不過條仔都係垃圾
Btw 雖然條女好on9
但咁都post上黎,仲推到熱門真係..

大專生喎

講得大專生既99.9%都係Asshole /HD仔
豬西係豬 連起身都唔識
吾你老母
交你老母
中你老母
求之前個post
求之前個post

大專生喎

講得大專生既99.9%都係Asshole /HD仔

呢個不嬲架啦
你幾時聽過ugc 會話自己大專

影撚衰曬ive仔啦
書又讀唔成 人又做唔好
靚但格臭
咁多屌佢 都未知問題係邊

真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞