(多圖) 呢條港女係咪癡撚左咗線

1001 回覆
52 Like 1529 Dislike
喂喂喂 唔好乜狗屎垃圾都放上黎 ok?
發夢夢見佢校園欺凌佢eeex個exbully到個女仔要報警

真事 但佢冇報到 而且佢應該自己知點解我會吾中意佢

人地同你道曬歉你仲要追擊人地到而家 好撚極惡 唔好再以為自己出名就可以任意玩人地啦

佢冇錯要道歉?佢係佢學校話我搶佢條仔而事實係佢地散左我先識

人地俾你搞到要報警 正常人都想道歉了事啦下化 佢唱你 你洗版人身攻擊佢 夾埋佢身邊啲fd玩9佢 你真係好撚大條道理

咁佢身邊d fd都bully佢就知佢咩事la?

你叫佢啲fd唔準同佢玩喎

我有咁講我依世生仔冇屎忽

人地同你道曬歉你仲要追擊人地到而家 好撚極惡 唔好再以為自己出名就可以任意玩人地啦

人地俾你搞到要報警 正常人都想道歉了事啦下化 佢唱你 你洗版人身攻擊佢 夾埋佢身邊啲fd玩9佢 你真係好撚大條道理

真係fd嘅點會叫郁

大佬人地有名有勢 邊個敢唔聽佢講
成班dse雞小朋友齊打交

珍 又bully又出黎傾
真係中學雞小學雞先會搞依啲野
佢地仲好似記憶猶新咁
事主自貼我哋就原諒你啦

唔好亂加個哋字 你on9還你on9

有得J你就J啦戇鳩仔

戇鳩得過你 你估個個好似你咁狗屎垃圾都拎黎j

算啦 死港女 自己一定岩㗎 同佢拗都冇用 就算佢bully人都可以有大條道理㗎啦 見佢咁厚面皮仲可以上黎辯駁就知佢唔知錯,點講都冇用

第一次見比人jer仲敢出黎 應該真係覺得自己冇錯

好過你地鍵盤戰士

你敢講自己唔係?擺人上自己ig公審又鬧人又恃自己多followers圍剿人。你先係最鍵盤戰士個個

佢話過出黎傾點知淆底又話吾出

出完黎你咪又係屌佢 鬧佢。唔見你就比你鬧,見到你因乜易比你打 你咁專橫覇道 邊個敢出黎呀。

重點係佢叫出😂

咁你就真係可以生仔冇屎忽啦
點解比人咁話都仲覺得自己冇錯

主角已經唔係dse雞啦 不過係臭雞

樓主係咁話條女公審人 你好似都係喎

你收撚皮啦分身

分身有冇咁快換到啊白癡仔

佢地仲好似記憶猶新咁

好撚好笑,班中學雞響到講數

咁你就真係可以生仔冇屎忽啦

知小小扮代表

喂喂小醜fish

你個港女肉便器 黑奴都屌得中出埋流心 生出黎死孽種 狗可以同佢地生出獸人 日日被人綁撚住吊起強張開口輪姦 成為奴隸也不如的玩物 堪稱獸人肉便器
我唔評論個女仔行為是否on9啦,
但始終佢地拍拖兩個人既事關你班毒撚乜事呢?
字都唔撚識打

主角已經唔係dse雞啦 不過係臭雞

樓主係咁話條女公審人 你好似都係喎

你收撚皮啦分身

分身有冇咁快換到啊白癡仔

電腦 手機?
點解比人咁話都仲覺得自己冇錯

比人話就一定要覺得自己有錯?
live

佢地仲好似記憶猶新咁

中小學雞都唔會玩呢啲啦
起碼我無見人咁玩過
剩係見啲BAND3 MK妹
大陸閪會咁玩

軒仔咪比人欺凌
欺凌人個啲就落地獄啦
我想睇圖only

有冇巴打save埋save埋啲圖可以一炮過send出嚟

算啦 死港女 自己一定岩㗎 同佢拗都冇用 就算佢bully人都可以有大條道理㗎啦 見佢咁厚面皮仲可以上黎辯駁就知佢唔知錯,點講都冇用

第一次見比人jer仲敢出黎 應該真係覺得自己冇錯

好過你地鍵盤戰士

你敢講自己唔係?擺人上自己ig公審又鬧人又恃自己多followers圍剿人。你先係最鍵盤戰士個個

佢話過出黎傾點知淆底又話吾出

出完黎你咪又係屌佢 鬧佢。唔見你就比你鬧,見到你因乜易比你打 你咁專橫覇道 邊個敢出黎呀。

重點係佢叫出😂

比著我係佢都唔敢出 打直出黎打橫翻去都似
連登已經變左FB咁 乜撚野都放上黎講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞