(多圖) 呢條港女係咪癡撚左咗線

1001 回覆
52 Like 1529 Dislike

其實你識唔識字......
打左咁撚多野都可以唔明真係好攰
佢唔負責任在先 咁都叫鳩屌?
同埋我無意討論人地話咩臭雞
大部分屌佢既人都冇話人係雞
究竟你係屌緊人鳩屌定屌緊人話人雞
不過你要口德既話請上跌吉
從來高登本身已經唔係和理非非既科林
黎到連p更加唔會係講道德既科林
人生重要野拎黎sweet 做唔到就公審
咁都真係幾sweet
然後將打機拎黎類比35%既present
唉屌真係廢撚事屌 完全冇可比性
又係個句 自己應該要負責任既野做唔到
都超額講埋sorry 咁都要公審
唔講sorry都不為過 講埋但都仲好意思大做文章
重點係好唔好意思呀好唔好意思呀好唔好意思呀
知唔知醜呀知唔知醜呀知唔知醜呀
自己放上public既instagram搞投票公審條仔
之後又話條仔唔使人擔心
公開既野又唔比人討論

重點
無腦港女真係柒撚到喊

討論 不過一黎就開哂名
想討論定想公審心照啦

兩個人既事
但一黎就開晒投票開晒chat record
想留念定公審心照啦

story留念

除左公審我都諗唔到第二樣野去推測依個行為
唯有用留念

佢公審佢條仔起碼都鬧緊相關既野
好過頭幾頁班人開口埋口都雞

得啦入德望post做正義超人啦死唔斷氣
又係呢條友
屌,其他po又唔見推咁快,講條港女就推咁快,d奶假㗎。
利申:係佢中學同學

閃卡
回d自己想回既 不如你回應下你覺唔覺得咁撚大個人起唔到身怪人係點樣既思想?

就算男朋友 叫你都唔係責任黎 你係重視個present就自己較鬧鐘加男朋友叫你起身啦 就算男朋友真係叫唔到你自己都醒到

你呢家搞到人地仲要幫你講埋你個份 你估個個都了解你個part啊 即刻講到啊

閃卡

我知你好開心既

3萬夠唔夠

對波dur到 按趨勢,冇著泳衣粒lin應該會向下
點解仲好意思係咁影story
見好就收啦臭閪 仲係到獻世做乜
乖乖地private左咪好囉 係要講埋啲野博屌
想紅都唔係咁啦下嘛

閃卡

認真係有 佢以前細波到仆街,近乎平。

閃卡

重點
無腦港女真係柒撚到喊

討論 不過一黎就開哂名
想討論定想公審心照啦

兩個人既事
想留念定公審心照啦

story留念

唯有用留念

講事實姐又屌我😌
你知幾多中小學上運登架啦
費事下一代價值觀好似班人咁咋
我知你好開心既

3萬夠唔夠

假架zip出黎
條女自稱中文lv4
究竟點嚟?

可能係說話lv4 其他U晒

中文4其實都好廢姐
不過都比多佢
我知你好開心既

隻手條邊p到濛曬

點只P呀 一撚定有pad

閃卡

點谷

閃卡

點谷

A變C
咁耐都係得幾張圖
條女自稱中文lv4
究竟點嚟?

可能係說話lv4 其他U晒

中文4其實都好廢姐
不過都比多佢

中文4都可以用黎打飛機真係痴線
自我感覺真係良好
我知你好開心既

3萬夠唔夠

假架zip出黎

好dur

其實你識唔識字......
打左咁撚多野都可以唔明真係好攰
佢唔負責任在先 咁都叫鳩屌?
同埋我無意討論人地話咩臭雞
大部分屌佢既人都冇話人係雞
究竟你係屌緊人鳩屌定屌緊人話人雞
不過你要口德既話請上跌吉
從來高登本身已經唔係和理非非既科林
黎到連p更加唔會係講道德既科林
人生重要野拎黎sweet 做唔到就公審
咁都真係幾sweet
然後將打機拎黎類比35%既present
唉屌真係廢撚事屌 完全冇可比性
又係個句 自己應該要負責任既野做唔到
都超額講埋sorry 咁都要公審
唔講sorry都不為過 講埋但都仲好意思大做文章
重點係好唔好意思呀好唔好意思呀好唔好意思呀
知唔知醜呀知唔知醜呀知唔知醜呀
自己放上public既instagram搞投票公審條仔
之後又話條仔唔使人擔心
公開既野又唔比人討論

重點
無腦港女真係柒撚到喊

討論 不過一黎就開哂名
想討論定想公審心照啦

兩個人既事
想留念定公審心照啦

story留念

唯有用留念

幫佢加口德分啦
咁耐都係得幾張圖

咁人地洗底del晒 睇下有冇舊相好肯分享囉
睇佢搵埋啲智障樣就知自已個腦都有問題

重點
無腦港女真係柒撚到喊

討論 不過一黎就開哂名
想討論定想公審心照啦

兩個人既事
想留念定公審心照啦

story留念

唯有用留念

講事實姐又屌我😌
你知幾多中小學上運登架啦
費事下一代價值觀好似班人咁咋

咪撚上連登高登膠登啦你
5P 香土o岩晒你呀 夠和諧呀
咁耐都係得幾張圖

咁人地洗底del晒 睇下有冇舊相好肯分享囉

人地姣開仔又講你聽咩
呢條港女口口聲聲話唔mind 唔care,實際上就著緊到仆街 分分鐘將今次睇做上位機會 170靚女一條街都搵到好幾個,你其實唔係咁突出架喳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞