(多圖) 呢條港女係咪癡撚左咗線

1001 回覆
52 Like 1529 Dislike
再閪啲既女都有
召喚肥絲
好撚難睇呀
佢寫乜撚野

唔比人知佢咪比佢班朋友搞到以為自己真係啱

我估佢地係一齊訓, 大家差唔多時間起身所以叫男朋友較鬧鐘, 點知男朋友冇較到

應該唔係要男朋友較鬧鐘起身然後打電話叫佢起身咁唔make sense掛

唔比人知佢咪比佢班朋友搞到以為自己真係啱

睇下佢ig成2萬個followers
咪又係asso/ive/thei
35% 又如何

就係asso先重要 u就無所謂啦
做咩姐你
樣定

屌你咪有ig名
做咩姐你

你又做咩姐你
我估佢地係一齊訓, 大家差唔多時間起身所以叫男朋友較鬧鐘, 點知男朋友冇較到

應該唔係要男朋友較鬧鐘起身然後打電話叫佢起身咁唔make sense掛

一齊訓就唔會要喺snapchat講啦
樣定

屌你呢d咁唔講道理嘅女真係話知佢結衣bb咁嘅樣都即飛
樣定

屌你呢d咁唔講道理嘅女真係話知佢結衣bb咁嘅樣都即飛

結衣咁樣既話係我錯
痴線,本身以為係group來
個groupmate 無出現
點知係人肉鬧鐘
邊間u 又教又搞又交?

條女就係咁智障

不過條女有170對腳幾正
臭港女
到時候可能係d比完綠帽男朋友戴仲覺得係男朋友錯個d人

女人你同佢講make sense 你先係最唔make sense

條女就係咁智障

不過條女有170對腳幾正

正都唔可以咁 比番啲尊嚴
又要問人應唔應該嬲 人地話佢都有責任又罵人 咁問黎把撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞