(多圖) 呢條港女係咪癡撚左咗線

1001 回覆
52 Like 1529 Dislike
日日同你sc想扑你好耐
其實我喺你身邊等緊一個機會
我唔想再打J啦!
我真係好想好想知198條撚幾多cm?
同埋有無玩過中出
佢抽野咁大你個tiny pussy應該玩到鬆曬黑曬
下一手都唔知點處理佢碌大蕉

可能好細抽呢
高度唔一定成正比
不過佢成日送上門過夜係真既
呢條女好淫 夢見到
調校係咪咁難打呢。又搞。。又交。。。
頭先就吾佢老母

中文U?

明知Group present35% 自己唔較個鬧鐘做保險走去怪人?
我覺得條女無錯,佢自己校咗,但鬧鐘可以壞可以無電唔嚮,所以叫條仔校多個穩陣,條仔答得ok就有責任。

你會唔會較完鬧鐘然後部電話唔差電啊
多d圖啦
今日有無較鬧鐘起身
我想幫佢morning call
所以話連登真係好低質 而家呀豬呀狗都可以即刻申請到ac上黎回應 仲有之前舊登都冇乜事主比人屌緊都夠膽上水 證明個個都覺得5p台洗撚驚
唔撚講仲以為係佢條仔起床去present添😛🤔
所以話連登真係好低質 而家呀豬呀狗都可以即刻申請到ac上黎回應 仲有之前舊登都冇乜事主比人屌緊都夠膽上水 證明個個都覺得5p台洗撚驚

係佢份人問題😂佢不嬲都面皮成尺厚一有人話佢就一定要搞大佢 咁而家咪如佢所願囉
發夢夢見佢校園欺凌佢eeex個exbully到個女仔要報警

真事 但佢冇報到 而且佢應該自己知點解我會吾中意佢

欺凌仆街死 幾靚大波都冇用因為個心黑到臭到爛

人地同你道曬歉你仲要追擊人地到而家 好撚極惡 唔好再以為自己出名就可以任意玩人地啦

佢冇錯要道歉?佢係佢學校話我搶佢條仔而事實係佢地散左我先識

然後就欺凌得人?蝗蟲作風靠惡?

痴線分手已經慘 人地未必move on到 你仲要拎人地啲舊物去周街唱 真係蝗蟲血統 賤到仆街

人地同你道曬歉你仲要追擊人地到而家 好撚極惡 唔好再以為自己出名就可以任意玩人地啦

人地俾你搞到要報警 正常人都想道歉了事啦下化 佢唱你 你洗版人身攻擊佢 夾埋佢身邊啲fd玩9佢 你真係好撚大條道理

咁佢身邊d fd都bully佢就知佢咩事la?

身邊既人人云亦云分分鐘係怕左你搞埋佢地 你知係幾西又幾惡 bully人都有光環咁款幾時俾狗屌啊

加上根本就唔係散左先識 佢地係未散之前已經識左 只係個男仔同前度分左手之後條港女同個男仔即刻一齊姐

人地俾你搞到要報警 正常人都想道歉了事啦下化 佢唱你 你洗版人身攻擊佢 夾埋佢身邊啲fd玩9佢 你真係好撚大條道理

連登仔個個都屌鳩你
你都唔撚知咩事啦臭閪

d字紅色大隻啲就威d?

怕你睇唔撚到啊傻西

你叫佢啲fd唔準同佢玩喎

蝗蟲小學雞 你係咪入錯學校 你應該去返特殊學校讀

算啦 死港女 自己一定岩㗎 同佢拗都冇用 就算佢bully人都可以有大條道理㗎啦 見佢咁厚面皮仲可以上黎辯駁就知佢唔知錯,點講都冇用

第一次見比人jer仲敢出黎 應該真係覺得自己冇錯

好過你地鍵盤戰士

你敢講自己唔係?擺人上自己ig公審又鬧人又恃自己多followers圍剿人。你先係最鍵盤戰士個個

佢話過出黎傾點知淆底又話吾出

出完黎你咪又係屌佢 鬧佢。唔見你就比你鬧,見到你因乜易比你打 你咁專橫覇道 邊個敢出黎呀。

屌 似足大陸啲女童黨叫人出黎
圍住人又打又鬧又煙頭辣果啲死臭飛MK

死臭西返返上大陸啦垃撚圾 bully人仲大條道理

你叫佢啲fd唔準同佢玩喎

我有咁講我依世生仔冇屎忽

落過仔都唔知生唔生到
btw 循例都要講句
條友又 la 又吾又d 睇到好撚燥

唱歌咁款

加上根本就唔係散左先識 佢地係未散之前已經識左 只係個男仔同前度分左手之後條港女同個男仔即刻一齊姐

送上門 臭雞
是唔是會1001
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞