(多圖) 呢條港女係咪癡撚左咗線

1001 回覆
52 Like 1529 Dislike
$500
波大無腦
我覺得條女無錯,佢因為咩原因自己唔校根本唔重要,重要在條仔答得ok,責任就响哂條仔度。

正如出街食飯,點解唔行路去食?點解唔坐小巴?點解唔搭巴士,MTR,的士?全部都唔重要,重要在條仔要做司機,就要確保女乖客安全,炒車一定係條仔責任。

真係好撚on9 咁你都講得出 個比喻錯撚哂 我想問 冇仔既話係咪生存唔到?人本生就要獨立㗎啦 乜都要人幫仲大條道理以為自己好啱 人地應承左又點啊 呢啲係你自己既責任啊 小小既責任感都冇 讀乜野書啊 讀屎片㗎?
我覺得條女無錯,佢因為咩原因自己唔校根本唔重要,重要在條仔答得ok,責任就响哂條仔度。

正如出街食飯,點解唔行路去食?點解唔坐小巴?點解唔搭巴士,MTR,的士?全部都唔重要,重要在條仔要做司機,就要確保女乖客安全,炒車一定係條仔責任。

真係好撚on9 咁你都講得出 個比喻錯撚哂 我想問 冇仔既話係咪生存唔到?人本生就要獨立㗎啦 乜都要人幫仲大條道理以為自己好啱 人地應承左又點啊 呢啲係你自己既責任啊 小小既責任感都冇 讀乜野書啊 讀屎片㗎?

屌你人地假膠諷刺緊你做乜撚野呀
關我撚事咩

關我撚事咩

byebye
條女好撚正呀
又高又白滑
有樣有波有腳
好想比佢屌到爆呀

咁正,呢件事睇落似係條仔錯

一定係條仔錯
錯得好離譜

suport you啊
我知你有追post既
未睇樣
不過靚女係咁架啦
你飛左佢 又大把人溝
洗撚介意自己有冇錯
是撚但喇 咁都擺上嚟
同條仔一齊訓我都會較
係人都有聽到鬧鐘唔知醒既情況
present又係自己既 雙重保險有幾難明

何況唔中意嗰種命運完全在人手既感覺
條仔話ok佢就有責任 自己唔較鬧鐘又有無責任呢?
人地同男朋友相處都要擺上黎
真係無聊到冇朋友
睇下咩樣啦

靚女咪算

一般貨色快d死

樣衰就屌死佢
屌,D限時動態其實係咪無得P左圖之後再POST?見佢成日影隻耳仔,係咪唔P圖既話個樣唔見得人?

係咪樓主同佢有牙齒印借連登出招呀
佢果條唔係選擇題
應該/吾應該
兩個都係應該 死港女
垃撚圾
無人post佢素顏個樣?有次睇到佢live即刻un左
未睇樣
不過靚女係咁架啦
你飛左佢 又大把人溝
洗撚介意自己有冇錯

但係佢唔係靚呢
鐘 中
狗也不屌,臭雞
又無身材又臭西格
係個樣唔算差同後生
唔知d仔屌厭左佢 仲肯唔肯氹呢條八婆呢?

係咪樓主同佢有牙齒印借連登出招呀

人地send比我睇唔過眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞