(多圖) 呢條港女係咪癡撚左咗線

1001 回覆
52 Like 1529 Dislike
學好啲中文先去ig 做女神
吾都算 睇到鬧中真係無言左

自己責任仲要推落男朋友到
成個世界圍住你轉好唔好
公主癌末期

其實有冇諗過我冇諗住做
係因為多得你哋我又多咗幾百人follow

唔講以為真係做咗女神

又真係當左自己係女神陰公豬
乜都擺上黎,on9
得幾張mk圖就推到三十幾頁
收皮啦李穎思 有手足口病都唔講仲要同VA啲人食同一個蛋糕 搞到一個傳一個 你係好意思嘅私底下同自己小圈子啲人講自己幾委屈 理直氣壯咁 做咩唔光明正大問呀 係咪驚自己講嘅同真實版本唔一樣呢?

我係吾知自己當時有。而且我係因為照顧ex先比佢傳染到 講到我好想咁

聖母瑪麗亞

明知自己有可能惹到都要保持距離啦 仲大條道話唔知

佢當時都好返 我又過左成個星期都冇事 點解講到我好似有心傳比人咁 佢哋咁識保護自己就叫佢哋用公叉la 你哋識話我自己唔教鬧鐘我自己都有責任 佢哋唔用公叉會唔會係自己都要負責任?

你又係咁 永遠都係人地責仼你冇責仼嘅 人地信得過你先會唔用公叉 你就乜都唔理 惹到人都唔care有得食就得 同埋手足口有潛伏期你唔係唔知嘛 幾歲呀你

佢哋都知我ex有 唔通佢哋又唔知有潛伏期?

姐你覺得你無錯?
乜都擺上黎,on9
得幾張mk圖就推到三十幾頁

見到呢句十鳩幾次 乜都唔擺得咪唔好上連登囉 又要睇又要屌
佢啲ex上嚟未?
你開我名我都唔會驚 我又唔係你呢隻臭雞 我ig ac長期private 唔似你係人都入得 睇埋上面我po完出黎人地咩反應 再睇下你po完除左負皮仲有咩反應?
你開我名我都唔會驚 我又唔係你呢隻臭雞 我ig ac長期private 唔似你係人都入得 睇埋上面我po完出黎人地咩反應 再睇下你po完除左負皮仲有咩反應?

佢真係嫌柒唔夠仲諗住post張圖出黎有兵會附和

佢真係嫌柒唔夠仲諗住post張圖出黎有兵會附和

想公審返人轉頭

不知悔改
大家由得個po沉啦
已經救唔到

佢真係好好撚 咁蠢既女第一次見

又話中文有四

撚到我一路上堂一路笑

依女仲din過我

屌你老母 癲到唔識打 死翻入你老母個臭閪

唔識寫

不知悔改
大家由得個po沉啦
已經救唔到

呢啲港女無得救架 只會活係自己世界
希望佢咪撚生仔女出黎為禍人間
個post爆左就無人理呢啲柒頭
廣告商請不要再請佢落廣告,佢朵已臭

我係吾知自己當時有。而且我係因為照顧ex先比佢傳染到 講到我好想咁

聖母瑪麗亞

明知自己有可能惹到都要保持距離啦 仲大條道話唔知

佢當時都好返 我又過左成個星期都冇事 點解講到我好似有心傳比人咁 佢哋咁識保護自己就叫佢哋用公叉la 你哋識話我自己唔教鬧鐘我自己都有責任 佢哋唔用公叉會唔會係自己都要負責任?

你又係咁 永遠都係人地責仼你冇責仼嘅 人地信得過你先會唔用公叉 你就乜都唔理 惹到人都唔care有得食就得 同埋手足口有潛伏期你唔係唔知嘛 幾歲呀你

佢哋都知我ex有 唔通佢哋又唔知有潛伏期?

姐你覺得你無錯?

都話左呢d女人小左個腦 佢永遠唔會覺得自己錯 個成界係要圍住佢轉
小丑fish
臭雞繼續出多d story同人講自己唔介意俾人屌俾人鬧啦
正所謂 我很豁達所以唔介意人地話我唔豁達

繼續以為自己係世界中心
小丑fish 我想問你D腳趾臭唔臭? 多唔多腳汗?
小丑fish 我想問你D腳趾臭唔臭? 多唔多腳汗?

對唔住啊,BB
對唔住啊,BB

你係佢男友? 你有冇聞過佢D腳趾臭唔臭? 多唔多腳汗?
對唔住啊,BB

你係佢男友? 你有冇聞過佢D腳趾臭唔臭? 多唔多腳汗?

好似話臭到仆街
利申非男友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞