(多圖) 呢條港女係咪癡撚左咗線

1001 回覆
52 Like 1529 Dislike
成班dse雞小朋友齊打交

珍 又bully又出黎傾
真係中學雞小學雞先會搞依啲野
佢地仲好似記憶猶新咁

好撚好笑,班中學雞響到講數

個啲係舊野
我想睇圖only

有冇巴打save埋save埋啲圖可以一炮過send出嚟

+1

佢冇錯要道歉?佢係佢學校話我搶佢條仔而事實係佢地散左我先識

人地俾你搞到要報警 正常人都想道歉了事啦下化 佢唱你 你洗版人身攻擊佢 夾埋佢身邊啲fd玩9佢 你真係好撚大條道理

咁佢身邊d fd都bully佢就知佢咩事la?

你叫佢啲fd唔準同佢玩喎

我有咁講我依世生仔冇屎忽

咁你就真係可以生仔冇屎忽啦

知小小扮代表

死雞撐飯蓋

佢地仲好似記憶猶新咁

中小學雞都唔會玩呢啲啦
起碼我無見人咁玩過
剩係見啲BAND3 MK妹
大陸閪會咁玩

軒仔咪比人欺凌
欺凌人個啲就落地獄啦

加一 欺凌狗地獄見
公主病
做佢條仔真係慘 一做錯野就比條女連續足本咁po上網公審咁款 洗唔洗下次扑野都話比全世界知
係男人就比返啲尊嚴自己,比條女擺上網罵都仲可以bb唔好嬲 好cheap
好多閨蜜出黎幫佢

主角已經唔係dse雞啦 不過係臭雞

樓主係咁話條女公審人 你好似都係喎

你收撚皮啦分身

分身有冇咁快換到啊白癡仔

開兩款browser咪一鍵轉囉
當人好似你咁既傻閪咩

其實我同條女根本唔同人 不過你哋好似條女咁 唔撚聽人講嘢 自己永遠是對的
呢D港女死撚左佢啦
點解唔叫你男朋友幫你做埋份PRESENT

你收撚皮啦分身

電腦 手機?

男⼃[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/11/24/003014_5d4b7d7e70bebf28d1c9e256a7c01cbf.jpg[/img
男朋友一直係我隔離睇我用手機覆po同用電腦睇片

佢地仲好似記憶猶新咁

好撚好笑,班中學雞響到講數

出黎傾我以為係以前睇戲咁
雙方吹雞有各路人馬係公園度
其中幾條mk仔叼住口煙拎晒架餐
傾唔埋冷就開拖 係咪咁
G
btw 循例都要講句
條友又 la 又吾又d 睇到好撚燥
但你睇到黎依到好叻叻!
BTW CAP IG圖點解唔CAP埋個名?屌你老母
等我又FOLLOW下佢

係咪樓主同佢有牙齒印借連登出招呀

人地send比我睇唔過眼

唔明你睇唔過眼乜野
叫男朋友morning call sweet下有乜問題
條仔應承佢又做唔到 抵比人屌喎
前面d人係唔係都話人雞 唔見你睇唔過眼?

sweet下?佢自己要presentation喎 自己唔較鬧鐘仲屌人

就係呢d人助養到d死港女咁把炮

仲有人幫手兜呢啲只係假膠玩諷刺
我唔評論個女仔行為是否on9啦,
但始終佢地拍拖兩個人既事關你班毒撚乜事呢?

佢地自己拍拖啲野自己放上網叫人公審又會變左關人撚事既
公主病
做佢條仔真係慘 一做錯野就比條女連續足本咁po上網公審咁款 洗唔洗下次扑野都話比全世界知
係男人就比返啲尊嚴自己,比條女擺上網罵都仲可以bb唔好嬲 好cheap

之前佢條仔好似落bar比條女錫左淡佢都擺左上ig審自己條仔之後條仔仲低聲下氣認翻錯tim 做人男朋友做到狗咁 影撚衰曬

你收撚皮啦分身

電腦 手機?

男⼃[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/11/24/003014_5d4b7d7e70bebf28d1c9e256a7c01cbf.jpg[/img[/url]
男朋友一直係我隔離睇我用手機覆po同用電腦睇片

佢都叫男人
公主病

之前佢條仔好似落bar比條女錫左淡佢都擺左上ig審自己條仔之後條仔仲低聲下氣認翻錯tim 做人男朋友做到狗咁 影撚衰曬

係askfm😂

你收撚皮啦分身

開兩款browser咪一鍵轉囉
當人好似你咁既傻閪咩

其實我同條女根本唔同人 不過你哋好似條女咁 唔撚聽人講嘢 自己永遠是對的

唔同人咪又係佢識啲人
有撚分別?
死撚開啦柒頭

我同佢三唔識七架喎 點解你咁撚鍾意認定咗我係識佢
屌 人地情侶一個願打一個願捱
關你班連登仔撚事咩

乜柒都放上黎
屌 人地情侶一個願打一個願捱
關你班連登仔撚事咩

乜柒都放上黎

好評是我給的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞