(多圖) 呢條港女係咪癡撚左咗線

1001 回覆
52 Like 1529 Dislike

扮乜撚野唔搶人男朋友姐小丑fish 講一套做一套仲要呃埋自己 以為用private冇人睇到咩 你以為你身邊有朋友咩?個個cap9你圖分享啦 你老母怕左你先走佬咋

P相P到對眼濛哂 既然咁有自信 做乜要修圖姐

話佢正果啲 真人直播個鼻窿大到牛咁 狗也不吠啦

我想知佢ig目的就係想知佢地係咪真係散左 就係吾想有誤會😑
其實人地有咩得罪你地 成班炒晒車
一齊訓 較一個鬧鐘都唔得?咪撚on9啦
未有smartphone床頭會放兩個鬧鐘?

然後要係翻同一地方影翻同一張相黎示威
有料就爆多啲

扮乜撚野唔搶人男朋友姐小丑fish 講一套做一套仲要呃埋自己 以為用private冇人睇到咩 你以為你身邊有朋友咩?個個cap9你圖分享啦 你老母怕左你先走佬咋

你可以翻去自我世界㗎啦 唔洗解釋 你係度只會越描越黑
屌你老味睇見上面啲雞係度互咬真係好搞笑
屌原來條仔係藍波撚? 唔怪得有個咁撚ON9既女朋友

唔好咁啦 條女同條仔以為自己好紅好多人識架

恭喜哂搶到個高個幾頭既男朋友
cap哂圖講埋心願,動機幾明顯
係咪你係ig姣人條仔架

佢條仔都覺得尷尬唔想影
三十幾頁真係睇到眼攰 再加埋條傻西D [吾] 字真係頂唔撚順
靚唔靚唔評論啦 但事主個格衰到仆街就係鐵一般事實
屌你仲係小學生? 定係你係弱能兒童咁不能自理?
如果真係咁撚重要 又或者個35%對你黎講咁重要
你會自己較鬧鐘 頂多會叫男朋友叫埋你起身以防萬一
而唔係假手於人 明唔明呀傻西
仲係度駁駁駁 懶鳩醒

做人條仔個個 唔知你有無睇到呢個post 我係你既話盡早飛鳩呢條臭西
比番小小男人既尊嚴自己啦 如果一個女人真係愛你 邊會放呢D野上IG咁撚On9
你幫手做緊話題 比佢得閒無事拎黎Post搵存在感ja 醒下啦懵撚

最後再屌埋班係度問J圖既連登仔
唔該唔好咩狗屎垃圾都拎黎J啦 醜唔醜呀
呢D都叫大是大非 識唔撚識分輕重?
我都係男人 有時覺得某班男人比女人睇唔起真係唔抵幫
跟本自己拎黎
呢D女人應該大大力一巴刮到佢仆街 再指撚住咁屌柒佢 先有男人既霸氣
屌你老味 係度問有無J圖
成世打飛機啦屌 無女鐘意架啦

Btw 條女係公主癌末期 佢而家上得黎覆你地 證明佢覺得成件事好好玩
出左名 又多左Follower 真係中撚哂佢心諗既野 如撚哂佢所願
所以麻煩連登仔們 一係就唔好理鳩佢 Stop making stupid people famous.
一係就整獲金既比佢嘆下 等佢摺埋消失人世間

自推一下
你中文攞四就唔好出聲啦屌你老母
Btw 關我撚事啊
最撚憎你呢啲臭閪港女
以為自己真係i g女神
毒撚有咩唔好 到最後咪又係毐撚幫你埋單
你條臭閪
你都係臭閪自成一族

其實如果你係啞嘅
唔撚咁撚多野講唔係咁撚八婆
我諗就咁同你屌屄都值嘅

Btw你條仔個樣都係毒撚樣
我諗呢度 每一位用家都靚仔過你條仔

以弱智既標準黎講 中文有4以經好勁 梗係要講出黎哂下命

你嘅eq都幾高

一定高過你 旭啲比人鬧兩句就擺上ig公審人

冇鬧你都燥

你鬧過我朋友 應唔應該嘈?

好應該

想問你好耐 點解咁中意屌鳩自己男朋友個ex?做小三已經厚顏無恥 仲要屌人公審人 你真係好cheap好雞

我就真係冇做過小三 次次都係男方分左手先認識 有女朋友嘅我直頭會話吾傾了 我同ex識左一星期就一齊 係太快但吾代表我就係小三 依個你可以問返你個fd同埋我ex 當初我同我依家個男朋友傾計之後發現原來佢同ex未散 佢ex氹返佢 我見佢ig del曬d相我以為散左先同佢傾 我知佢有女朋友之後我都即刻話 你有女朋友咁吾好再傾了 我連人地小小嘅誤會機會都吾想有 係直到佢2個完全散左 我先同返我依家個男朋友傾 所以我冇做過第三者 其實會吾會係你個fd有被害妄想症或者係接受吾到比人飛而屈我係小三?

小你老母三 小學三年班?
中文有4? 你肯定?
其實人地有咩得罪你地 成班炒晒車
一齊訓 較一個鬧鐘都唔得?咪撚on9啦
未有smartphone床頭會放兩個鬧鐘?

咁而加係佢present定佢條仔present啊
係邊個著緊果35%啊
咁而加有無smartphone啊,我講而加啊
而加有Smartphone啊嘛,而加條女要present啊嘛,而加條女present唔到賴9人屌哂鬼啊嘛

你7少陣諗下個問題先啦,又係所謂中文lv4 d fd啊?
雖然樓主可以唔follow佢ig 亦都可以當睇唔到佢啲story
無眼屎乾淨盲

但講返句公道說話 點樣認定自己係ig女神 係咪係follower見到個k就即刻升個幾個level 一直覺得好煩 成日分享生活啲以為好撚大件事既生活瑣碎小事 我真係一鳩skip撚左佢 睇都廢時睇

以我所知放咁多呢類story可以引起好多共鳴 然後就會有大量comment同ig direct 女神免為其難都要做下樣 間唔中仲會放粒閃撚到盲既閃光彈 等你地班毒撚幫佢推人氣 你地又係賤啲 又驚比人閃盲但又要follow

只有雞先會用ig follower人數黎自我安慰
窮得只剩下呢樣野
真心可憐又可悲

佢條仔都覺得尷尬唔想影

嘩屌,真係cheap撚到
本身諗住條女柒撚懞懞咁都廢事推,屌唔撚醒既,
stop making stupid people famous
但見到呢幅圖認真火爆,
想車到條女口腫面腫
睇得好痛苦有冇翻譯?
千其唔好爆條女電話,千其唔好幫佢叫外賣,千其唔好打俾佢提佢痾夜尿!咁對當事人會造成滋擾!

佢條仔都覺得尷尬唔想影

嘩屌,真係cheap撚到
本身諗住條女柒撚懞懞咁都廢事推,屌唔撚醒既,
stop making stupid people famous
但見到呢幅圖認真火爆,
想車到條女口腫面腫

相由心生 佢好醜怪
點化妝點戴大眼仔點整好個頭都無用
個鐘字都唔撚識寫
中你老母

得喇 知你無錯喇 俾人話都唔代表你錯嘛 你永遠都係岩架嘛
呢d女人真係無得救 繼續當世界圍住你轉 周圍同人講唔介意俾人屌啦臭閪
所以溝女都唔好溝個咁撚乞人憎既女

條仔戇鳩鳩喔
話條女無問題嗰d人
想問問你地返工見客會唔會唔較鬧鐘
好似小學生咁要老母叫你地
結果老母都唔知醒 搞到你遲到
你會唔會大大聲同個客/老細講:「我無錯 係我老母責任 佢應承左我 我應唔應該嬲佢 !」咁

條女錯,唔代表條仔一定岩
你返工如果老細質個pj比你你唔想做都要局住Ok,到最後交唔到貨,你係咪會話:老細間公司你都有份架,我答ok都唔一定做到
我肯定呢啲事好多情侶成日發生,係呢條女on9 post出黎想引人注意姐 樓主又真係幫佢
你地一百個人屌佢話佢錯都好,剩係個幾個話佢靚女都夠佢打飛機啦傻仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞