(多圖) 呢條港女係咪癡撚左咗線

1001 回覆
52 Like 1529 Dislike
見到以前佢啲[fans]讚佢夠真夠真率
口沒遮攔咋掛
呢條港女口口聲聲話唔mind 唔care,實際上就著緊到仆街 分分鐘將今次睇做上位機會 170靚女一條街都搵到好幾個,你其實唔係咁突出架喳

好似話個post出左升左3千定3百followers
越反越紅
口沒遮攔咋掛

厹口技 又學到野
口沒遮攔咋掛

厹口技 又學到野

唔知職場有冇用呢
上黎講咁耐野都未回應最本身較鬧鐘個問題
走去講身高講老母
On9 bitch
呢條港女口口聲聲話唔mind 唔care,實際上就著緊到仆街 分分鐘將今次睇做上位機會 170靚女一條街都搵到好幾個,你其實唔係咁突出架喳

好似話個post出左升左3千定3百followers
越反越紅

呢種紅係黑人憎嘅紅 最hit係佢啦呢期
比人插到西都反
上黎講咁耐野都未回應最本身較鬧鐘個問題
走去講身高講老母

以為自己好叻係咁架啦
咁大波 屌乜春 我係條仔都收嗲啦
究竟有咩片睇?
條女好鐘意喺網上面拎存在感
有傾過一排,但真係太港女,以為自己係明星咁,最後聯絡都del埋
口沒遮攔咋掛

厹口技 又學到野

唔知職場有冇用呢

可能佢啲狗公[fans]就係刷得老闆鞋多。以為咁講就得到佢歡心
之前佢比人批評腳粗仲有一堆佢所謂 好錫佢嘅Fans嘅幫佢 佢仲擺左上story多謝佢地派軍糧添
而家死曬去邊
你班護主狗 你個女神比人批都唔出黎吠聲嘅
傻女自己推post
條女好鐘意喺網上面拎存在感
有傾過一排,但真係太港女,以為自己係明星咁,最後聯絡都del埋

仲叫啲人做自己fans
點解小兒麻痺都上到連登?

係呀,講緊你呀,鬧鐘都唔識較既弱智港女
如果比佢鬧可以屌到佢
我寧願日日比佢鬧
屌,睇佢啲錯別字睇到好忟
蝗女係咁既質素嫁啦
諗定大專grad出黎做清潔定打掃未呀?
見工記住要較鬧鐘啦喎今次
我知你好開心既

3萬夠唔夠

對波dur到 按趨勢,冇著泳衣粒lin應該會向下

假架zip出黎

隻手個姿勢好柒 做乜鳩
Asshole垃圾本身都係堆田區啦
比你pre咪又係垃圾一份
我知你好開心既

more more
潛左啦?
垃撚圾 屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞