(多圖) 呢條港女係咪癡撚左咗線

1001 回覆
52 Like 1529 Dislike
你班人真係好撚得閒,咁既PO都爆
傳說中米98入唔到樽條女

屌佢老母 198入唔到樽真定假啊

果然係公廁

撚到我一路上堂一路笑

依女仲din過我

知唔知性騷擾點解?人地邊句有性騷擾到你?

然後要係翻同一地方影翻同一張相黎示威

佢條仔都覺得尷尬唔想影

嘩屌,真係cheap撚到
本身諗住條女柒撚懞懞咁都廢事推,屌唔撚醒既,
stop making stupid people famous
但見到呢幅圖認真火爆,
想車到條女口腫面腫

相由心生 佢好醜怪
點化妝點戴大眼仔點整好個頭都無用

一句到尾,比你屌,屌唔屌先

好撚正咩? 唔屌 就算係靚 臭西格 都唔屌
哇我屌個真樣

話佢正果啲 真人直播個鼻窿大到牛咁 狗也不吠啦[/quote]

好似吳雨霏
唔怪得咁想出名同上位
朝朝6點起身仲要叫埋條女起身,真男人

玩玩具已經夠柒 仲要玩得咁差 不過算啦 條仔無辜既
其實你地咁中意討論不如搞個你問我答呀?

有相為證我係本人
咁多乜乜77繼續屈我lol

唔止一個ig account
會唔會有個ptgf ac

扮乜撚野唔搶人男朋友姐小丑fish 講一套做一套仲要呃埋自己 以為用private冇人睇到咩 你以為你身邊有朋友咩?個個cap9你圖分享啦 你老母怕左你先走佬咋

P相P到對眼濛哂 既然咁有自信 做乜要修圖姐

話佢正果啲 真人直播個鼻窿大到牛咁 狗也不吠啦

恭喜哂搶到個高個幾頭既男朋友
cap哂圖講埋心願,動機幾明顯
係咪你係ig姣人條仔架

做到咁明顯終於博到條仔返黎 真係難為人地個ex

扮乜撚野唔搶人男朋友姐小丑fish 講一套做一套仲要呃埋自己 以為用private冇人睇到咩 你以為你身邊有朋友咩?個個cap9你圖分享啦 你老母怕左你先走佬咋

P相P到對眼濛哂 既然咁有自信 做乜要修圖姐

條仔可以屌鼻哥窿

全身得番個鼻窿仲叫做窄窄地

哇好q賤呀條女。。。。。。
原來一切有撚曬預謀wtf😢
198個前度好慘
btw多謝絲打

仲要擺哂上askfm呀果啲公審人地個ex 扮哂無辜之後r番人地個ex做朋友 好撚人格分裂 條臭閪係咪有反社會人格障礙 定真係天生弱智
點解咁嘅post都推到咁多頁
點解咁嘅post都推到咁多頁

因為弱智事主現身回應加上有佢班護主犬

好似吳雨霏
唔怪得咁想出名同上位[/quote]

Juno黎架喎

有無多啲真面目相分享
條女之前好多露波相

上到大專想洗底

圖定?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞