(多圖) 呢條港女係咪癡撚左咗線

1001 回覆
52 Like 1529 Dislike

仲spin呀? 識唔識字?
由一開始要人係自己既重要日子嗌起身個心態已經係錯已經好港女
之後既野就算條仔知唔知醒又好
條女嬲唔嬲都好
都係對自己冇承擔既表現
你咁撚大個人都唔會仲叫老母叫起身啦
三歲細路哥呀?

果個係男朋友 間唔中叫男朋友叫自己起身係情趣我覺得冇問題囉
留意返我一路話緊條女屌柒條仔冇問題
加上大量小學雞係唔係都話女事主係雞我先講返句人話
不過你好似有d誤會 我條女好撚獨立從來唔洗我叫起身

係自己人生重要日子要人叫起身係情趣
既然一開始係港女病發仲好意思發人脾氣
不過學你話齋 關我乜事
我好似冇講過你條女點點點
成個post屌緊條女
1 旨意人起身
2 自己責任賴落人地度
3 覺得搞到冇分唔係責任

我唔知你係咁鳩spin條仔乜承諾做唔到做乜柒
對自己負責 大家屌緊既就係咁簡單

你不如睇多次自己講過乜先
對自己負責 咁條仔就唔洗負責?
屌佢唔對自己負責咁話人雞做乜?
而你講果三點我一句都冇討論過
我淨係覺得你地班人次次有咩事就屌左條女先跟手話人雞好on9好低質姐
唔好轉移話題ok?

屌佢對自己唔負責就叫有咩事就屌左條女先
好似係你由頭到尾話人冇女唔知叫起身幾sweet幾冇問題
我先重點討論自己唔負責亦都冇資格要人負責同怪人有冇負責
資格論都唔係咁難姐下話
再講 就算就算條仔有責任
講左sorry 個責任要大到sorry都唔夠要放上instagram公審嫁?
檢討左自己未?
你個龍門要搬到幾遠?

可唔可以唔好駁d唔駁d睇下落順理成章然後話人搬龍門
我淨係覺得你地班人次次有咩事就屌左條女先跟手話人雞好on9好低質姐
你打咁多野其實一句都駁唔到

而e句只係我一開頭作出既假設
大慨係:乜唔比人地覺得sweet先咁做架咩? 既意思

你叫個fd幫手排隊跟住佢掛住打機唔記得左相信你都會嬲,同樣道理

講左sorry 個責任要大到sorry都唔夠要放上instagram公審嫁?條仔頂唔順就會走唔洗你擔心,等於上面話你叫個fd幫手,跟住佢講sorry,咁你係咪唔可以嬲?
至於佢檢唔檢討自己,睇佢d comment應該未喇

呢個係你自己既 people management skill 低所致

事實上同佢係咪雞冇關係
而佢鬧佢條仔再放上自己個ig亦冇問題
相反樓主一黎就開哂名 等人入黎做佢就冇人講過
其實連登仔係咪無同過條女訓
假設你同你條女同一時間要起身 較咁多個鬧鐘做乜 佢都話佢問咗條仔兩次較咗未 佢條仔都話較咗 你地就一味話人不負責任
佢on9係on9在係咪都公審人 但呢件事人地打情罵俏 關你地撚事

如果琴晚一齊瞓
咁點樣有chat record
發覺連登部分會員欠缺批判性思考

收嗲啦打手
你話係就係呀
個個都睇到條女有幾垃圾有幾死蠢有幾死撐喎

連登既大多數
人唔笑狗都吠 繼續圍爐囉
發覺連登部分會員欠缺批判性思考

收嗲啦打手
你話係就係呀
個個都睇到條女有幾垃圾有幾死蠢有幾死撐喎

加一 我都唔怕自爆 我係比佢半公審過嘅苦主
不過佢年中公審咁多人都應該唔會記得我啦
見到佢而家咁就諗起自己當初佢po上去鬧個下有幾多人屌自己 好心涼
睇左佢post高妹言論 真心on9 起碼長腿 永遠好睇d 哦 好勁呀
假設你同你條女同一時間要起身 較咁多個鬧鐘做乜 佢都話佢問咗條仔兩次較咗未 佢條仔都話較咗 你地就一味話人不負責任
佢on9係on9在係咪都公審人 但呢件事人地打情罵俏 關你地撚事

如果琴晚一齊瞓

屌而家啲港女坐對面都要開whatsapp講野啦

我答佢條問題就係盲撐?條女有問題 你哋又同佢啲癲明明咁小事 又放上來 咪就係因為你呢啲白癡仔 先會搞到連登越嚟越差

垃圾樓主 駁唔到就喺度話人盲撐 總之係連登 女人就係原罪

咁其實所有事都唔關我地事 係咪要自我封閉

一對情侶耍花槍 關你撚事 條仔都未出聲 你遲啲拍拖俾人放上黎係咪要開香檳慶祝

耍花槍要放上ig story又整晒投票 咁都唔關人事? 係唔關人事就收埋自己耍飽佢啦 佢唔放上ig story撚有人理佢咩

放上ig story點解就關人事 你可以唔睇 可以唔投 如果唔係放上連登 你都唔會知有呢件事啦

咁你expect佢放上story係冇人睇?佢就係想有人睇先放呀嘛 係唔關事你放上ig俾人睇做咩?

就算佢想俾人睇都好似唔關人事 你睇唔睇係你自己嘅選擇
聽講你落過仔?
唔理啦 總之report條女啦
睇左佢post高妹言論 真心on9 起碼長腿 永遠好睇d 哦 好勁呀

睇到咁底啲相?好有耐性!

我答佢條問題就係盲撐?條女有問題 你哋又同佢啲癲明明咁小事 又放上來 咪就係因為你呢啲白癡仔 先會搞到連登越嚟越差

一對情侶耍花槍 關你撚事 條仔都未出聲 你遲啲拍拖俾人放上黎係咪要開香檳慶祝

耍花槍要放上ig story又整晒投票 咁都唔關人事? 係唔關人事就收埋自己耍飽佢啦 佢唔放上ig story撚有人理佢咩

放上ig story點解就關人事 你可以唔睇 可以唔投 如果唔係放上連登 你都唔會知有呢件事啦

咁你expect佢放上story係冇人睇?佢就係想有人睇先放呀嘛 係唔關事你放上ig俾人睇做咩?

就算佢想俾人睇都好似唔關人事 你睇唔睇係你自己嘅選擇

屌你老母 咁你post完比人放左上連登夠係人地分享既選擇
柒完未呀
條女係咪讀HKDI

放上story你睇完就完架喇

得個十幾張 要幾耐
打手黎講你都好撚垃圾
聽講你落過仔?

聽講lol。都話有證據我live食屎
條女係咪讀HKDI

係大專
條女係咪讀HKDI

如果琴晚一齊瞓

琴晚一齊瞓代表你今日全日都要同條仔一齊? 唔可以自己出街?

你都del曬啦傻雞有幾底
係咁POST 啲對話 條女想話比人知
我條仔真係好撚無用呀 咁都叫我唔醒

即係你叫個fd幫你手
個fd唔記得左冇幫你
唔係個fd問題而係你唔諗定幾個方案
我唔知佢點解要叫條仔叫佢起身啦
不過既然條仔應承得就應該做到囉

仲spin呀? 識唔識字?
由一開始要人係自己既重要日子嗌起身個心態已經係錯已經好港女
之後既野就算條仔知唔知醒又好
條女嬲唔嬲都好
都係對自己冇承擔既表現
你咁撚大個人都唔會仲叫老母叫起身啦
三歲細路哥呀?

果個係男朋友 間唔中叫男朋友叫自己起身係情趣我覺得冇問題囉
留意返我一路話緊條女屌柒條仔冇問題
加上大量小學雞係唔係都話女事主係雞我先講返句人話
不過你好似有d誤會 我條女好撚獨立從來唔洗我叫起身

係自己人生重要日子要人叫起身係情趣
既然一開始係港女病發仲好意思發人脾氣
不過學你話齋 關我乜事
我好似冇講過你條女點點點
成個post屌緊條女
1 旨意人起身
2 自己責任賴落人地度
3 覺得搞到冇分唔係責任

我唔知你係咁鳩spin條仔乜承諾做唔到做乜柒
對自己負責 大家屌緊既就係咁簡單

你不如睇多次自己講過乜先
唔好轉移話題ok?

屌佢對自己唔負責就叫有咩事就屌左條女先
資格論都唔係咁難姐下話
再講 就算就算條仔有責任
講左sorry 個責任要大到sorry都唔夠要放上instagram公審嫁?
檢討左自己未?
你個龍門要搬到幾遠?

可唔可以唔好駁d唔駁d睇下落順理成章然後話人搬龍門
你打咁多野其實一句都駁唔到

而e句只係我一開頭作出既假設
大慨係:乜唔比人地覺得sweet先咁做架咩? 既意思

你叫個fd幫手排隊跟住佢掛住打機唔記得左相信你都會嬲,同樣道理

講左sorry 個責任要大到sorry都唔夠要放上instagram公審嫁?條仔頂唔順就會走唔洗你擔心,等於上面話你叫個fd幫手,跟住佢講sorry,咁你係咪唔可以嬲?
至於佢檢唔檢討自己,睇佢d comment應該未喇

其實你識唔識字......
打左咁撚多野都可以唔明真係好攰
佢唔負責任在先 咁都叫鳩屌?
同埋我無意討論人地話咩臭雞
大部分屌佢既人都冇話人係雞
究竟你係屌緊人鳩屌定屌緊人話人雞
不過你要口德既話請上跌吉
從來高登本身已經唔係和理非非既科林
黎到連p更加唔會係講道德既科林
人生重要野拎黎sweet 做唔到就公審
咁都真係幾sweet
然後將打機拎黎類比35%既present
唉屌真係廢撚事屌 完全冇可比性
又係個句 自己應該要負責任既野做唔到
都超額講埋sorry 咁都要公審
唔講sorry都不為過 講埋但都仲好意思大做文章
重點係好唔好意思呀好唔好意思呀好唔好意思呀
知唔知醜呀知唔知醜呀知唔知醜呀
自己放上public既instagram搞投票公審條仔
之後又話條仔唔使人擔心
公開既野又唔比人討論

得個十幾張 要幾耐

51張
唔撚想比人睇到又分享/share上其他地方就咪撚亂accept人做你follower啦
柒頭皮

你都del哂d相啦 要幾有耐性
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞