淘寶集運集中討論區 (7) 請幫手答問題

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
集運王連單都未出

一樣
尋日落左order
現架 編號都未有

大前日落order依家都未有回應
你等多幾日啦
集運王連單都未出

一樣
尋日落左order
現架 編號都未有

大前日落order依家都未有回應
你等多幾日啦

星期四落
p2p 21定唔知22號優惠ship左30件貨落黎
頭先收左件,齊哂一件無漏
依家係差一堆簽左未入倉既件

屌你申通 4px仲未入倉
成個星期都黎緊

我12日添

痴撚線公司

想催物流快啲 都唔知催邊面

我今朝終於集到運落黎 個賣家用申通 我都係用4px 我係咁日吹夜吹個賣家 佢幫我打電話搞掂
今日收到中通提貨密碼,好高興去倉拎,屌頂佢原來分批落,7張訂單落得一件

有兩個問題想問

1. 拎完返屋企上網睇,7件都都寫已簽收,係咪正常?

2. 個日子倒數已延長左一次,如果到期過數都仲未收到貨,有漏貨仲有無得解決?

第一點我唔識答
第二點,聯絡賣家叫佢延長7日收貨期,同佢講番個情況。
國內段用ems由山東去順豐倉係咪伏過申通?

Ems今次算超快

Ems今次算超快

Ems 今次真心快
申通真係永久blacklist
想問下官集4px自提比錯電話可以點做
宜家客服收晒工
想問下官集4px自提比錯電話可以點做
宜家客服收晒工

都無咩可以做
你都係要等客服開工人手幫你改
一直想問新世X 件貨去左香港快遞倉庫即係已經香港?

應該係
真係羨慕
我三日前比咗運費 到而家都係無聲氣
就算出咗貨 都驚自提點冇位擺

應該係
真係羨慕

絲打 我係22號比錢 所以我同你無分別

佢呢到寫住打包下架左幾日都未到自取點 係咪唔正常架

21號俾錢 然後出咗2次庫 到依家再冇update

19號比錢 24號到自提點

20號比錢到宜家乜柒都無

應該係
真係羨慕

絲打 我係22號比錢 所以我同你無分別

我22號畀錢 今日先確認訂單
利申 用特惠專線上門送 預左有排等
17kg太重搬唔郁
淘寶集運集中討論區 (8)
https://lihkg.com/thread/480102
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞