淘寶集運集中討論區 (7) 請幫手答問題

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
真心請教...點對點拒收
有冇其他苦主?
幾件貨好撚大件...而家唔知運去邊好
我有件雙十一貨 物流顯示巴集已簽收,但成5日都未入倉,問客服又不停話佢地冇收過件貨,如果物流正確顯示簽收倉個名仲有冇機會係假簽收?
另外我有聯絡賣家叫佢幫我問下快遞嗰度有冇簽收單提供。
想問下各位我仲可以點做
有冇天天投訴教學
有冇其他苦主?

淨係有件貨 星期六 寫 要 rearrange 派貨時間
有冇其他苦主?

我有四件俾佢拒收
而家等佢通知快遞公司再送一次
今次佢再拒收, 我就諗住叫個賣家一係即刻轉去第二個集運, 如果唔得退到去個賣家度, 再加錢俾佢再寄
最撚慘係而家我有件18號已經簽收左, 未入到倉就梗架啦, 但係我都唔知到底係真係俾點對點簽咗, 定係假簽仲係快遞到 唔見咗都唔知搵邊撚個負責
中通件貨卡左7日係佛山無郁過
p2p之前簽收左既,終於入哂倉。
係依2日簽個啲未入
巴集, 轉運咗, 唔知會唔會明天到. 再報告.
聽話已經爆倉, 好多野已經無得上架,
轉運唔知受唔受影響.
最撚慘係而家我有件18號已經簽收左, 未入到倉就梗架啦, 但係我都唔知到底係真係俾點對點簽咗, 定係假簽仲係快遞到 唔見咗都唔知搵邊撚個負責

等下喇,簽左2日邊有咁快有資料
明知雙11,急既就咪用私集

都話預咗佢未入到倉
但係快遞假簽+集運拒收
最後就搵唔到人負責

我都唔想用私集,但百幾公斤唔知點落黎
點對點拒收,運返去賣家到 我蝕運費都唔知聖誕到未
佢唔撚上架我都算 拒收真係好麻煩

屌 寄失左你都無計嫁啦
大把人過左幾日物流無更新 啲野未入倉
講到全世界要圍住你轉咁
咁撚驚青 隔得個一陣就死催爛催就咪學人雙十一啦 人地忙到仆街
你估佢針對你一個 好想留起你件貨咩
你件野鑲金呀?

屌,我撚有咁多時間隔一陣就死催爛催,
你又邊到見到我驚青,

自問見到件貨四日無更新物流資訊,
先每日放工問一問,
仲要好聲好氣咁問係咪寄失左,係既我退左款先雙十二再買,客服都仲要hea鳩我,
淨係回我一個表情,
係之後話你又唔講件貨咩情況,又唔退款我唯有投訴你,佢就即刻處理,查到寄失左,話補寄比我

喂,咁即係點,我件貨唔係鑲金姐,但我唔惡少少佢當我智障咁hea我wo
屌 寄失左你都無計嫁啦
講到全世界要圍住你轉咁
咁撚驚青 隔得個一陣就死催爛催就咪學人雙十一啦 人地忙到仆街
你件野鑲金呀?

你又邊到見到我驚青,

先每日放工問一問,
仲要好聲好氣咁問係咪寄失左,係既我退左款先雙十二再買,客服都仲要hea鳩我,
淨係回我一個表情,
係之後話你又唔講件貨咩情況,又唔退款我唯有投訴你,佢就即刻處理,查到寄失左,話補寄比我

喂,咁即係點,我件貨唔係鑲金姐,但我唔惡少少佢當我智障咁hea我wo

你覺得人地係hea你定忙到覆唔切

有邊間包砌
所以話呢
開名講私集起碼都加密啦
所以話呢
開名講私集起碼都加密啦

其實加密都....
連登會員No.去到15萬了
屌 寄失左你都無計嫁啦
講到全世界要圍住你轉咁
你件野鑲金呀?

你又邊到見到我驚青,

先每日放工問一問,
淨係回我一個表情,

你覺得人地係hea你定忙到覆唔切

每日都係問一次,
佢就算回完我一個表情,我果日都無再追問過,

有實際答我問題既,我都會麻煩你 前麻煩你後,而且唔會再煩佢,
但有d鋪係連答都唔答你
咁我真係唔知佢hea鳩定忙
但我feel到既一定係hea鳩我
所以話呢
開名講私集起碼都加密啦

其實加密都....
連登會員No.去到15萬了

好過無姐

有邊間包砌

有幾間專做淘寶傢俬裝燈
第一次買雙11,買佐4樣野,仲差一樣未到集運倉,我見係到中通集運倉的,但差果樣唔知點解話係送去新4方倉,16號最後路由話派送員派緊,到依家都無更新,問快遞話送佐去倉,但倉話無收過,叫我搵快遞提供簽收單,我依家應該點做
第一次買雙11,買佐4樣野,仲差一樣未到集運倉,我見係到中通集運倉的,但差果樣唔知點解話係送去新4方倉,16號最後路由話派送員派緊,到依家都無更新,問快遞話送佐去倉,但倉話無收過,叫我搵快遞提供簽收單,我依家應該點做

你望下物流訊息度係本身揀錯倉定佢送錯先

你望下物流訊息度係本身揀錯倉定佢送錯先

份件係送去中通集運倉既,但派送就話係新4方派送,之後物流客服就話已交倉,轉佐去集運倉客服俾我,但呢個係4px 集運客服黎,話無收過件 好混亂 16號派到依家都無更新

有邊間包砌

有幾間專做淘寶傢俬裝燈

邊間呀?想買燈+裝 記得加密

有邊間包砌

有幾間專做淘寶傢俬裝燈

邊間呀?想買燈+裝 記得加密

燈自己裝啦,搵條梯爬上去幾粒螺絲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞