淘寶集運集中討論區 (7) 請幫手答問題

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
集運王琴日轉運今日都仲未發貨
我個fd聽日畢業 點送比人

4:00截,如果你朝早出單都仲有機會
我個京東出門投遞投左兩日都未投到我 兩日應該揸得哂全個香港掛

就係唔得,
我4件野同一個地址,
佢每日送一件黎,屌
4PX一張集運單分三次發貨
屈尻我比三次附加費
有冇巴打試過咁 點屌柒佢好

正常係佢問題,應該收一次咋喎,
你俾咗3次?

巴打你地邊到問 香港條hotline無人聽
打比佢地經理個邊 比個電話我又講普通話 屌

追我故,我有po點搵4px客服。
旺旺佢地半日先會覆。
屌佢老母 4px
19號比完錢
我集連地址寫撚佐送去順豐自取點
今日下午打去 佢先話 送唔到
今日話幫我改番4px自取點 但又無update
香港hotline又無人聽 屌

想點撚樣呀

應該問返你自己

佢又唔撚同我講 今日打去先知 屌

要人地送去自己對手公司地方踩場

擺明淆底唔敢送 垃圾4px

關淆唔淆咩事,
任何速遞公司都唔會送貨去明知對方係速遞公司嘅地址。
試過用嘉里寫錯順豐地址,
你唔會話俾我知咁大間嘉里淆順豐掛?
頭post屌到post尾 都仲咁多人用4px真係睇到好心涼

用咗4年官集,
4px除咗比順豐慢一兩日,其實無咩特別衰
唔趕時間用佢其實ok。

旺旺佢地半日先會覆。

起你底都搵唔到呀 巴打 有無link
頭post屌到post尾 都仲咁多人用4px真係睇到好心涼

用咗4年官集,
4px除咗比順豐慢一兩日,其實無咩特別衰
唔趕時間用佢其實ok。

+1
唔見貨,拖,客服冇人理果啲其他間間都差唔多
次次集都用佢 貪平

我問左 佢話今晚會發 應該星期五到
搵到了 扑巴 聽日 9點屌爆佢老母
星期六就飛 等撚住用
搵到了 扑巴 聽日 9點屌爆佢老母
星期六就飛 等撚住用

咁你唔駛諗喇,
星期六通常無。
申通
等到佢肯郁依家又玩假簽收
兩邊都話收唔到件貨
申通永不錄用

屌我又係兩件貨都假簽收
成星期都唔撚郁 不過係賣家揀 我冇計
我個京東出門投遞投左兩日都未投到我 兩日應該揸得哂全個香港掛

就係唔得,
我4件野同一個地址,
佢每日送一件黎,屌

屌我得兩件貨佢派左兩日都唔俾一件我 再係咁下次我買成車A4紙落黎 btw今日晏就打去間速遞條女把聲幾好靚

就係唔得,
我4件野同一個地址,
佢每日送一件黎,屌

屌我得兩件貨佢派左兩日都唔俾一件我 再係咁下次我買成車A4紙落黎 btw今日晏就打去間速遞條女把聲幾好靚

我上次嗰個司機好醒,
佢前一日仲係得2份件送我屋企,
不過無人收件,約咗第2日派,
佢拎埋朝早啱啱到港個份一齊拎哂黎。

4:00截,如果你朝早出單都仲有機會

佢3點3先幫我入倉 件貨星期五已經送到
我已經即刻出單

唔該絲打
但人地星期四畢業
BUYUP琴日禁出貨,今日都仲未出貨
仲諗住星期六送到自取站可以拎貨

buyup公告咗會延遲
有無人用shipbao,集運幾日都出唔到,話搵唔齊貨..

想轉集運

旺旺佢地半日先會覆。

我雙11啲貨入集運倉 都成個星期
申通果件都仲未入倉
京東件貨睇落真係有人開過,
京東真係專賣二手貨。
不過無花,算數啦屌

唔該絲打
但人地星期四畢業

估佢唔到執貨執到咁遲

旺旺佢地半日先會覆。

唔好意思.我想問有無人試過順豐集運成件包裹唔見左? 會點賠償?

因為話說我用順豐集運送到來香港順豐站. 我仲收到短訊. 但我去拎既時候.佢話包裹已經比人拎左. 我就白白唔見左件集運. 到而家都唔知點算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞