淘寶集運集中討論區 (7) 請幫手答問題

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
屌佢老母 4px
19號比完錢
我集連地址寫撚佐送去順豐自取點
今日下午打去 佢先話 送唔到
今日話幫我改番4px自取點 但又無update
香港hotline又無人聽 屌

想點撚樣呀

黑人問號

打包左兩日咩料 一件野都包兩日

用4px 慢慢等啦
集運王, 星期六晚落單集, 尋晚終於收到sms可以去拎件
屌佢老母 4px
19號比完錢

想點撚樣呀

黑人問號

所以話人蠢真係唔好淘寶
隨時錢同貨都無得剩

同叫個三唔識七既人幫你收件一樣 下次不如寄去隔離屋要人幫你收貨仲好
仲夠膽死屌番人
hotbuy fb有人留言唔見左貨

好擔心20號簽收左既細貨都中招
七間鋪終於入哂倉, 但係有個問題, 有間鋪訂左30件貨, 轉運磅出黎得0.01kg, 係咪懶左野

如果漏發,貨送到自提點我簽唔簽, 中通集運

有機會純粹塞個number落去頂住先
屌佢老母 4px
19號比完錢

想點撚樣呀

黑人問號

所以話人蠢真係唔好淘寶
隨時錢同貨都無得剩

同叫個三唔識七既人幫你收件一樣 下次不如寄去隔離屋要人幫你收貨仲好
仲夠膽死屌番人

呢個係咪傳說中嘅委托收件
屌佢老母 4px
19號比完錢

想點撚樣呀

黑人問號

所以話人蠢真係唔好淘寶
隨時錢同貨都無得剩

仲夠膽死屌番人

送4px去順豐,
咁不如送去郵局

過關過左一日
今日最得閒 希望晏晝會收到SMS通知去擺貨
申通 我 立即 𨳒你老母
4px 香港有冇客服?
屌佢老母 4px
19號比完錢

想點撚樣呀

黑人問號

所以話人蠢真係唔好淘寶
隨時錢同貨都無得剩

仲夠膽死屌番人

送4px去順豐,
咁不如送去郵局

唔好笑佢啦
佢已經慘架啦
年年都燈死幾間 唉
其實官集快d定私集快d
屌你老母集運王
其實官集快d定私集快d
屌你老母集運王

一樣慢
屌佢老母 4px
19號比完錢

想點撚樣呀

黑人問號

所以話人蠢真係唔好淘寶
隨時錢同貨都無得剩

仲夠膽死屌番人

送4px去順豐,
咁不如送去郵局

屌 問佐4px 現在要等7個工作天等佢派送失敗 佢再送去4px 既自提點 而家無得更改
知錯了

打包左兩日咩料 一件野都包兩日

我仲遲你一日打包,
咁星期五應該無喇
唔好意思.我想問有無人試過順豐集運成件包裹唔見左? 會點賠償?

因為話說我用順豐集運送到來香港順豐站. 我仲收到短訊. 但我去拎既時候.佢話包裹已經比人拎左. 我就白白唔見左件集運. 到而家都唔知點算

咁慘
你有冇打去順豐hotline問?

有呀!佢地一個推一個. 順豐站話我唔理架啦. 總之無份件.你打上去cs啦. Cs又話要等門市覆

順豐收件要對電話號碼同收件人名,
咁都可以俾人攞走咗
今日仲有冇追順豐?
估唔到用順豐都會發生呢啲事
七間鋪終於入哂倉, 但係有個問題, 有間鋪訂左30件貨, 轉運磅出黎得0.01kg, 係咪懶左野

如果漏發,貨送到自提點我簽唔簽, 中通集運

我會問咗賣家先,
點解30件得0.01kg重,
截埋圖俾佢睇。
唔會出庫住,等佢覆,有咩問題叫集運退番貨。
其實官集快d定私集快d
屌你老母集運王

官集唔會快
佢唔雙11時就算順豐都未必做到今發明到。
其實官集快d定私集快d
屌你老母集運王

其實集運王今次有咩問題?
入貨2-3日,落香港同平時一樣都係後日到
閒時入貨即日,咁而家咁多貨,應該都無咩邊間做到即日入倉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞