淘寶集運集中討論區 (7) 請幫手答問題

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
京東件貨睇落真係有人開過,
京東真係專賣二手貨。
不過無花,算數啦屌

你睇下有冇壞囉,
見有人買完華碩router有壞7日內免費退換。
我係京東買隻router返黎又似係全新貨
京東真係專賣二手貨。
不過無花,算數啦屌

你睇下有冇壞囉,

無壞,同埋佢用完券又平左好多,仲包香港送貨,
無花,算數啦。
無巴打用shipbao? 睇黎用返buyandship 算,上網睇HKREFILL 都好似麻麻
京東真係專賣二手貨。
不過無花,算數啦屌

你睇下有冇壞囉,

無花,算數啦。

係乜野黎架? 搞到好擔心部中柏
唔好意思.我想問有無人試過順豐集運成件包裹唔見左? 會點賠償?

因為話說我用順豐集運送到來香港順豐站. 我仲收到短訊. 但我去拎既時候.佢話包裹已經比人拎左. 我就白白唔見左件集運. 到而家都唔知點算

好慘 但有無問間鋪係邊個簽收左?
買router 特別平
一定係翻新的,通常有 簡包 呢二個字
即係店主自己執番靚仔
京東真係專賣二手貨。
不過無花,算數啦屌

你睇下有冇壞囉,

無花,算數啦。

係乜野黎架? 搞到好擔心部中柏

車cam
我用4px 佢話要先送3樣野比我先 但我今日去自提點拎 得1份 我嬲到震 佢仲要係淘寶到顯示我簽收左另外兩份 我叫個廢老同大陸呀嬸睇多次有冇拎漏 佢地又唔睇 串到仆街 話係得一份 打去客服又冇人聽 可以點做??
唔好意思.我想問有無人試過順豐集運成件包裹唔見左? 會點賠償?

因為話說我用順豐集運送到來香港順豐站. 我仲收到短訊. 但我去拎既時候.佢話包裹已經比人拎左. 我就白白唔見左件集運. 到而家都唔知點算

https://world.taobao.com/markets/all/contact/forwarder?spm=a21bp.8244360.551779.8.4de45e2eg0TYWD
搵客服投訴
Toplink 到今日為止 入倉都仲要Delay

唔好買野住. 爆咗鑊. 有排攪. 等雙12前先買.

雙11果轉都仲未集到
應該係問依家有邊間唔爆
出名既幾間都係要delay

雙11果轉都仲未集到

同你一樣都到, 不過之前買咗幾樣野想快D運落來用. 包囊同枱燈....7件野.
係家等佢轉運, 出咗貨, 等佢派自取點...
希望兩日收到.
用巴集唔好運貨住. 呢期排隊入緊倉上架,
屌佢老母 4px
19號比完錢
我集連地址寫撚佐送去順豐自取點
今日下午打去 佢先話 送唔到
今日話幫我改番4px自取點 但又無update
香港hotline又無人聽 屌

想點撚樣呀

其實點解會錯,應該冇可能選到順豐自取點架喎
如果係佢系統錯,就係佢問題啦

你試下將件事諗簡單啲

咁慘
你有冇打去順豐hotline問?
京東真係專賣二手貨。
不過無花,算數啦屌

你睇下有冇壞囉,

無花,算數啦。

咁保養個啲係咪照落單個日計?
應該係問依家有邊間唔爆
出名既幾間都係要delay

打包左兩日咩料 一件野都包兩日
想問下咩係幹線交接 即係到左香港?

急用呀

好慘 但有無問間鋪係邊個簽收左?

我打過上去hotline 佢睇番個簽名.. 係我都完全唔識既人簽收了

咁慘
你有冇打去順豐hotline問?

有呀!佢地一個推一個. 順豐站話我唔理架啦. 總之無份件.你打上去cs啦. Cs又話要等門市覆
七間鋪終於入哂倉, 但係有個問題, 有間鋪訂左30件貨, 轉運磅出黎得0.01kg, 係咪懶左野

如果漏發,貨送到自提點我簽唔簽, 中通集運
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞