淘寶集運集中討論區 (7) 請幫手答問題

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
另外深圳灣有冇邊間物流有做自提

十幾件野有兩kick住左話拒收

頂唔順 唔等 寄左先
星期六日速遞唔送野?到依家都仲係等包攬

六日都派,雙11 比平日慢3,4日
我有件事 hold 咗係中轉倉等佢派送,,,

件野已經係香港喎
p2p 星期三起d件入唔到倉?
我重有三件佢拒收, 而家重係中通條友度
我唔驚等, 但再拒收件貨會唔會彈翻俾賣家
集運x幾件16號簽收既全部未入倉,等得好苦

入晒

啱啱入左一件 ,仲有3件
有件圓通貨15號停咗係虎門轉運中心無郁過
頭先同客服投訴完 件貨終於郁啦

屌我又係圓通
16號零晨都依家無郁過 仲係個轉運中心
屌 深圳去深圳用撚左五日 痴線

我啲大件先差唔多到,玩拒收
好多件簽左都未入倉,今日先入多2左件
但係有件show已出貨 (明明岩岩入倉)
唔介意等,但唔好拒收我哋貨
郵政快遞攞唔攞到簽收單睇㗎?
懷疑假簽收

屌我又係圓通

我有件嘢17號下晝入咗虎門轉運中心
到而家都無郁
見到巴打咁講
睇嚟要等吓
圓通客服
爭一件就齊哂
垃圾申通催都冇用
件貨last update 係14號仲係浙江
個賣家又hea9人
係咪禁退款就可以唔洗理件貨 唔想再等落去
爭一件就齊哂
垃圾申通催都冇用
個賣家又hea9人

呢d情況你應該搵番物流公司
你搵賣家佢都係只可以幫你催下(多數hea9你
爭一件就齊哂
垃圾申通催都冇用
個賣家又hea9人

因為要投訴

屌我又係圓通

我有件嘢17號下晝入咗虎門轉運中心
到而家都無郁
見到巴打咁講
睇嚟要等吓
圓通客服

我有件15號入到依家都無郁過, 但係另一件17號入今日就發出

我啲大件先差唔多到,玩拒收
好多件簽左都未入倉,今日先入多2左件
但係有件show已出貨 (明明岩岩入倉)
唔介意等,但唔好拒收我哋貨

拒收係咪過幾日再派?
好煩
爭一件就齊哂
垃圾申通催都冇用
個賣家又hea9人

因為要投訴

我同你一樣
之後去左郵政局申訴
再去微信搵下客服
睇下聽日點
爭一件就齊哂
垃圾申通催都冇用
個賣家又hea9人

因為要投訴

係咪一定要學第一頁巴打咁做先得?
因為我都有同客服投訴,但申通都係hea9我話要再等
入電話no都係fail試唔到巴打個方法
爭一件就齊哂
垃圾申通催都冇用
個賣家又hea9人

因為要投訴

我同你一樣
之後去左郵政局申訴
再去微信搵下客服
睇下聽日點

我太蠢 電話入極都係無效註冊唔到
求教學
爭一件就齊哂
垃圾申通催都冇用
個賣家又hea9人

因為要投訴

我同你一樣
之後去左郵政局申訴
再去微信搵下客服
睇下聽日點

求教學

其實唔洗 WeChat
WeChat都只係Redirect你去國家郵政局個網

我跟呢個去網頁版度投訴都成功
http://1.tbhtk.ru/express-complaint
爭一件就齊哂
垃圾申通催都冇用
個賣家又hea9人

因為要投訴

我同你一樣
之後去左郵政局申訴
再去微信搵下客服
睇下聽日點

求教學

我係用上網generate個啲電話註冊
但睇反微博啲人話最好有真電話
因為佢會打電話俾你
要做啲咩先可以令佢開始送貨
我13號俾錢 15號先發貨 一直卡起度佢想點
爭一件就齊哂
垃圾申通催都冇用
個賣家又hea9人

因為要投訴

我同你一樣
之後去左郵政局申訴
再去微信搵下客服
睇下聽日點

求教學

其實唔洗 WeChat

http://1.tbhtk.ru/express-complaint

Wechat可以搵到申通人工客服
佢幫我登記張單搵貨
但唔知係咪真係有用
爭一件就齊哂
垃圾申通催都冇用
個賣家又hea9人

因為要投訴

我同你一樣
之後去左郵政局申訴
再去微信搵下客服
睇下聽日點

求教學

我係用上網generate個啲電話註冊
但睇反微博啲人話最好有真電話
因為佢會打電話俾你

我都係申通苦主
12號係福田攬件後就冇郁過
尋日係wechat國家郵政局投訴後
今日終於郁喇
爭一件就齊哂
垃圾申通催都冇用
個賣家又hea9人

因為要投訴

我同你一樣
之後去左郵政局申訴
再去微信搵下客服
睇下聽日點

求教學

其實唔洗 WeChat

Wechat可以搵到申通人工客服
佢幫我登記張單搵貨
但唔知係咪真係有用

正常應該...
佢驚國家郵政總局多啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞