淘寶集運集中討論區 (7) 請幫手答問題

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
出面淘寶post有冇巴打接手開新呀

好痴線喎

我求其印左半個公司印落去.
公司名要保密

有無巴絲4px集運個到寫出庫異常?
係發生咩事?
每個客服講既都唔同
有個仲答我咁樣係正常
買左6件貨用中通集運送上門
但係只係黎左一件 係唔係會逐件逐件送上門

係會分開送 我6件野都分左3張單送

係會分開送 我6件野都分左3張單送

明白了

我21號俾完錢今朝送到黎

原來係4px 我係中通

我都係21號
啱啱睇過無漏單,申請退番10蚊就又完一件事。
21號俾錢 而家先準備發貨 估計星期日送到但係間自提休息
即係最快星期一先拎到
屌,用4PX,今日去拎件,一拎上手都已經覺得好輕唔對路,番屋企拆開睇果然無左件最野

去揾客服講番,搞左陣佢比左另一個單號話另外落緊黎,但係用另一個單號查番物流果陣係無資料既,又問佢點解無資料,佢又話繁忙緊可能未update到

依家隔左幾個鐘依然無資料,聽日係咁又可能要揾客服
有無巴絲4px集運個到寫出庫異常?
係發生咩事?
每個客服講既都唔同
有個仲答我咁樣係正常

有呀 我問翻佢話分批出貨喎
啫係可能寄一半 另一半30號再寄 好似係

今日先發貨?我21落單集 依加都仲係待處理
21號俾錢 而家先準備發貨 估計星期日送到但係間自提休息
即係最快星期一先拎到

過完呢關, 又要下一關係收齊貨

都係4px!!!!!! 佢叫我比底單,但我根本搵唔到申通

有啲客服就話簽收咗,有啲就話未簽收,要我俾簽收底單佢查。
係快遞100寫住已簽收,俾佢睇又話人係假簽收。
隔咗3日入庫時出番個簽收時間,跟本同快遞100上面個時間一樣
所以除咗等,都係等。

邊度禁退款十蚊?

我都係咁,簽收完8日都未入倉,然後追到賣家比簽收底單之後都淨係叫我等 打去淘寶香港投訴之後幾個鐘就入左倉

唔係打去4px?
賣家叫我打電話,但唔知係打邊個

你要叫左賣家追申通拎左簽收底單先,淘寶先會理你

打去淘寶邊個電話?可以提供一下嗎

師兄,第一步係咁唔係禁果件貨退款,然後備註寫請提供申通收貨單,btw淘寶香港電話22155300?
集運X個Facebook比人屌到七彩,
但我又唔覺佢有大問題,至少無拒收件貨入黑洞
仆街,集運王比少咗一件貨我
明明集咗7件,佢香港收錢張單都係寫7件,實際得6件
睇佢大陸張集運表,唔知係咪執少咗件上車...

應該搵唔到貨 照出庫

唉, 打左去hotline問, 佢話可能件貨miss左係中轉站, 要check check, 過2日再覆我
之前用集運王次次都無事好快, 雙十一真係好危險

你比左錢後 等左幾多日先出到貨?

你指集運王? 我星期六晚集, 星期3晚6點幾先收到sms話可以取件

我集成十幾件貨 ,都唔知會被miss咗幾多件

屌我27件 咪miss啊大佬

28件安全抵步

應該係做響咗個名 啲人期望高咗

香港人真係
雙11買得野就預左啦 出名既集運間間都亂同慢
我驚大陸快遞唔知送左件貨去邊多d
間間集運既客都話要轉第二間 下次自己醒目d搵間唔出名集運啦

香港人真係

都要你唔再上幾個POST咁頁頁推先得架

香港人真係

都要你唔再上幾個POST咁頁頁推先得架

我幾時有頁頁推呀
想知我推邊間呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞