淘寶集運集中討論區 (7) 請幫手答問題

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
其實官集快d定私集快d
屌你老母集運王

其實集運王今次有咩問題?
入貨2-3日,落香港同平時一樣都係後日到
閒時入貨即日,咁而家咁多貨,應該都無咩邊間做到即日入倉

我星期一集 今日先發貨
仲有幾件20號前簽收既未入倉 希望下星期搞掂哂
其實官集快d定私集快d
屌你老母集運王

我星期一集 今日先發貨

有件17號都未入倉 唔知排到幾時
其實官集快d定私集快d
屌你老母集運王

官集唔會快
佢唔雙11時就算順豐都未必做到今發明到。

唔雙11,順豐做到今集明到
利申個個月淘都順豐官集
申通有件貨20/11話派件,21/11淘寶話簽收左,但問集運話無簽收到...可以點做

邊間集運?可能未入得切倉所以就話未簽收。
其實官集快d定私集快d
屌你老母集運王

官集唔會快

利申個個月淘都順豐官集

得咩,我寄去自取站都唔係次次得
其實官集快d定私集快d
屌你老母集運王

官集唔會快

利申個個月淘都順豐官集

好似要五點前比錢,第二日多數到
其實官集快d定私集快d
屌你老母集運王

官集唔會快

利申個個月淘都順豐官集

好,下次睇下轉唔轉番順豐
份EMS 終於到咗集運倉喇
有3件貨11號買 而家仲係未入倉
申通有件貨20/11話派件,21/11淘寶話簽收左,但問集運話無簽收到...可以點做

我都係
問完客服話件貨冇簽收到,但排緊入倉
然後佢有句野話簽收後48小時內入倉
睇到我頭都大埋
其實集運個step應該係點

利申 on9左用左4px

我都係
睇到我頭都大埋

兩邊都問下 問多幾次唔怕 唔方會同一個人答你
之前天天送中通倉 問天天話倉已簽收
問幾次中通 有個客服就話要等入庫 有個直頭話冇收到...
但之後過幾個鐘就入左庫
結論係啲客服會鳩答
巴集都爆鑊好多人收貨都唔齊.
其他集運咩環境好似無咩人提 多寶.
其實官集快d定私集快d
屌你老母集運王

我星期一集 今日先發貨

有件17號都未入倉 唔知排到幾時

我件貨入左5日

一樣 淨係叫我等
其實官集快d定私集快d
屌你老母集運王

官集唔會快

利申個個月淘都順豐官集

無錯,每日6點最後一轉車去香港
基本上5點前俾錢,第2日放工就拎得
用4px 到左轉運倉想退貨,5/11退貨 比埋轉運費,到今日都仲未出貨退比賣家 真係屌出黎

問4px客服又只係答叫我等,會幫我催
4px真心伏
最驚就唔見左貨

我都係
睇到我頭都大埋

都係4px!!!!!! 佢叫我比底單,但我根本搵唔到申通

有啲客服就話簽收咗,有啲就話未簽收,要我俾簽收底單佢查。
係快遞100寫住已簽收,俾佢睇又話人係假簽收。
隔咗3日入庫時出番個簽收時間,跟本同快遞100上面個時間一樣
所以除咗等,都係等。

我都係
睇到我頭都大埋

我都係咁
19號已經話4px簽收左 前兩日問就話未入倉叫我等多兩日
今日問就話冇收到過 叫我搵賣家搵返申通
申通話聯絡下個快遞員 跟住就冇哂消息
件貨都唔知係死左去邊

我都係
睇到我頭都大埋

有啲客服就話簽收咗,有啲就話未簽收,要我俾簽收底單佢查。
係快遞100寫住已簽收,俾佢睇又話人係假簽收。
隔咗3日入庫時出番個簽收時間,跟本同快遞100上面個時間一樣
所以除咗等,都係等。

[member] 有啲咁既規定
要點申請退款?[/member]
果然用唔出名既物流就冇事
即日上到架 不過今發後至
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞