淘寶集運集中討論區 (7) 請幫手答問題

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
有無人用多寶
慢到抽筋

我都唔想用私集,但百幾公斤唔知點落黎
點對點拒收,運返去賣家到 我蝕運費都唔知聖誕到未
佢唔撚上架我都算 拒收真係好麻煩

有邊間包砌

有幾間專做淘寶傢俬裝燈

邊間呀?想買燈+裝 記得加密

燈自己裝啦,搵條梯爬上去幾粒螺絲

有d燈要攪埋電線架

過黎一齊裝ok?

等下喇,簽左2日邊有咁快有資料
明知雙11,急既就咪用私集

我都唔想用私集,但百幾公斤唔知點落黎
點對點拒收,運返去賣家到 我蝕運費都唔知聖誕到未
佢唔撚上架我都算 拒收真係好麻煩

有邊間包砌

有幾間專做淘寶傢俬裝燈

邊間呀?想買燈+裝 記得加密

唔該你呀巴打
有無人用多寶
慢到抽筋

呢間出名多人用. 雙11 慢係正常.
兩件尋日朝早簽收咗到而家都未入倉 hold住晒十幾件
可以等埋雙十二
用左p2p, 拒收左的貨,草簽左的貨,假已簽收的貨,而家落左在邊度都唔清楚

我都唔知應該追p2p, 運輸公司定賣家

唉 我都有幾件貨係咁 又有三件貨去緊
仲要大件野....
點對點真係咪撚用 , 其他都係入唔到單姐,佢直頭拒收
拒收完貨唔撚知去哂邊
想問 已簽收 簽收 是否即是真是簽收了,定是同草簽一樣只是假簽左,實際是退回中轉站

22:35 一定係假簽,放心

已被已簽收簽收多數假簽
唔係雙十一特有嘅嘢

佢老尾,4px集運直送五件貨,佢同我分開幾日黎
拒收完貨唔撚知去哂邊

依家先知有呢間野
拒收完貨唔撚知去哂邊

依家先知有呢間野

之前以為講緊套戲啲朋友
應該快咗, 之前有貨係中轉倉 3,4日先派倉....
反而等係 排集過入庫. 轉運到港又要等.....

有無人用多寶
慢到抽筋

呢間出名多人用. 雙11 慢係正常.

痴撚線件貨個status由星期六至依家都無郁過
慢到癲
想請教而家有邊間深圳集運送重件係無事.....
拒收我要聯絡賣家改地點

送住宅區試過中過伏
從此細件嘢自取/公司到收件算

啲貨一分開幾張送貨單係真係可以逐張收附加費

朋友
直送還直送
集運還集運
集運,就梗係直送到港,唔使重複多次集運直送㗎,朋友

定係你揀咗集運
但係冇合併運單
拒收我要聯絡賣家改地點

拒收我要聯絡賣家改地點

京東啞鈴仲未收到貨是咪正常

啞鈴都淘
想問你買幾重
拒收我要聯絡賣家改地點

你件野幾重?

一樣情況 唔知係咪太重比人扣關
用CTxxxxxxxxxCN個單號查 見到卡住左係廣州海關
拒收我要聯絡賣家改地點

p2p 今日應該收番件?
我有三件之前拒收改約既岩岩簽收左,我朋友都有兩件
拒收我要聯絡賣家改地點

你件野幾重?

60-70
拒收我要聯絡賣家改地點

p2p 今日應該收番件?
我有三件之前拒收改約既岩岩簽收左,我朋友都有兩件

咁我叫佢送多次?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞