淘寶集運集中討論區 (7) 請幫手答問題

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
4px個邊叫我去申通個邊拎簽收底單 申通又唔覆一味叫我等 25號仲未集到運

一鳩樣
但我有件唔係申通遲兩日到都入咗庫
集運王大陸簽收左8日都未上SYSTEM
係咪有問題?
我17張單, 只剩最後一張單,集運王係大陸簽收左8日,仲一直都未上SYSTEM比我付款集運落香港
係咪有問題唔合理?

我覺得申通d貨應該.......會唔見哂

我都有咁既感覺...我件貨仲要成$150 lol 我預左比人屌 但件貨雙十一大減價 忍唔到手

我件申通貨20號簽收 啱啱hotbuy顯示到庫

20號簽?

我17號簽集運王都未到庫
唔想再用集運王了
4px個邊叫我去申通個邊拎簽收底單 申通又唔覆一味叫我等 25號仲未集到運

一鳩樣

btw 賣家個邊話會唔會有機會係彈咗貨
即係4px唔收個啲禁品

我買嘅係聖誕樹個啲松果
我17張單, 只剩最後一張單,集運王係大陸簽收左8日,仲一直都未上SYSTEM比我付款集運落香港
係咪有問題唔合理?

估係大陸果段假簽收+集運王爆倉 一直拖住件貨未上到SYSTEM
一係就未搵到件野... 搵集運王CS問下 但佢地應該好鬼忙
雖然間間都係差, 有冇D係無太差架
集運王激死我
我以為去到月尾d貨已經運得七七八八
原來唔係 平時中通4點前落單集運 第3日就係自取櫃拎到 依家23號1點落 到依家都未出庫
有件貨入唔到集運倉用順豐直送 23號晚出貨,今日晏就已到青衣,都唔算慢了
原來唔係 平時中通4點前落單集運 第3日就係自取櫃拎到 依家23號1點落 到依家都未出庫
有件貨入唔到集運倉用順豐直送 23號晚出貨,今日晏就已到青衣,都唔算慢了

屌, 睇住你地大家都收到貨, 我去到今日都仲未出到車
而家先係運落香港高鋒期呀
而家先係運落香港高鋒期呀

係呀
依家要求低到唔好少左件貨就心滿意足啦

因為通常都係等齊貨先運落黎 個倉爆左但又冇貨出 新貨冇位入唔到倉就卡死左係到

因為通常都係等齊貨先運落黎 個倉爆左但又冇貨出 新貨冇位入唔到倉就卡死左係到

痴尻線架, 成個星期都未入SYSTEM 我D野11號比錢, 真係12月先收到
屌,用4PX,今日去拎件,一拎上手都已經覺得好輕唔對路,番屋企拆開睇果然無左件最野

去揾客服講番,搞左陣佢比左另一個單號話另外落緊黎,但係用另一個單號查番物流果陣係無資料既,又問佢點解無資料,佢又話繁忙緊可能未update到

依家隔左幾個鐘依然無資料,聽日係咁又可能要揾客服

放心啦 同你一樣嘈左佢幾日仲未到
慢慢等 幾粒鐘好碎料

真麻煩 我又係合左7件落同一張單 結果收貨得5件
都唔知仲要等幾耐😠

收到SMS 話漏左果件貨已經到左,但個單號依然查唔到物流信息

無淘一排 ,想請教下點解會無得集運嘅

你地址係默認香港地址?

係呀,但係之前一樣比我揀集運公司同提貨地點
想問可以點搞到

你件野係咪禁品
淘寶有啲貨block咗官運

唔係呀,我買眼鏡同iphone貼都係咁

但依家係出庫都要排隊
姐係連想清倉俾新貨入都有困難

頂 順豐件貨過左一晚仲係青衣

今日先發貨?我21落單集 依加都仲係待處理

我都係

一鳩樣

即係4px唔收個啲禁品

我買嘅係聖誕樹個啲松果

我買衫 應該唔關事

一鳩樣

即係4px唔收個啲禁品

我買嘅係聖誕樹個啲松果

我買衫 應該唔關事

我都係卡住申通同 4px之間
4px話未入庫 但申通又話簽收左
唔知邊一方有問題

一鳩樣

即係4px唔收個啲禁品

我買嘅係聖誕樹個啲松果

我買衫 應該唔關事

唔知邊一方有問題

Same 4px同淘寶投訴都要問申通拎簽收底單 申通個邊一直唔覆 20號搞到而家

一鳩樣

即係4px唔收個啲禁品

我買嘅係聖誕樹個啲松果

我買衫 應該唔關事

唔知邊一方有問題

一樣
4px漏件呀
淘寶個客服都唔應機

屌我都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞