淘寶集運集中討論區 (7) 請幫手答問題

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
留名
一直用緊巴集 入倉速度都ok

用過咁多間都係巴集最快
入倉 出貨 寄貨都係
其它平就係平 但速度真係

你個一直睇黎都唔係好長時間
買左13樣野 但有14樣係個倉到 多咗件貨 運唔運埋落黎好

多數gift 分2次寄
基本上而家全部都係假簽收,特別係簽收時間係夜晚既,擺明係快遞公司自己拍機,因為夜晚根本無人送。
為左做好盤數,減少未派送既件,見到係集運倉就拍機。

我禽日朝係郵政總局投訴完, 1個鐘後變南山, 再變區站, 禽晚收埋貨, 我都係由11號開始係廣州北停左

呢份同另外2份一齊今朝送到我屋企,
但係中午查件時份件仲寫住係廣州。
華碩router幾時先到

巴打係未只係投遞佐1日

有2份係投遞第3次,
1份係未顯示到港但係一齊派埋
(今朝仲打電話問過話未到香港)
你直接打電話同佢地約啦。
要問京東攞單號碼。

京東香港個邊真係唔掂,投佐兩日都唔得就直接話投递失败,我電話都無收過話送,全部都要自己打電話上去

巴打係未只係投遞佐1日

有2份係投遞第3次,
要問京東攞單號碼。

京東香港個邊真係唔掂,投佐兩日都唔得就直接話投递失败,我電話都無收過話送,全部都要自己打電話上去

可能太多件,個師傅根本派唔切。
router今日終於寫出門派遞,
我即刻直接打俾琴日送貨去我屋企個師傅
佢話都係佢派,不過無咁快派到。
下星期再俾電話我。

巴打係未只係投遞佐1日

有2份係投遞第3次,
要問京東攞單號碼。

下星期再俾電話我。

京東送貨前一樣會打電話?

巴打係未只係投遞佐1日

有2份係投遞第3次,
要問京東攞單號碼。

下星期再俾電話我。

真係頂京東唔住,3枝一模一樣膠水拆3張單送

巴打係未只係投遞佐1日

有2份係投遞第3次,
要問京東攞單號碼。

下星期再俾電話我。

送住宅會,佢有預早一個鐘通知我。
但如果寄寫字樓就應該唔會打電話。
有無用緊p2p既朋友,
啲貨差唔多到哂,但幾日都未入倉
唔知仲要等多幾日
決定今日搵屋企人幫忙上京東香港速遞個寫字樓攞個Router,
太心急
有無用緊p2p既朋友,
唔知仲要等多幾日

佢地爆左倉,網頁話入倉遲3-5日,叫人盡快集走d貨,前日集減35蚊
有無用緊p2p既朋友,
唔知仲要等多幾日

佢地爆左倉,網頁話入倉遲3-5日,叫人盡快集走d貨,前日集減35蚊

之前入倉都順利,但星期三開始十幾件貨到左都未入倉
申通
有無用緊p2p既朋友,
唔知仲要等多幾日

可以直接同佢地講 佢今日都肯比減35我 仲有三十幾件未入都唯有運走先
有無用緊p2p既朋友,
唔知仲要等多幾日

可以直接同佢地講 佢今日都肯比減35我 仲有三十幾件未入都唯有運走先

我都係運定10幾件落黎先, 希望可以快D入倉啦
仲有一半未入倉
申通件貨等左6日仲係到裝車掃描。。。
其他物流果d一早到晒
有冇人用順豐集運?出庫之後幾耐先送到香港?

好耐無用官集
想問宜家中通發貨後大約幾耐會到?

hi[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/11/18/120335_f66f330d9317f7d4b52f9f1b5710442e.jpg[/im我都等緊

我d貨琴日朝早10點出庫 夜晚12點就到青衣倉
[quote]
好耐無用官集
想問宜家中通發貨後大約幾耐會到?

我都等緊

我今朝兩點出庫 快啲到就好 趕住用

我今朝兩點出庫 快啲到就好 趕住用

我都係今凌晨2點出庫
6點幾7點話裝車前往下一站
之後就無update過,唔知今日到唔到香港

Btw 屌爆申通老母
同城深圳去順豐倉用左3日
雖然我都明個追蹤未必準
但見過明明朝早話係A地點派件中,下午4點又返反起點A掃描,做乜事呀 咁早收工
申通真係垃圾 等左四日 個兩件貨一直都係上海航空部
屌你老母百世快遞 前日話尋日到,尋日話今日到,今日一睇居然話兩日後先到,賣家11號發貨,到而家都仲未到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞