淘寶集運集中討論區 (7) 請幫手答問題

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

申通
等到佢肯郁依家又玩假簽收
兩邊都話收唔到件貨
申通永不錄用

再等多3日睇吓點. 之前等咗3,4日先肯去派貨到集運倉.
大把人都係咁, 正常.
因為你遲D, 鬥快入倉, 鬥快轉運,
第一轉貨走咗先. 第二批, 走唔切. 賣家成 5日先發賣. 重要係大公司.
係家轉運咗, 又等. 有件貨食得 保質期得15日...買之前以為 40日
睇來收貨後重有1,2 日唔之食唔食得
以前申通好正常,
今年好似咁伏嘅.
以前申通好正常,
今年好似咁伏嘅.

岩岩check番 我20件貨冇一件係用申通
以前申通好正常,
今年好似咁伏嘅.

岩岩check番 我20件貨冇一件係用申通

我申通蘇寧都無.
所以純粹係4px慢
20號既野登記晒
睇見你地咁樣,我都唔知下個星期淘唔淘得野,成個幾星期都未清得曬啲貨
睇見你地咁樣,我都唔知下個星期淘唔淘得野,成個幾星期都未清得曬啲貨

最遲25號發貨嘛,d小賣家呢排先開放出
有冇人用漂流瓶
有件貨16號簽收到而家都冇record
4px官集 20號凌晨已經比咗錢 今日仲未發貨 旺旺個客服又唔覆 幾時先有得收貨
申通
等到佢肯郁依家又玩假簽收
兩邊都話收唔到件貨
申通永不錄用

再等多3日睇吓點. 之前等咗3,4日先肯去派貨到集運倉.
大把人都係咁, 正常.
因為你遲D, 鬥快入倉, 鬥快轉運,
第一轉貨走咗先. 第二批, 走唔切. 賣家成 5日先發賣. 重要係大公司.
係家轉運咗, 又等. 有件貨食得 保質期得15日...買之前以為 40日
睇來收貨後重有1,2 日唔之食唔食得

我有件貨又係用申通 又係假簽收
頭先聯絡咗個賣家 話申通個邊打唔通電話去集運
個賣家話同我聯絡申通 解決咗
唔知幾時先送到 入倉
屌佢老母 4px
19號比完錢
我集連地址寫撚佐送去順豐自取點
今日下午打去 佢先話 送唔到
今日話幫我改番4px自取點 但又無update
香港hotline又無人聽 屌

想點撚樣呀
重有冇人用巴集?
屌佢老母 4px
19號比完錢

想點撚樣呀

應該問返你自己
4PX一張集運單分三次發貨
屈尻我比三次附加費
有冇巴打試過咁 點屌柒佢好

巴打你地邊到問 香港條hotline無人聽
打比佢地經理個邊 比個電話我又講普通話 屌
屌佢老母 4px
19號比完錢

想點撚樣呀

應該問返你自己

佢又唔撚同我講 今日打去先知 屌
屌佢老母 4px
19號比完錢

想點撚樣呀

應該問返你自己

要人地送去自己對手公司地方踩場
用hotbuy

件貨20號話簽收左 今日都未入到庫

睇佢fb大把人都係咁

如果唔係有d貨順豐唔收 一定唔用佢
頭post屌到post尾 都仲咁多人用4px真係睇到好心涼
屌佢老母 4px
19號比完錢

想點撚樣呀

應該問返你自己

要人地送去自己對手公司地方踩場

擺明淆底唔敢送 垃圾4px
我個京東出門投遞投左兩日都未投到我 兩日應該揸得哂全個香港掛
用hotbuy

件貨20號話簽收左 今日都未入到庫

睇佢fb大把人都係咁

如果唔係有d貨順豐唔收 一定唔用佢

我用中通都係 買2件野
有件20號朝早簽收 岩岩先入庫
但另外一件21號簽收 同日幾個鐘後入庫

入庫好似都要睇運氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞