淘寶集運集中討論區 (7) 請幫手答問題

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
p2p用家, 雙十一買左40幾件貨
雖然都有拒收問題但係都係改時間再派過,由頭到尾都冇理過,而家兩件都簽收返,
另外D貨都未入哂倉, 不過都見佢陸續每日幾件幾件咁入返
其實我覺得佢都算盡責, 又親身打過電話同email 比我解釋

反而快遞D假簽咪仲麻煩, 其實假簽可以點處理
p2p用家, 雙十一買左40幾件貨
雖然都有拒收問題但係都係改時間再派過,由頭到尾都冇理過,而家兩件都簽收返,
另外D貨都未入哂倉, 不過都見佢陸續每日幾件幾件咁入返
其實我覺得佢都算盡責, 又親身打過電話同email 比我解釋

反而快遞D假簽咪仲麻煩, 其實假簽可以點處理

還掂佢免左$35 蚊,所以另外都已經發左兩次貨 大概15件貨
一方面可以唔理咁多貨一次過黎會亂
另一方面又可以舒緩個倉加快自己同大家D貨入倉
仆街 睇fb啲人話集運王星期六集 今日都未有單號 我星期日集 星期五拎唔拎到
申通件都入哂倉
落得黎了

另一d彈回頭d件唔知去左公海邊度
有冇巴打知京東到左香港個岀門投遞會搞幾耐 佢就黎投左3日

你唔打電話去約,
佢會唔知投到幾時

等咗十日都未攬收 我係咪等仆街

退款啦

唔係偏遠山區寄出來冇可能咁耐

睇清楚, 原來配貨, 未去到攬件喎......
旺旺賣家, 睇佢咩情況係咪唔夠貨派, 睇吓佢有咩反應先. 唔好咁快反面住.
想要件貨, 建議每日都問佢. 迫到佢發貨.
你話發貨時效到. 交比淘寶小二處理, 睇佢有咩回應.
應該比你咩都唔做唔問. 可以快4,5日提前發貨.

我都估到架喇 係估唔到我問咗四五次 佢依家先同我講
唔知我唔取消投訴佢地會唔會同我搞退款

退款啦

旺旺賣家, 睇佢咩情況係咪唔夠貨派, 睇吓佢有咩反應先. 唔好咁快反面住.

扮曬野
呢d你都唔要等到幾時
直接搞退款啦

退款啦

扮曬野
呢d你都唔要等到幾時
直接搞退款啦

退ed
依家係咁畀佢嘈我取消投訴
p2p有2件無登記,後加單買既貨
琴日同今日簽左,頭先入埋倉
除左貨物價錢外
運費+派送費要比係正常?
佢拆開勁多次送 而家已經比左3次25蚊派送費

你係集運定點

集運
p2p 集左落黎 但少左件貨 可以點做
垃圾 cs 兩日都未覆

請看更/其他人代簽收

退款啦

扮曬野
呢d你都唔要等到幾時
直接搞退款啦

退ed
依家係咁畀佢嘈我取消投訴

等雙12 再有特價.
用神州
結果佢寄埋人地果份野比我
問返客服又唔應

今日去左攞貨個自取點望下,啲貨勁多
尋日申請左合併出貨,見到自取點多貨到咁,我諗聽日應該都未有得拎

FB見到各種各類催發貨圖

原來上面流行要截肢/用手術黎催
官集 順豐咩情況?

我又係咁,8.05kg

我用順豐俾66蚊
原來平十蚊架咋...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞