淘寶集運集中討論區 (7) 請幫手答問題

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
4px漏件呀
淘寶個客服都唔應機

屌我都係

琴日問秒回

無淘一排 ,想請教下點解會無得集運嘅

你地址係默認香港地址?

係呀,但係之前一樣比我揀集運公司同提貨地點
想問可以點搞到

你件野係咪禁品
淘寶有啲貨block咗官運

唔係呀,我買眼鏡同iphone貼都係咁

試電腦用下網頁版 + 預設地址
我覺得申通d貨應該.......會唔見哂

我都有咁既感覺...我件貨仲要成$150 lol 我預左比人屌 但件貨雙十一大減價 忍唔到手

我件申通貨20號簽收 啱啱hotbuy顯示到庫

20號簽?

我17號簽集運王都未到庫
唔想再用集運王了

報告返 我申通件貨出現了 運緊落黎 虛驚一場
想問下有冇喺京東買左野嘅巴打仲未收到貨

你地址係默認香港地址?

想問可以點搞到

你件野係咪禁品

預設地址set返做7仔嗰啲都ok ?

你地址係默認香港地址?

想問可以點搞到

你件野係咪禁品

預設地址set返做7仔嗰啲都ok ?

唔OK
用電腦試下係咪都無轉運option咋
想問下有冇喺京東買左野嘅巴打仲未收到貨

巿區蝸居: 14號買果啲 20號已收
買左三個海底撈懶人火煱
點知佢計我體積重
成6kg

仲有個枕頭都計體積重5.4kg
喊出黎

請問咁多位巴打
平時係咪都係硬食?
買左三個海底撈懶人火煱
點知佢計我體積重
成6kg

喊出黎

請問咁多位巴打
平時係咪都係硬食?

我兩個枕頭計 1.4xkg 咋喎
買左三個海底撈懶人火煱
點知佢計我體積重
成6kg

喊出黎

請問咁多位巴打
平時係咪都係硬食?

係 4px 個倉見到
係咪巴打架
件貨5日都未入到庫

中通集運搞咩鬼

申通6日
件貨5日都未入到庫

中通集運搞咩鬼

申通6日

我都係第八日打去淘寶催集運先入到庫
件貨5日都未入到庫

中通集運搞咩鬼

申通6日

賣家問申通唔覆
無簽收單追唔到
件貨5日都未入到庫

中通集運搞咩鬼

申通6日

賣家問申通唔覆
無簽收單追唔到

我問賣家申通果邊點
問完得個吉
唔知申通同4px點搞
4px個邊叫我去申通個邊拎簽收底單 申通又唔覆一味叫我等 25號仲未集到運

一鳩樣
但我有件唔係申通遲兩日到都入咗庫

btw 賣家個邊話會唔會有機會係彈咗貨
即係4px唔收個啲禁品

我買嘅係聖誕樹個啲松果

我買衫 應該唔關事

我都係卡住申通同 4px之間
4px話未入庫 但申通又話簽收左
唔知邊一方有問題

一樣

一樣 早幾日同賣家旺旺 話25號入唔到倉寄出 就退款 啱啱十一點鐘入咗倉 寄得
終於收貨 但漏件
請問可唔可以問下官方直送既問題?
我係結算畫面完全見唔到官方直送可以揀自取

因為無自取
星期三已經拍咗機準備運落嚟 屌你老母多寶 而家都仲係顯示處理中

因為無自取

我睇佢個介紹又話有

屌你申通 4px仲未入倉
成個星期都黎緊
屌你申通 4px仲未入倉
成個星期都黎緊

我12日添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞