淘寶集運集中討論區 (7) 請幫手答問題

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
我齊哂貨等佢出車等左三日都係待處理
仆街,集運王比少咗一件貨我
明明集咗7件,佢香港收錢張單都係寫7件,實際得6件
睇佢大陸張集運表,唔知係咪執少咗件上車...

應該搵唔到貨 照出庫

唉, 打左去hotline問, 佢話可能件貨miss左係中轉站, 要check check, 過2日再覆我
之前用集運王次次都無事好快, 雙十一真係好危險

你比左錢後 等左幾多日先出到貨?
集運王玩完野未

巴打買左乜figure

雙十一買figure 既話應該碎左喇
今次展示盒姐

我諗住都月底d貨應該都去得七七八八
走去買左個漫畫複製台同一對廉價喇叭
跟住兩件都已簽收但集運王仲係未收貨

情況同你一樣

好彩唔急用
唔係撚已含
發錯款點解好
如果係幾十蚊都算
我買果樣野用左700幾蚊

有冇人試過退貨換款程序係點?

應該搵唔到貨 照出庫

唉, 打左去hotline問, 佢話可能件貨miss左係中轉站, 要check check, 過2日再覆我

你指集運王? 我星期六晚集, 星期3晚6點幾先收到sms話可以取件

申通有件貨20/11話派件,21/11淘寶話簽收左,但問集運話無簽收到...可以點做

我都係
問完客服話件貨冇簽收到,但排緊入倉
然後佢有句野話簽收後48小時內入倉
睇到我頭都大埋
其實集運個step應該係點

利申 on9左用左4px

都係4px!!!!!! 佢叫我比底單,但我根本搵唔到申通

有啲客服就話簽收咗,有啲就話未簽收,要我俾簽收底單佢查。
係快遞100寫住已簽收,俾佢睇又話人係假簽收。
隔咗3日入庫時出番個簽收時間,跟本同快遞100上面個時間一樣
所以除咗等,都係等。

邊度禁退款十蚊?

我都係咁,簽收完8日都未入倉,然後追到賣家比簽收底單之後都淨係叫我等 打去淘寶香港投訴之後幾個鐘就入左倉

應該搵唔到貨 照出庫

你指集運王? 我星期六晚集, 星期3晚6點幾先收到sms話可以取件

我集成十幾件貨 ,都唔知會被miss咗幾多件

應該搵唔到貨 照出庫

我集成十幾件貨 ,都唔知會被miss咗幾多件

屌我27件 咪miss啊大佬
申通有件貨20/11話派件,21/11淘寶話簽收左,但問集運話無簽收到...可以點做

我都係
睇到我頭都大埋

隔咗3日入庫時出番個簽收時間,跟本同快遞100上面個時間一樣
所以除咗等,都係等。

邊度禁退款十蚊?

我都係咁,簽收完8日都未入倉,然後追到賣家比簽收底單之後都淨係叫我等 打去淘寶香港投訴之後幾個鐘就入左倉

唔係打去4px?
賣家叫我打電話,但唔知係打邊個

我都係
睇到我頭都大埋

所以除咗等,都係等。

邊度禁退款十蚊?

唔係打去4px?

你要叫左賣家追申通拎左簽收底單先,淘寶先會理你
最近想淘d野 係咪最好等多排先
屌佢老母雙11用多寶集運 六件嘢 等等到尋日諗住收貨啦送到上門第一件 即刻打比速遞佬,佢話可能分開咗 都唔知乜撚嘢垃圾公司 其實一早之前都聽過人哋咁樣出事 但係第一次都未試過 點知 跟住就奶嘢 真係永不錄用
屌佢老母雙11用多寶集運 六件嘢 等等到尋日諗住收貨啦送到上門第一件 即刻打比速遞佬,佢話可能分開咗 都唔知乜撚嘢垃圾公司 其實一早之前都聽過人哋咁樣出事 但係第一次都未試過 點知 跟住就奶嘢 真係永不錄用

好似你有少少名氣既集運都試過
巴打可以放棄淘寶

原來咁多人卡咁係申通同4px個到
我有件野19號簽改咗而家仲仲等緊入庫
反而ems 22號簽尋日入咗庫
好大機會係申通玩野

btw圓通係咪都死咗
有件野係浙江成個星期都無郁過

我都係
睇到我頭都大埋

所以除咗等,都係等。

邊度禁退款十蚊?

唔係打去4px?

你要叫左賣家追申通拎左簽收底單先,淘寶先會理你

打去淘寶邊個電話?可以提供一下嗎

好痴線喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞