淘寶集運集中討論區 (7) 請幫手答問題

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
有無巴絲打用dimbuy 私集
淘寶顯示我件野前日係果邊比人簽收左
到而架dimbuy個網仲未顯示我件野係入左廠

係正常定點 第一次用私集買左幾百蚊野好緊張

物流嗰邊假簽收 太多貨私集嗰邊過唔切機
我估

我估

咁我應該點做,繼續等下定搵dimbuy問下
兩個賣家一間用申通,一間用中通
申請真係on撚9,深圳送深圳過左2日都未送到
用中通個間夜晚發貨,第2朝就到左

申通由福田去東莞用五日都未到

申通快d執柒佢唔好為禍人間啦

我估

你可以揀問下dimbuy,
或者問賣家攞張簽收底單再問dimbuy。
兩個賣家一間用申通,一間用中通
申請真係on撚9,深圳送深圳過左2日都未送到
用中通個間夜晚發貨,第2朝就到左

申通由福田去東莞用五日都未到

申通快d執柒佢唔好為禍人間啦

申通苦主

我估

唔該晒巴打絲打
等我聽日問下咩情況先
留名
一直用緊巴集 入倉速度都ok

4日冇更新!
https://img.eservice-hk.net/upload/2017/11/17/192041_ea3dc39ca0b2f6b5f17abddec1f0e9a4.png
呢份同另外2份一齊今朝送到我屋企,
但係中午查件時份件仲寫住係廣州。
華碩router幾時先到

點樣可以做到3.68買到一箱廁紙 我買左49.9
仲有無蘇寧苦主?我件貨繼廣洲坐左五日後,而家南山又坐多兩日唔願郁

蘇寧都收哂貨了?
淘寶我全部單琴日都簽收晒 但集運王剩係認領到兩個
求解
淘寶我全部單琴日都簽收晒 但集運王剩係認領到兩個
求解

碌上兩版咪有公告
https://img.eservice-hk.net/upload/2017/11/17/192041_ea3dc39ca0b2f6b5f17abddec1f0e9a4.png
呢份同另外2份一齊今朝送到我屋企,
但係中午查件時份件仲寫住係廣州。
華碩router幾時先到

點樣可以做到3.68買到一箱廁紙 我買左49.9

廁紙其實標價118,但係有199-100。
3.68係因為其他尾數我係淘寶買禮品卡黎俾
簽收人圖片 = 簽收左?

我估

唔該晒巴打絲打
等我聽日問下咩情況先

依段期間D快遞唔會逐件送比集運,係會成車貨咁倒落去D集運倉到,D貨可以堆到個山咁高,D集運點貨入倉都好耐,唔好彩你件係底,有機成個禮拜先登記倒入倉
仲有無蘇寧苦主?我件貨繼廣洲坐左五日後,而家南山又坐多兩日唔願郁

蘇寧都收哂貨了?

我係南山坐左4日都冇動靜,重要係送去深圳姐
請問有無蘇寧快遞苦主?
佢係執笠定點?件貨入左廣州城北之後7日無更新。
今年天貓最大污點就係強制人用蘇寧。
上網睇蘇寧快遞上海北京同城都係7日未到,今年天貓強制大型舖要用蘇寧,否則無優惠唔會出推廣。
但又無諗到自己根本無能力做,全部貴價野電子野塞晒去蘇寧仲要露天淋雨,自己做臭自己個名,根本就係迫你退款投訴。
啲舖都好慘,全部比人一星物流。

蘇寧都收哂貨了?

我11/11入左廣州北,仍然係廣州北
基本上而家全部都係假簽收,特別係簽收時間係夜晚既,擺明係快遞公司自己拍機,因為夜晚根本無人送。
為左做好盤數,減少未派送既件,見到係集運倉就拍機。

到而家都仲係呢到 點算

我今朝一去郵政總局投訴, 唔洗1個鐘就即刻UPDATE, 真係好堅

有無教學
我用4px尋日比左錢,今日就收到電話話送到,屋企人幫我收
返到去睇,本身集左10件貨,而家淨係收得1件
我仲要係住宅區要比$25,cs 又過左辦工時間,打返比個速遞佢話淨係收一次,又話d 貨分左唔同車隊送,都唔知會唔會又收 你地有無人試過分開送到,唉聽日打上CS問下
買左13樣野 但有14樣係個倉到 多咗件貨 運唔運埋落黎好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞