淘寶集運集中討論區 (7) 請幫手答問題

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

到而家都仲係呢到 點算

到而家都仲係呢到 點算

我今朝一去郵政總局投訴, 唔洗1個鐘就即刻UPDATE, 真係好堅
順豐等兩日都唔入庫,一問就秒入 出庫仲快過平時

到而家都仲係呢到 點算

我今朝一去郵政總局投訴, 唔洗1個鐘就即刻UPDATE, 真係好堅

百世都可以?

到而家都仲係呢到 點算

百世都可以?

間間都得, 岩岩收到meaasge送緊貨, 我件野停左6日未郁過, 一投訴即刻有反應

到而家都仲係呢到 點算

百世都可以?

間間都得, 岩岩收到meaasge送緊貨, 我件野停左6日未郁過, 一投訴即刻有反應

巴打你普通話好勁?我唔識講

裝微信, SEARCH國家郵政總局就得

到而家都仲係呢到 點算

百世都可以?

巴打你普通話好勁?我唔識講

裝微信, SEARCH國家郵政總局就得

我註冊唔到,填集運電話註冊唔到既

佢大陸電話唔得?

WTF
有二件貨用圓通
一件係深圳停留咗幾日都未派件
另一件完全無聲氣

WTF

係要CLICK已投訴企業, 再選回覆不滿, 你未投訴過都一樣得, 我都未夠7日一樣得
京東買野, 香港ems 出門投遞佐一日都未送到

WTF

係要CLICK已投訴企業, 再選回覆不滿, 你未投訴過都一樣得, 我都未夠7日一樣得

我唔知寄件人地址喎
京東買野, 香港ems 出門投遞佐一日都未送到

跟住就會話投遞失敗
我有2件都係咁。
之後京東客服俾番個CT字頭嘅單號我打去速遞公司問,
再同佢地約時間收件。
仲要俾啲職員屈我話第一日投遞失敗係我電話收唔到,
明明坐係公司電話收爆,又無人打俾我HOLD過條線

係京東買咗個華碩router,
到今日都仲係大陸

我而家即去百世投訴?
有件貨賣家用龍邦,運到東莞走返轉頭去左汕尾 唔知賣家問題定速運問題
申通有件野廣州已發出, 三日都仲未到東莞. 行路都到啦屌.

大家發蘇寧嘅件都係天貓菜鳥直接寄?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞