淘寶集運集中討論區 (7) 請幫手答問題

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
申通假簽收
凌晨十二點幾仲有人簽收咩

可能雙11ot,
今朝3點幾同前幾日淩晨5點幾都收過4px入庫通知嘅sms
申通假簽收

可能雙11ot,

已經係前幾日簽收
但係仲未見到入庫
早兩日淘咗件有電池嘅貨但後來定單取消,佢話順豐集運倉一定唔會收件嘢,叫我走去搵私集再落訂。

未試過用私人集運,以下呢幾間邊間最可靠?定係呢啲全部都唔掂?碌咗十幾版見到話呢排雙十一啲私人集運好多甩漏,如果而家落單會唔會有咩風險?

Thanks 巴打

岩岩打嚟仲話就運到
好耐之前用開舒麗琴 但呢家好似唔比運電池
京東點樣搵佢?佢d野到晒香港幾日都唔派

仆你個街,蘇寧11日發貨廣州去深圳終於到。

依家差居家家一張單就出得庫喇

我都係
上海落黎落得勁快 以為好快到
早兩日淘咗件有電池嘅貨但後來定單取消,佢話順豐集運倉一定唔會收件嘢,叫我走去搵私集再落訂。

未試過用私人集運,以下呢幾間邊間最可靠?定係呢啲全部都唔掂?碌咗十幾版見到話呢排雙十一啲私人集運好多甩漏,如果而家落單會唔會有咩風險?

Thanks 巴打

岩岩打嚟仲話就運到

上個月直頭用神洲買充電池 寫明充電電池都無事 照送
點對點 我 立即 屌你老母
玩唔撚收貨+拒收
而家成10件貨係出面唔知轉左去邊
仆你個街!!!!!
圓通 東莞中轉終於派件。
到咗倉,重要等集運入庫。
再等轉運 ,要過多兩關
申通假簽收

可能雙11ot,

已經係前幾日簽收
但係仲未見到入庫

我有份17號已簽收, 今朝3點幾先收到sms話入庫
收完件申請叫佢退番10蚊先!
過48小時入庫應該有得賠.

追我故, 我有po過電話同方法.
應該太多件, 速遞派唔切.

我都係

琴日到左東莞沙田 (即係集運個區),
今日都唔知派唔派到
雖然我知雙11實耐, 但係上年都無咁慢.

我6件野都到晒香港,麻煩佢一次過派晒佢,
唔好每日黎一次

我6件野都到晒香港,麻煩佢一次過派晒佢,
唔好每日黎一次

如果係同一個地址應該會嘅,
我上次3張單都係一次過送哂黎.
你打去同佢地約啦.
有無人用hotbuy集運...
好慢 3日都唔發貨

我仲有兩件貨收左未上架

差一件貨 尋晚頂唔合左單
諗住等聽日就退未到果件
點知今朝佢就話到左倉

諗住等聽日就退未到果件
點知今朝佢就話到左倉

所以我死忍全唔合單..
我就係怕呢個情況
反正唔太急同埋都等左咁多日.

諗住等聽日就退未到果件
點知今朝佢就話到左倉

所以我死忍唔合單..
我就係怕呢個情況
反正唔太急同埋都等左咁多日.

我都係

琴日到左東莞沙田 (即係集運個區),
今日都唔知派唔派到
雖然我知雙11實耐, 但係上年都無咁慢.

我星期四下午發貨 星期六朝到左東莞虎門
佢個status 不停loop預計今日送到 預計明日送到
但等到今日都未送到

佢顯示左話入左順豐倉但無顯示可以合拼轉運 試過問過客服但客服又叫我打返去95311 搞佢唔掂 有冇巴絲打可以幫幫手

中通由金華送去東莞用咗4日半

Nike用EMS送真心勁

蘇寧真心慢
廣州去東莞6日

諗住等聽日就退未到果件
點知今朝佢就話到左倉

一件貨唔急 留番雙 12
岩岩尋日收晒雙11個 12份野
禁埋打包 話落到香港轉運站

其實雙11就預左耐架啦
有一件 上海落虎山
11號發
18號先到
個個遲小小就投訴

香港人精神
乜撚都屌

Thanks 巴打

岩岩打嚟仲話就運到

上個月直頭用神洲買充電池 寫明充電電池都無事 照送

所以唔會用上面屌曬鬼果幾間

其實雙11就預左耐架啦
有一件 上海落虎山
11號發
18號先到
個個遲小小就投訴

香港人精神
乜撚都屌

有啲遲24小時冇update都可以係到屌

其實雙11就預左耐架啦
有一件 上海落虎山
11號發
18號先到
個個遲小小就投訴

香港人精神
乜撚都屌

到左同城差埋門一腳24個鐘^冇update唔過份?

其實雙11就預左耐架啦
有一件 上海落虎山
11號發
18號先到
個個遲小小就投訴

香港人精神
乜撚都屌

到左同城差埋門一腳24個鐘^冇update唔過份?

冇update唔代表件貨未運到
只係未得閒上system... 雙11買得都預左啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞