淘寶集運集中討論區 (7) 請幫手答問題

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
用多寶網集運 今次四日都未到香港 唔知攪乜鬼
想問下用4PX既巴打,佢到左自提點有無msg通知?之前用中通可以係每件貨個物流情況睇埋到左香港未,依家用4PX淨係最後show到已入庫

咪簡4px啦 客服垃圾 送貨又慢到屌老母
仆街 睇fb啲人話集運王星期六集 今日都未有單號 我星期日集 星期五拎唔拎到

我上星期六晚集,今朝收到msg話到左自取點

我前晚集,都唔知幾時先到
係淘寶個邊顯示簽收左,但HOTBUY仲未顯示收貨
有冇巴絲同樣遇到咁既情況
仆街 睇fb啲人話集運王星期六集 今日都未有單號 我星期日集 星期五拎唔拎到

我上星期六晚集,今朝收到msg話到左自取點

我前晚集,都唔知幾時先到

我18號晚集, 今朝終於見到佢離開中轉站

2017-11-22 07:40:50 貨物已離開 集運王中轉站
想問下用4PX既巴打,佢到左自提點有無msg通知?之前用中通可以係每件貨個物流情況睇埋到左香港未,依家用4PX淨係最後show到已入庫

有msg通知,
係物流情況都會睇到出庫到港等update,
你啲貨係咪未出庫?

我又係咁,8.05kg

我用順豐俾66蚊
原來平十蚊架咋...

你係咪自取?
我揀咗送貨上門

自取
因為係樓下
次次等上門都等到蚊訓
雙11咁多貨淨係敢用順豐集運
其他閒日先考慮
可能貴十蚊但起碼少好多問題

頂,我都係
問佢又係copy果句話咩雙十一繁忙
我其他順豐果d野落左黎用緊好耐啦

屌佢,問佢到底出車未又唔撚答
垃圾到

有msg通知,
係物流情況都會睇到出庫到港等update,
你啲貨係咪未出庫?

係網頁版係有寫已出庫,睇黎要揾下客服
買左百六蚊人仔成套跑衫,落到黎唔啱SIZE又寄錯貨
我應該送返上去換定退款

講返先, 用神洲運落黎

神州包落唔包上
要自己聯絡返賣家先

第一水終於到步,27件貨18kg
中通集運完仲未發貨 禁又去又話服務出錯

點解差咁遠,我係星期日比錢,琴日先出庫

點解差咁遠,我係星期日比錢,琴日先出庫

4PX星期日唔出庫,
不過依家先等待攬件姐,
唔知要攬幾多日

正啦. 收貨拆禮物過程係最好開心.....

正啦. 收貨拆禮物過程係最好開心.....

希望無多無少,會唔會包左部iphone比我?

集__ 淘寶簽收左咁耐都仲未入到倉

申通
等到佢肯郁依家又玩假簽收
兩邊都話收唔到件貨
申通永不錄用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞