五毛D wade 答到我點解qr code咁多保安漏洞但都重死撐未?

1001 回覆
119 Like 22 Dislike
又推格離個nfc post打飛機

日頭忙咪唔撚覆囉屌你老母
你估你毒撚到要做五毛以為其他人都係噉咩D WADE
你以為你係邊個呀垃圾

關ching忙
2. 24小時長on 經常好似唔洗休息咁

附參考post: https://lihkg.com/thread/452959/page/1

邊個
入去捧下場先

NFC 支付方式(Apple Pay、Android Pay)比 QR Code 安全得多
https://lihkg.com/thread/465804/page/3?ref=ios

早一兩分鐘前係度推post
怎樣才算贏關sir?
1. 你必須在關sir指定的主場作戰
2. 關sir可以隨意變更主場
3. 關sir唔洗說服你,俾多啲連登仔知道你係五毛就得
怎樣才算贏關sir?
1. 你必須在關sir指定的主場作戰
2. 關sir可以隨意變更主場
3. 關sir唔洗說服你,俾多啲連登仔知道你係五毛就得

1. 呢度咪指定主場 一開波已經講緊撩人機
2/3. 駁唔到...
最撚好笑有人見群情凶湧即刻轉口風話用淘寶唔一定係五毛

有無link??
笑撚死

有無link??
笑撚死

[緊急]請關愛座hunter快入,發現大量五毛!!!!
https://lihkg.com/thread/456568/page/3?ref=ios
你以為你係邊個呀垃圾

圖啊屌你老母笠水狗
人多即潛半夜兩點伸一伸個龜頭出黎
點知琴晚我未訓
俾我屌兩句又即時再潛
醜唔撚醜啊

屌你老母你條垃圾五毛我屌你一兩句咪算待你不薄囉
唔係想我用哂啲時間同你嘈下話
你咩料呀五毛

有無link??
笑撚死

不嬲都係咁睇
駁唔到人淨係識屈
垃圾五毛
你以為你係邊個呀垃圾

圖啊屌你老母笠水狗
點知琴晚我未訓
俾我屌兩句又即時再潛
醜唔撚醜啊

你咩料呀五毛

關ching之前先同d wade嘈到零晨4點幾wo🤔
你以為你係邊個呀垃圾

圖啊屌你老母笠水狗
點知琴晚我未訓
俾我屌兩句又即時再潛
醜唔撚醜啊

你咩料呀五毛

你自己望下個topic名,再講多一次?

都話左關sir可以隨意變更主場咯
認輸啦五毛D Wade
俾邏輯王屌完之後就連辯論都廢事做
你以為你係邊個呀垃圾

圖啊屌你老母笠水狗
點知琴晚我未訓
俾我屌兩句又即時再潛
醜唔撚醜啊

你咩料呀五毛

認輸啦五毛D Wade

五毛割蓆
你以為你係邊個呀垃圾

圖啊屌你老母笠水狗
點知琴晚我未訓
俾我屌兩句又即時再潛
醜唔撚醜啊

你咩料呀五毛

條友完全唔記得左呢個post就係佢特登開我名叫我入黎
而家係到扮不屑
柒撚到

loop嚟loop去都係嗰個point

不過主要係想幫你宣傳你係五毛啫
唔expect你有咩好野講
你以為你係邊個呀垃圾

圖啊屌你老母笠水狗
點知琴晚我未訓
俾我屌兩句又即時再潛
醜唔撚醜啊

你咩料呀五毛

晚晚都係噉咩

我好混亂呀
你以為你係邊個呀垃圾

圖啊屌你老母笠水狗
點知琴晚我未訓
俾我屌兩句又即時再潛
醜唔撚醜啊

你咩料呀五毛

認輸啦五毛D Wade

五毛割蓆

已經cap咗圖篤佢灰
https://lihkg.com/thread/469017/page/1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞